Utställare och information - Holistic future

Holistic future

Move by Heart®

En dag där vi som kan, bidrar med det vi har till de som behöver oss, barnen. Just för att vi vill och kan. Utan krav, bara med hjärtat.

UTSTÄLLARE OCH INFORMATION

Välkommen till Move by Heart®
– Ett träningsevent för kampen mot sexuell exploatering av barn

Dagar
Timmar
Minuter

Holistic Wear

"HOLISTIC WEAR är ett arbetsnamn för mina printade tröjor. Det började med ett par till kompisar och yogakollegor, men blev sedan efterfrågat av många. Uttrycket är avskalat och enkelt, där printsen är huvudbudskapet. Utbudet är begränsat till ett fåtal färger och modeller och passar lika bra till jeans och vardags som till tajtsen i yogastudion. Det Inte ovanligt att man ”bor” i sin tröja!"
Cecilia Gustafsson, Holistic training

Cecilia kommer alltså både instruera på scenen och vara på plats med fina erbjudanden på sina härliga kläder.
Instagram - @holisticwear

Restart Company

VI BIDRAR TILL HÅLLBAR FÖRÄNDRING
För dig, i relationer, grupper och organisationer.

Vi tillgängliggör, tydliggör och framför allt praktiserar det som är viktigt för att må och fungera bra genom kurs, föreläsning, utbildning, events och coachning.

Det är människan vi har framför oss som är vår utgångspunkt. Inga genvägar, inga metoder eller modeller. Flexibelt och precist så utgår från dig och det du eller ni behöver.

På riktigt.
Instagram - @sussbjorklund

barnsmart.se

Emelie & Andréas Sjölander startade för några år sedan ett bokförlag, och har sedan dess givit ut ett antal härliga barnböcker som på ett enkelt och roligt sätt lär yngre barn om vår svenska historia.

De har också skrivit boken, Barnen i Kramdalen - En saga som lär barn om integritet, tafsare och nättroll som toppat bokförsäljningslistor med jämna mellanrum. Nyligen släpptes bok nummer två, Barnen i Kramdalen 2 - en saga om fördomar och barns olikheter.

Viktiga och bra böcker som fyller en viktig funktion i dagens samhälle. Därför är jag så pepp på att ha en av deras ambassadörer med på eventet i år igen, som kommer sälja böckerna till superpris. Missa inte!

Läs mer om dem och annat de erbjuder för att stärka barns självkänslor. Material både för privat och till skola. Länk i rubriken ovan.
Instagram - @barnsmart.se

JBI For Life

Jennie Bergström är PT och Systemisk Massageterapeut och driver företaget JBI For Life.

Hon var tidigare elitidrottare inom alpint/extremskidåkning och bollidrott Det var i samband med det allt startade kring nyfikenhet på människan och hur hela det kroppsliga ”systemet” hänger ihop.

I 15 år har hon coachat människor, vuxna som unga, på individ och gruppnivå, till att öka deras fysiska och mentala medvetenhet och förmåga att utvecklas. Detta gör hon genom att bjuda in och inspirera till rörelseglädje i varierade miljöer, framförallt utomhus med egna kroppen som redskap. Jennie har ett stort intresse av att utveckla och praktiskt studera kring ”rörelser”, som leder till goda tillstånd, hållbarhet och glädje.

På Move by Heart kommer Jennie ge dig möjligheten att testa din muskelkontakt och dina tygndpunktsfördelningar. Hon kommer också dela med sig av inspirerande styrkeövningar med hjälp av ”rörligt” underlag.

Det blir en frågetävling där du har chans att vinna ett fint pris av/med henne.

”Attitude that matters”
Instagram - @jbi_for_life

Motiverum - Perita Almqvist

"Som Systemisk Tränare utgår jag ifrån intentionen hos en individ eller en grupp och anpassar arbetssättet till vad som behövs just här och nu. En funktion jag lägger stor vikt vid är andningen, som i sin tur påverkar vår totala hälsa så mycket, alltifrån muskelstyrka till mage och tarmfunktioner, och upplevd mental hälsa, bara för att nämna några. Hur fungerar den för dig?"

