Toscana 29 maj - 5 juni 2021 - Holistic future

Holistic future

Toscana 29 maj - 5 juni 2021
Yoga & sköna dansmoves

Bokning och kontakt

Anmälan* sker på mail till

100 % pengarna-tillbaka-garanti om resan blir inställd p g a reserestriktioner från UD.

Pris och betalning enligt följande*
11 995:- (enkelrumstillägg 1 975:-).  I priset ingår transfer, del i dubbelrum, frukost- och lunchbuffé, mellanmål samt 3-rätters middag hela veckan all träning och föreläsningar/workshops**. Tillkommer gör all dryck utöver vatten och kaffe/te.
Flyg: Ca 1 600 – 2 800:- inkl. bagage till Pisa ToR.  Flyg bokas på egen hand. Pga av rådande flygsituation kan det bli aktuellt att flyga till Florence istället våren 2021. Kontakta mig efter bokning av resa och innan bokning av flyg för vidare rekommendationer.

Utflykter: Deltagande på utflykt*** ligger på 35-45 EUR/pp och utflykt och är självklart valfritt att följa med på. 

*Anmälan är bindande. Vid anmälan erhålls ett bekräftelsemail och anmälningsavgift på 4 495:- erläggs inom sju (7) dagar via faktura. Resterande belopp betalas tre (3) månader innan avresa och framgår i bokningsbekräftelsen. 50% av anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Resan kan i övrigt avbokas fram till dagen för slutbetalning. Villkor framgår i bokningsbekräftelsen. Maila mig om du önskar få dem innan bokning.

** Transfer är bokad till ca 21:30 på lördag kvällen från Pisa flygplats. (Sista flighterna landar ca 21:00). Transfer från gården avgår efter frukost (ev ytterligare transfer om många bokar ett tidigt morgonflyg, vilket avgörs när flygtider för perioden är bokningsbara). Mer information vid bokning. Kontakta mig innan bokning av flyg pga rådande pandemi och ev ändringar av flygplats. 

***Vilka utflykter det blir varierar. Tidigare har vi besökt Sienna, Montaione, Volterra, Floden vid Colle di Val d’Elsa, San Gimignano, vinprovning mm

“Jag vill ta dig med på en kravlös träningsresa, utan prestation, som får dig kär på livet! Min önskan är att det ska vara en resa där mjuk, glädjefylld och frigörande stämning råder, där DU njuter, själv står i fokus och får landa in i insikten om att du är viktigast i ditt liv. Du har ett liv, omfamna det”.

Bokning görs till rebecca[at]holisticfuture.se 18 platser.

Gästinstruktör i maj 2021  är återigen fantastiska Märta Almegård som kommer hålla i all yoga och erbjuda healing om du önskar under veckan. 

Är inte livet för kort för att inte vara kär i det? Att få känna frihet i sitt liv genom att få ta plats och vara den du är och önskar är en rättighet. Våga lev det liv du har. Den här veckan har en härlig mix av dans, yoga, övrig holistisk träning och föreläsningar.  Den kommer med stor sannolikhet också innehålla mycket skratt, värme, funderingar och upptäckter. Nya vänner och ett starkare jag hoppas jag att du åker hem med.

Dans, yoga, funktionell träning och föreläsningar/workshops

Följ med på en träningsresa full av tillåtande, spännande och rolig dans (ex Afro, Chairtease, Dance Power, Free morningdance, Latin moves mm). Lägg sedan till neuromotorisk träningskön yoga, Soma Move®, Soma Mind®, Functional Power, Slow Flow, meditationstillfällen, föreläsningar mm, och du har ett schema du kan välja och vraka i. Var med på det du önskar och låt det andra vara. Se rebecca_holisticfuture på Instagram för exempel på tidigare scheman. 

Maten maten maten…

Italiensk mat, är så mycket mer än bröd och pasta. Smaklökarna får sig en härlig resa under denna vecka och du kan njuta av att få sätta dig vid ett dukat bord flera gånger per dag. Självklart finns det goda viner och prosecco att avnjuta om du så önskar.

I priset för resan ingår en god och mättande frukostbuffé, lunchbuffé, mellanmål samt en 3-rätters middag med fokus på mycket vegetariskt (tonfisk och kyckling förekommer vissa måltider med vegetarisk alternativ).

Rogivande och hisnande omgivningar

Den toscanska gården ligger mitt i ett hav av böljande gröna kullar och skogar. Med vackra och tysta soluppgångar och lika färgsprakande solnedgångar, skulle även endast ett glas vatten smaka gott i dessa omgivningar.

Det finns all den tid du önskar till att promenera runt och ta in den härliga miljön. Ligga vid poolen och betrakta svalorna som bygger bon och matar sina ungar. Sitta en stund på en av uteplatserna och kanske dricka ett glas gott rött vin, nyduschad efter sista träningspasset du gjort för dagen. Känn lukten av rosemarinen som växer fritt i stora buskar och känn känslan av lugnet som får råda inombords.

Välkommen att följa med mig och Märta på en alldeles magisk resa vågar jag säga.

