Om du är nyfiken på att veta mer om hur träning och dans kan utveckla dig, ditt personliga och arbets ledarskap, då kan du läsa mer på min andra hemsida, www.rebeccakrantz.se. Där finner du också mer om mina träningsresor. Jag kan även arrangera tränings-/konferensresor för företag.

Webbsidan är mer inriktad på vad jag kan erbjuda utifrån mina erfarenheter som dansare, PT och gruppträningsinstruktör.

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här