UTSTÄLLARE

Det kommer finnas ett fåtal utställare på plats denna dag som kommer erbjuda dig som deltagare fina erbjudanden just för denna dag. I dagsläget finns följande på plats.

”Mitt syfte med att ha ett fåtal ”utställare” på plats, är för att jag dels vill att du som deltagare ska kunna få ta del av erbjudanden som kan bidra till ett fint mervärde för dig i ditt liv. Dels vill jag att de som är på plats, företag eller person, genuint vill bidra till att skapa en bättre värld genom sina kompentenser och erfarenheter.”
Rebecca Krantz, grundare och projektledare för Move by Heart

ECPAT Sverige- barnrättsorganisationen mot barnsexhandel
ECPAT Sverige kommer finnas på plats under denna dag och svara på frågor och dela med sig av det arbete de gör och hur pengarna används. Så passa på att ställa frågor och ta reda på mer om vad du kan göra, för att bidra med att sprida kunskap om barns utsatthet på nätet och IRL. Samt hur vi vuxna kan kommunicera med barn och ungdomar för att rusta dem mot förövare. www.ecpat.se

Life-check
Life check kommer under dagen erbjuda följande gratis hälsotester till dig som deltagare.
– Blodtryck – kopplat till stressens inverkan
– Styrka samt rörlighetstest
– Syresättningstest – kopplat till vikten av att medvetet andas med magen/djupandning.

De kommer även erbjuda extra förmånliga hälsopaket med bl. a. fettsyretest och bicrobiota/tarmflora test. Läs mer om Life check på deras hemsida.

Kommunikologcenter Hammarby Sjöstad
På Kommunikologcenter i Hammarby Sjöstad erbjuder vi en miljö och ett sammanhang där du kan trivas, vilja vara en del av och där det finns möjlighet till utveckling för att må och fungera bra. Hos oss kan du utbilda dig, få coachning, delta på rörelseträning och välja bland olika behandlingsformer.

Systemisk Coach är en av de utbildningar vi erbjuder och RESTART är ett nytt koncept som vi gärna berättar mer om under dagen.

Till dig som deltar på Move by Heart erbjuder vi 15 % på Systemisk Coachutbildning med start i januari 2019 och vi kommer även lotta ut en kostnadsfri plats under dagen. Mer om centret på deras hemsida.

Barnsmart.se är på plats och säljer den nu på topplistorna viktiga boken..
…’BARNEN I KRAMDALEN – en saga om integritet, tafsare och nättroll’. En lättsam saga om ett viktigt ämne.

Vad är integritet? Varför ska man ha det? Följ med barnen Vändela, Snäll-Kjell och Gladrian i jakten på betydelsen av det konstiga ordet integritet, ett äventyr som går genom vackra Kramdalen, Tafsarnas läskiga by och på ett betryggande avstånd från de otäcka nättrollens grotta. Under tiden lär du dig hur du undviker faror och vad du bör göra om någon vill kramas, ta på dig eller få kontakt med dig på nätet.

Det här är en klassisk saga om ett mycket viktigt ämne. Tanken är att den på ett lekfullt och roligt sätt ska få barn att förstå integritet och rätten till sin egen kropp, och att de lär sig se varningstecken av faror som finns i det verkliga livet – och på internet. I slutet av boken finns frågor som kan användas som diskussionsunderlag mellan barn och vuxen.

Boken ges ut i samarbete med organisationen Treskablinoll och har synats av barnpsykologer, samt personal från flera förskolor oberoende av varandra. Passar barn ca 4-10 år och alla i dess närhet. Mer på deras hemsida, där det finns fler fina saker som stärker ditt barn.