/Rebecca

Gästinstruktör och healing – Toscana maj 2021

Märta Almegård

– Reconnective Healing Foundational Practitioner, The Reconnection-Certified Practitioner och Leg. Logoped

“Yoga med Märta är en modern form av yoga gjord för att passa alla – nybörjare som mer vana yogis. Yogan grundar sig i Hathayogan – en fysiskt dynamisk yoga med mjuka rörelsemönster.

Vi går igenom teknik för att lära oss fysiska positioner (asanas) och rörelser samt fördjupa dem, vi utforskar vårt sinne och ökar vår medvetenhet för att uppleva lugn och motverka stress. Allt i samklang med vårt andetag (pranayama) som är grunden i yogan och som får oss förankrade med vår närvaro i nuet. Innehållet anpassas till gruppens deltagare och nivå. ”

Märta kommer hålla i all härlig yoga och pranayama under veckan. Till vardags driver hon Light in Sight , som erbjuder bl. a. yoga till både företag och privatpersoner. Under veckan i Toscana erbjuder hon även healing (se mer info nedan). Så varför inte förstärka din vecka i Italien med nyfikenhet på en healing behandling? Healing behandlingarna bokas och betalas direkt med Märta på plats.

Healing behandlingar – Toscana maj 2021

Nedan följer en närmare beskrivning av de healing behandlingar som Märta kommer erbjuda 29 maj – 5 juni i Toscana. Dessa bokas och betalas separat med henne på plats.

Reconnective Healing

Healing innebär en uppgradering av hela ditt energisystem – Kropp, själ/livsenergi och tanke. Healingen ger en djupavslappning och återhämtning för hela dig. Under sessionen höjs din frekvensnivå i kroppens energi och du ges de bästa förutsättningarna till att smärta, nedstämdhet, trötthet eller sjukdom kan släppa taget. Blockeringar lossnar ofta och vi upplever ett välmående inifrån och ut.

Enkelt beskrivet fungerar healing ungefär som när en stämgaffel vibrerandes på lägre frekvens, stämmer upp till en stämgaffel på högre frekvens. Jag som utövare fungerar som en tolk och en sändare för denna nya energi som kommer med ljus, information och kärlek och skapar uppmätta förändringar ända ner på dna-nivå i våra kroppar.
Många av mina klienter använder sig av healingen som en form av friskvård för att återfinna eller upprätthålla balans i kropp och sinne.
Praktiskt innebär healing att du får komma och lägga dig på massagebänken i ca 30 min, jag ger lite info innan vi börjar och vi pratar en stund efteråt, utifrån vad som framkommer och passar just dig. Många upplever beröring men jag håller mina händer en bit ifrån din kropp.

Nya studier och forskning visar en kraftig effekt av healing, utöver placebo-effekt. Studier har visat tydliga förbättringar i blodvärden, cellförändringar ända ner på dna-nivå, energier så kraftiga att de skulle kunna motsvara en 300 grader Celsius höjning om de hade översatts i grader från vad som uppmätts i termodynamiskt tryck, tar form under healingen (Dr. W. Tiller).
Healing grundar sig i den nya forskningen inom området för strängteorin och nollpunktsfältet inom kvantfysiken. Det spirituella och forskningen börjar nu mötas i en tid då vår inre medvetenhet återupptäcks.

Kom som du är, gärna med ett öppet sinne likt ett barn full av förväntan och släpp tankar på vad som borde ske. Healingen kommer i exakt den form som är ämnad för dig och det du behöver just nu.

The Reconnection

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Vill du bli mer klarsynt vad gäller din livsväg? Då är The Reconnection något för dig. Detta gör du endast en gång i livet. Två sessioner, uppdelade på två efterföljande dagar. Det är ett gammalt hantverk med kraft från uråldrig visdom.

Genom The Reconnection blir du till fullo återkopplad till det flöde av energier som kommer utifrån och även den kapacitet du har inom dig. Din personliga utveckling accelererar kraftigt och du når din högre potential.

Dina beslut blir lättare att fatta, då ditt syfte med livet blir tydligare och din inre kompass starkare. I många fall är det en livsomvälvande upplevelse där positiva förändringar sker i sinne, kropp och själ. En utveckling till den person du ämnas vara. Alla är vi här av en orsak, alla pusselbitar hör till och de kan med hjälp av The Reconnection få falla på plats.

Tankemönster förändras då The Reconnection hjälper dig att få insikt och nå ett högre medvetande. Klienter beskriver att de efter en tid känner ett inre lugn, en harmoni som de tidigare inte har upplevt. Vi upptäcker vår inre kärna av frid – The Reconnection ger dig mängder av ljus och information.

Dina energinätverk kopplas samman med både inre och yttre energinätverk. I detta magiska arbete utgår jag ifrån meridianlinjer och motsvarande akupressurpunkter som vi finner i österländsk medicin och läror, för att sammanfoga och bli återkopplade till vår oändliga kapacitet. Vi var för länge sedan ”uppkopplade” emot detta nätverk av energier, men har tappat kontakten genom tiderna. Genom The Reconnection sker en återkoppling.

Hjärtligt välkommen!

– Märta