DANS & TRÄNING WEEKEND/RESOR

Jag vill ta dig med till platser där du kan få landa in i den du verkligen vill vara. Där du hinner reflektera och förstå att du är unik och bra precis som du är. Dans- och träning på weekends och resor utomlands. Utan krav och prestation, där jag vill bidra till att du ska finna din egen kraft, väg och leva mer DITT livs dans. Livet pågår och vi med det.

Så följ ditt vilda hjärta och omfamna ditt liv nu, och inte sen.

Toscana, Italien

MAX 20 PLATSER PER RESA.
Resorna passar både dig som tränad och otränad. Inga förkunskaper krävs.
Det finns mycket plats för egen tid, samvaro, eftertanke och mycket skratt. Under veckan kommer du kunna ta del av dansklasser,  yoga, funktionell träning, föreläsning, workshops mm. Träning både i en fantastisk sal och utomhus. Du behöver inte vara träningsvan, du lär dig på vägen och tränar på DINA villkor. Du väljer vad du vill vara med på och låter det andra vara. Träningsvärk i skrattmusklerna utlovas!

Här på den italienska landsbygden råder ett lugn som går hand i hand med de magiska omgivningar vi får uppleva, och det finns utrymme till allt du önskar under veckan. Om det är att träna, vila, sola vid poolen, följa med på utflykter, umgås med de andra på resan eller bara vara ensam en stund. Vi har dessutom en fantastisk kock under hela veckan, som kommer kittla våra smaklökar rejält. Det mesta av kosten är vegetariskt denna vecka.

På varje resa har jag med en gästinstruktör med stort hjärta. En mindre grupp innebär att vi har möjlighet att se och möta varje individ. I en mindre grupp är det också lättare att hitta nya vänner och känna tillhörighet om det är vad du önskar, annars finns allt utrymme du/ni önskar för att få vara själv/a. 

Antalet pass är 2-4 st om dagen och med högsta kvalité. Du deltar på det du önskar och låter resten vara. Resorna passar både otränad som tränad, då det finns olika typer av pass och alternativ alltid ges för att kunna få vara på sitt eget nuläge, utan prestationsfokus. Inga förkunskaper för något av passen krävs. 

Resorna utlovar träningsvärk både här och där. Dina sinnen ska få härliga upplevelser och minnen som ger dig kraft framåt. Livet är till för att njutas och det ser vi verkligen till att ge dig förutsättningar för att göra under dessa resor.

Läs mer & boka här

dans-& träningsweekends - sverige

Nedan hittar du kommande dans och träningsweekends i Sverige. Det kan vara för dig själv, med en vän eller kanske med din partner. Varmt välkommen att hänga på mig!

EMBRACE YOUR POWER WITHIN - WEEKENDS

Embrace your power within – är ett dans-, tränings- och feelgoodevent för HELA dig!

Hela du, hjärna, hjärta och kropp kommer bli så boostad. Kravlös dans och funktionell träning. Sköna yoga moves, föreläsning och mini workshop.

Allt med syfte att stärka hela dig. Inifrån och ut. Utifrån och in.

Våren bjuder på två tillfällen. varav det ena är en hel helg med övernattning på ljuvliga Båsenberga Hotell & Konferens (ligger utan för Katrineholm ca 1,5 timma från Stockholm).

DANSKURSER - WEEKENDS

Här nedan hittar du weekends med danskurser i bugg och foxtrot. Vi håller kurser på olika nivår och tycker dans är det roligaste som finns att få dela och lära ut i. Alla våra helgkurser bygger på kravlös dans med mycket skratt och värme. Varmt välkommen att boka in dig på en härlig danshelg med oss!