Mera bokförsäljning
Fina bokerbjudanden till dig som deltagare under dagen.
– Caroline Engvall. Journalist och författare.
14 år till salu (2008, debutroman som sålt i mer än 200 000 ex)
Ärren vi bär (2017)
Judasvaggan (2018)

– Jill Holmström, Leg. dietist, personlig tränare, föreläsare, författare och SAFE lärare.
Matologi (2018)

PWRP Sportswear – Hugo Aronsson
17-årig kille från Stenungsund som jag skulle säga är bland de mest driftiga och galet pålästa personer jag vet. Han är inte bara driftig och klok, han är ödmjuk och modig också. Han lanserar i december ett nytt klädmärke för träningskläder, helt i egen regi.

Bli först med att klämma och känna på de första plaggen han släpper (resten släpps i feb/mars 2019). Högsta kvalitét och varje söm är granskad av Hugo själv. Självklart frågade jag Hugo om han ville ha en plats på Move by Heart och ge er chansen att möta ett nytt märke på marknaden. Designat och framtaget av en kille som har så mycket att bidra med till världen, inte bara i form av ett grymt klädmärke, utan så mycket hjärta och förnuft att sprida. Lägg namnet på minnet.

ÖVRIG INFORMATION

Kan jag komma och anmäla mig och betala på plats?
Detta är tyvärr inte möjligt. Din anmälan behöver göras via länk och betalning i förskott, först då är också din plats reserverad för dig. Deltagarantalet är begränsat så vänta inte att anmäla dig.

Skulle det ev. uppstå restplatser sista dagarna, kommer det bli möjligt att betala i dörren, men endast om det annonseras ut i evenemanget och på sociala medier.

Hur tar jag mig till och från Artipelag?
Artipelag ligger ut mot Gustavsberg och Värmdö, ca 20 minuter från Stockholm city. Det kommer gå buss i anslutning till eventet, som är kostnadsfria för dig som deltagare.

Avgång 08:45 Cityterminalen, skyltat på avgångstavla med Move by Heart – Artipelag. Det är Traveller som kör bussen. Åter 17:15 från Artipelag. I övrigt går SL bussar vid enstaka tillfällen under dagen.

Var gör jag av mina ytterkläder och väska under dagen?
Det kommer finnas kostnadsfria och bemannade garderober hela dagen, så du kan komma och hämta/lämna dina saker som du önskar. Det finns även ca 100 st låsbara skåp (inga mynt behövs) att låna.

Måste jag vara med på alla klasser?
Absolut inte! Du är med på det du önskar och kanske kikar från sidan på resten. Eller varför inte ta en titt på utställarna och bara softa med ett mellis. Du gör det som du önskar under dagen, så lyssna på din kropp.

Går det att duscha på Artipelag?
Nej, det finns inga duschmöjligheter. Däremot finns det gott om toaletter och stora handfat att byta om på och skölja av sig i om så önskas.

Får jag ha med mig egen lunch och mellanmål?
Det går helt fint att ta med sig egen lunch och mellanmål. Varken kyla eller möjlighet till att värma mat finns dock. Har du med dig egen mat behöver den intas inne i Artboxen, då det är restaurang verksamhet utanför.

Finns det lunch att köpa på plats?
Om du önskar köpa lunch denna dag, så förbokas och betalas det i samband med anmälan. 125:- för en lunchwrap (vegetarisk eller kyckling) och 50 cl vatten. Summan betalas in till mig som jag sedan faktureras för av Artipelag, då detta är deras pris. Så summan för lunchen är utanför de 500:- du skänker i gåva till Ecpat, och inget som jag har bestämt.

Om jag blir hungrig på eftermiddagen, finns det något bra att köpa och fylla på med?
Ja visst, det kommer finnas smoothie, bars och annat fika att köpa i Artipelags egna fik/restaurang.

Vad gör jag om olyckan skulle vara framme?
Det kommer finnas flera utbildade sjukvårdare på plats under hela eventet.

Kan mina kontaktuppgifter spridas vidare i samband med anmälan?
Nej, jag (Rebecca) ansvarar för ditt namn och mailadress. De sprids inte vidare till tredje part.

Samarbetspartners:
    

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här