...välmående personal

Har ditt företag ett behov av lösningar för en mer välmående personal genom olika former av träningsaktiviteter mm, klicka på nedan länk. Där hittar du mer information om mig som tränare (PT och/eller grupp) och dans i olika former. Du hittar även information om mina träningsresor på denna sida.

Klicka här och inspireras till att anlita mig för en mer välmående personal.

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här