UTSTÄLLARE

Fler utställare och mer information kommer löpande, så håll utkik!
Det kommer finnas ett fåtal utställare på plats denna dag som kommer erbjuda dig som deltagare fina erbjudanden just för denna dag.

”Mitt syfte med att ha ett fåtal ”utställare” på plats, är för att jag dels vill att du som deltagare ska kunna få ta del av erbjudanden som kan bidra till ett fint mervärde för dig i ditt liv. Dels vill jag att de som är på plats, företag eller person, genuint vill bidra till att skapa en bättre värld genom sina kompentenser och erfarenheter.”
Rebecca Krantz, grundare och projektledare för Move by Heart

 • ECPAT – barnrättsorganisationen mot barnsexhandel
  ECPAT kommer finnas på plats under denna dag och svara på frågor och dela med sig av det arbete de gör och hur pengarna används. Så passa på att ställa frågor och ta reda på mer om vad du kan göra, för att bidra med att sprida kunskap om barns utsatthet på nätet och IRL. Samt hur vi vuxna kan kommunicera med barn och ungdomar för att rusta dem mot förövare. www.ecpat.se

 

 • Life check
  Life check kommer under dagen erbjuda följande gratis hälsotester till dig som deltagare.
  – Blodtryck – kopplat till stressens inverkan
  – Styrka samt rörlighetstest
  – Syresättningstest – kopplat till vikten av att medvetet andas med magen/djupandning.De kommer även erbjuda extra förmånliga hälsopaket med bl. a. fettsyretest och bicrobiota/tarmflora test. Läs mer om Life check på deras hemsida

 

 • Kommunikologcenter Hammarby Sjöstad
  På Kommunikologcenter i Hammarby Sjöstad erbjuder vi en miljö och ett sammanhang där du kan trivas, vilja vara en del av och där det finns möjlighet till utveckling för att må och fungera bra. Hos oss kan du utbilda dig, få coachning, delta på rörelseträning och välja bland olika behandlingsformer.Systemisk Coach är en av de utbildningar vi erbjuder och RESTART ett nytt koncept som vi gärna berättar mer om under dagen. Till dig som deltar på Move by Heart erbjuder vi 15 % på Systemisk Coachutbildning med start i januari 2019 och vi kommer även lotta ut en kostnadsfri plats under dagen. www.kommunikologcenter.se

 

 • Bokförsäljning
  Fina bokerbjudanden till dig som deltagare under dagen.
  – Caroline Engvall, Ärren vi bär (2017), Judasvaggan (2018) (bokdebuterade 2008 med 14 år till salu)- Jill Holmström, Matologi (2018)

ÖVRIG INFORMATION

Kan jag komma och anmäla mig och betala på plats?
Detta är tyvärr inte möjligt. Din anmälan behöver göras via länk och betalning i förskott, först då är också din plats reserverad för dig. Deltagarantalet är begränsat så vänta inte att anmäla dig.

Skulle det ev. uppstå restplatser sista dagarna, kommer det bli möjligt att betala i dörren, men endast om det annonseras ut i evenemanget och på sociala medier.

Hur tar jag mig till och från Artipelag?
Artipelag ligger ut mot Gustavsberg och Värmdö, ca 20 minuter från Stockholm city. Det kommer gå bussar i anslutning till eventet, som är kostnadsfria för dig som deltagare.

Avgång 08:30 Vasagatan, utanför Centralstationen (mer info om plats kommer i mail dagarna innan eventet). Åter 17:15 från Artipelag. I övrigt går SL bussar vid enstaka tillfällen under dagen.

Var gör jag av mina ytterkläder och väska under dagen?
Det kommer finnas kostnadsfria och bemannade garderober hela dagen, så du kan komma och hämta/lämna dina saker som du önskar. Det finns även ca 100 st låsbara skåp (inga mynt behövs) att låna.

Måste jag vara med på alla klasser?
Absolut inte! Du är med på det du önskar och kanske kikar från sidan på resten. Eller varför inte ta en titt på utställarna och bara softa med ett mellis. Du gör det som du önskar under dagen, så lyssna på din kropp.

Går det att duscha på Artipelag?
Nej, det finns inga duschmöjligheter. Däremot finns det gott om toaletter och stora handfat att byta om på och skölja av sig i om så önskas.

Får jag ha med mig egen lunch och mellanmål?
Det går helt fint att ta med sig egen lunch och mellanmål. Varken kyla eller möjlighet till att värma mat finns dock. Har du med dig egen mat behöver den intas inne i Artboxen, då det är restaurang verksamhet utanför.

Finns det lunch att köpa på plats?
Om du önskar köpa lunch denna dag, så förbokas och betalas det i samband med anmälan. 125:- för en lunchwrap (vegetarisk eller kyckling) och 50 cl vatten. Summan betalas in till mig som jag sedan faktureras för av Artipelag, då detta är deras pris. Så summan för lunchen är utanför de 500:- du skänker i gåva till Ecpat, och inget som jag har bestämt.

Om jag blir hungrig på eftermiddagen, finns det något bra att köpa och fylla på med?
Ja visst, det kommer finnas smoothie, bars och annat fika att köpa i Artipelags egna fik/restaurang.

Vad gör jag om olyckan skulle vara framme?
Det kommer finnas flera utbildade sjukvårdare på plats under hela eventet.

Kan mina kontaktuppgifter spridas vidare i samband med anmälan?
Nej, jag (Rebecca) ansvarar för ditt namn och mailadress. De sprids inte vidare till tredje part.

Samarbetspartners:
    

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här