Vad har jag som andra coacher inte har?

Leende kvinna med korthår.

Foto: Cochise Fotografi.

En unik blandning av kompetenser som skapar annorlunda möten för dig och/eller företaget. Det i sin tur bidrar till framgångsrik och tänkvärd kommunkation på ert företag.

Jag är certifierad och utbildad Systemisk Coach och Kommunikolog. Utöver det har jag läst fristående kurser på både universitet och folkhögskola, samt praktiserat coachning inom olika områden och gruppsammansättningar i ca 15 år. Kommunkation är spännande när den fungerar, och också när den inte fungerar. Det finns ofta likheter i vad som saknas när en kommunkation inte fungerar, ändå är situationen med de inblandade alltid unik. Därför möter jag just där du eller företaget befinner sig just nu. På era villkor.

Jag är både utbildad och har drygt tio års erfarenhet av projektledning och coachning inom större organisationer i både IT-branschen och detaljhandel. Framför allt inom marknadsföring och events i olika format. Samma här, en viktig nyckel enligt mig till framgångsrika projekt, är att förstå vikten av att att varje “delhet” är viktigt för att leveransen av helheten ska bli optimal. Samt förmågan att kunna ta ett metaperspektiv på projektet.

Jag är personlig tränare och gruppträningsinstruktör sedan många år. Jag har kunskap om och arbetar alltid med mina kunder ur ett holistiskt tänk. Allting hänger ihop. Kroppen behöver vara funktionell i alla plan, återhämtning/vila är av stor vikt, bra kost, andas rätt och fokus på rätt slags tankar för att fungera optimalt på arbetet och i privatlivet.

Jag är i grunden dansare med kunskap om hur dans påverkar vår psykiska hälsa positivt. Det blandar jag in i min föreläsning, Får jag lov? Hjärna. Jag har gjort alltifrån jippon på möhippor till shower på banketter mm. Dans på dina villkor. Där du som helt oerfaren kan få bjudas in och känna känslan av att få röra kroppen till sköna rytmer.

Dessa  olika områden och komponenter tillsammans gör att jag kan erbjuda helhetslösningar med en stor bredd till ert företag. Alltifrån teamcoachning till ledarskaps-/individcoachning, med special coachning mot stresshantering, bättre hälsa genom rörelse, mindfulness etc. Min palett är stor och därför är möjligheter på att tillgodo se just era behov stora och en bit ifrån det traditionella. Men jag har aldrig gillat att följa strömmen.

Utöver det kan jag både projektleda och bidra med egna aktiviteter för ex workshops dagar, kickoffer, konferenser mm. När det kommer till större events och projekt, arbetar jag tillsammans med Split Kommunikation AB. Tillsammans skapar vi minnesvärda events.

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här