Träningsresor - Holistic future

Holistic future

Träningsresor

Träningsresor som gör dig kär på livet!

Jag vill ta med dig till platser där du kan få landa i den du vill vara. Där du hinner reflektera och förstå att du är unik och bra precis som du är. Träningsresor utan krav och prestation, som vill bidra till att du ska finna din egen kraft och balans i ditt liv. Livet pågår och vi med det. 

Så omfamna ditt liv nu, inte sen. 

Träningsresorna till Toscana har max 18 deltagare (i rådande pandemitider max 10-15 personer beroende på läget, det ska kännas tryggt och säkert att följa med). På varje resa finns en gästinstruktör med stort hjärta med. En mindre grupp innebär att vi har möjlighet att se och möta varje individ. I en mindre grupp är det också lättare att hitta nya vänner och känna tillhörighet om det är vad du önskar, annars finns allt utrymme du/ni önskar för att få vara själv/a. 

Antalet pass är 2-4 st om dagen och med högsta kvalité. Du deltar på det du önskar och låter resten vara. Resorna passar både otränad som tränad, då det finns olika typer av pass och alternativ alltid ges för att kunna få vara på sitt eget nuläge, utan prestationsfokus. Inga förkunskaper för något av passen krävs. 

Resorna utlovar träningsvärk både här och där, bland annat i skrattmuskeln. Dina sinnen ska få härliga upplevelser och minnen som ger dig kraft framåt. Livet är till för att njutas och det ser vi verkligen till att ge dig förutsättningar för att göra under dessa resor.

Toscana, Italien

Det finns mycket plats för egen tid, samvaro, eftertanke och mycket skratt. Under veckan kommer du kunna ta del av ett gäng  dansklasser,  yoga, funktionell träning mm. Träning både i en fantastisk sal och utomhus. Du behöver inte vara träningsvan, du lär dig på vägen och tränar på DINA villkor. Du väljer vad du vill vara med på och låter det andra vara. 

Här på den italienska landsbygden råder ett lugn som går hand i hand med de magiska omgivningar vi får uppleva, och det finns utrymme till allt du önskar under veckan. Om det är att träna, vila, sola vid poolen, följa med på utflykter, umgås med de andra på resan eller bara vara ensam en stund. Vi har dessutom en fantastisk kock under hela veckan, som kommer kittla våra smaklökar rejält. Det mesta av kosten är vegetariskt denna vecka.

Läs mer och boka här