Träningsresor - Holistic future

Holistic future

Träningsresor

Träningsresor som gör dig kär på livet!

Jag vill ta med dig till platser där du kan få landa i den du vill vara. Där du hinner reflektera och förstå att du är unik och bra precis som du är. Träningsresor utan krav och prestation, som vill bidra till att du ska finna din egen kraft och balans i ditt liv.
Du har ett liv, omfamna det.

Träningsresorna har max 18 deltagare. Jag har med mig minst en gästinstruktör av rang som presenteras när det är klart vem det blir. En mindre grupp innebär att vi har större möjlighet till mer indviduell baserad coachning under veckan. I en mindre grupp är det också lättare att hitta nya vänner och känna tillhörighet om det är vad du önskar, annars finns allt utrymme du/ni önskar för att få vara själv/a. Antalet pass är 2-4 st om dagen och med högsta kvalité. Du deltar på det du önskar och låter resten vara. Resorna passar både otränad som tränad, då det finns olika typer av pass och alternativ alltid ges för att kunna få vara på sitt eget nuläge, utan prestationsfokus.

Resorna utlovar träningsvärk både här och där, bland annat i skrattmuskeln. Dina sinnen ska få härliga upplevelser och minnen som ger dig kraft framåt. Livet är till för att njutas, och det ser vi verkligen till att ge dig förutsättningar för att göra under dessa resor.

Toscana, Italien

  • 21–28 september 2019 (inkluderar även Kreativt skrivande med Caroline Engvall för den som önskar delta)
  • 23 - 30 maj 2020

På Toscanas landsbygd finns en fantastisk gård. Jag och mina gästinstruktörer lägger stort fokus på att du ska få det utrymme du behöver. Att du är tillräcklig precis som du är. En kravlös träningsresa på alla sätt.

Det finns mycket plats för egen tid, samvaro, eftertanke och mycket skratt. Under veckan kommer du kunna ta del av dansklasser (som ex. Chairtease, Dance power, Free morningdance, Afro, Latin m.fl.), yoga, funktionell träning mm. Träning både i en fantastisk sal och utomhus. Du behöver inte vara träningsvan, du lär dig på vägen och tränar på DINA villkor. Det är 2-4 träningspass om dagen, du väljer vad du vill vara med på och låter det andra vara. Ingen prestation.

I september har du dessutom möjlighet att delta på skrivarkursen, ”Kreativt skrivande”, där Caroline Engvall (journalist, föreläsare och författare) kommer hålla i skrivdelen. Tycker du om att skriva, oavsett vad det är du skriver, så är detta verkligen en resa för dig. Holistisk träning skapar kreativt skrivande, en perfekt kombo med andra ord. Skrivkursen är helt valfri att delta på och kommer inte påverka schemat för träningspassen. 

Här på den italienska landsbygden råder ett lugn som går hand i hand med de magiska omgivningar vi får uppleva, och det finns utrymme till allt du önskar under veckan. Om det är att träna, vila, sola vid poolen, följa med på utflykter, umgås med de andra på resan eller bara vara ensam en stund. Vi har dessutom en fantastisk kock under hela veckan, som kommer kittla våra smaklökar rejält. Det mesta av kosten är vegetariskt denna vecka och allergier meddelas innan avfärd. 

Läs mer och boka här

Är du redo?

Dansa dig till förändring

Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.