Perita kommer under eventet finnas på plats och bjuda på ett par enkla, praktiska tips till hur du själv kan hitta ett mer funktionellt andetag, och göra det till en rutin att uppmärksamma just denna livsviktiga funktion. Så gör ett besök!

Perita har arbetat med människor inom träning och friskvård i många år, alltifrån Gruppträning till Personlig Träning. Däremellan har hon också haft andra tjänster i varierande branscher, vars erfarenheter av kommunikation med medarbetare, fick henne att vilja fördjupa sig inom hälsa ur ett helhetsperspektiv.

Hon är utbildad till Hälsopedagog vid GIH, personlig tränare och certifierad Kommunikolog.
Hon håller till i Hammarby Sjöstad.
Instagram - @motiverum

PWR PERFORMANCE

PWR PERFORMANCE träningskläder för dig som älskar träning och som vill känna dig fri under träningen. Vår vision är att producera kläder av kvalité, komfort och hållbarhet.

Vi på PWR PERFORMANCE jobbar dagligen för att leverera kvalité till våra kunder samtidigt som vi tar vårt ansvar gentemot miljön genom att ta vara på allt material under produktion samt se till att materialet som används är hållbart.

“WEAR PWR, GAIN PWR & FEEL PWR” Är våra värdeord vilket representerar just vår vision med företaget där vi tror att genom bra träningskläder kommer du längre!

"Hugo Aronsson, som är grundaren till klädmärket är en fantastisk ung kille som jag lärde känna när jag var nyinflyttad på västkusten. Ödmjuk, kreativ, energisk, inspirerande och driven likt ingen annan 18 åring jag träffat. Självklart ska PWR Performance få vara med och ge dig chansen att känna, klämma och kanske köpa något. " Rebecca
Instagram - @pwrpsportswear

ecpat_sverige_movebyheart

ECPAT Sverige

ECPAT Sverige är en barnrättsorganisation som arbetar mot sexuell exploatering av barn. Det gör vi på flera sätt. Vi sprider kunskap om brottsligheten och förebygger så att barn och unga inte utsätts. Vi arbetar med opinionsbildning och påverkansarbete mot makthavare och vi samarbetar med myndigheter, företag och andra organisationer. Vi driver även ECPAT Hotline dit allmänheten anonymt kan anmäla misstänkt sexuell exploatering av barn.

ECPAT Sverige kommer finnas på plats under Move by Heart så du kan ställa frågor om hur de arbetar, få tips om hur du kan prata med barn i din närhet och visa på att mycket görs i kampen mot förövarna. Generalsekreterare Anna-Karin Hildingson Boqvist kommer finnas med på scen i starten av eventet och svara på lite frågor.
Instagram - @ecpatsverige

Sirpa Felhendler - Prehabcoachen

Sirpa är en passionerad löpare, löpcoach och en annorlunda personlig tränare. Hon har tränat hela sitt liv, allt från löpning, styrka, dans och kampsport. Hon har jobbat heltid med träning sedan 2008. Du hittar henne på Optimal Fysik Kungsholmen, där hon har ett fullt utrustat gym och läget är mitt i Rålis om du önskar putsa på din löpteknik.

Oftast träffar hon personer som kommer från smärta/skador/obalanser/rörelsebegränsningar/uppehåll från träning/stress & utmattning/ barnafödande. Du som behöver hitta tillbaka in i kroppen. När du haft begränsningar av olika anledningar, är det inte ovanligt att få störningar i nervsystemet. Vissa muskler tappar kontakten och blir inaktiva och andra jobbar på övertid. Då behövs en ”reset” och återträning av korrekta motorprogram så hjärnan kan styra musklerna (via nervsystemet) att jobba på ett effektivt och korrekt sätt igen.

När du tränar med henne känner du dig stark på riktigt! Hon lyfter dig, möter dig där du är just nu och ger dig sin fulla närvaro och kunskap.

Hennes specialitet är korrektiv träning och hållbarhet för livet och annan träning/idrott. Att träna dig stark och funktionell från ryggraden, så nerverna fungerar utan hinder och att få alla stabiliserande småmuskler att samverka med rörelsemusklerna.
Instagram - @prehabcoachen