Toscana -
9-16 september 2023

Massa dans, slow flow & funktionell träning i ljuvlig miljö (max 18 platser)

Pris och betalning enligt följande

13 250:-* (enkelrumstillägg 1 975:- och begränsat antal, om du önskar enkelrum kontakta mig innan bokning). I priset ingår transfer**, del i dubbelrum, frukost- och lunchbuffé, mellanmål samt 3-rätters middag hela veckan, all träning och föreläsningar/workshops. Tillkommer gör all dryck utöver vatten och kaffe/te samt flyg (se nedan).

Flyg (bokas på egen hand): Ca 2 300 – 3 500:- inkl. bagage till Pisa ToR.
Kontakta mig efter bokning av resa och innan bokning av flyg för vidare rekommendationer.

Utflykter: Deltagande på utflykt*** ligger på 45 – 60 EUR/per person och utflykt. Det är 100% valfritt att följa med på dem och utflykterna betalas kontant i EUR på plats i Toscana.

*Anmälan är bindande. Vid anmälan och betalning av aktivitetsavgiften på 4 995:- erhålls ett bekräftelsemail som du ombeds att läsa igenom noga. Resterande belopp om 8 250:- (10 225:- för enkelrum) för boende och mat betalas till gården i Italien 1 juli 2023 och framgår i bokningsbekräftelsen. Du som bokar närmare inpå resan kommer göra hela betalningen direkt (både till mig och till gården). 50% av anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Resan kan inte avbokas efter 1 maj 2023. Se till att ha en reseförsäkring som täcker ev. avbokningskostnader. 

**Transfer är bokad till ca 21:30 på lördag kvällen från Pisa flygplats 9 september. Transfer från gården till flygplatsen 16 september avgår efter frukost ca kl. 10:00. Fullständig information får du i din bokningsbekräftelse efter betald anmälningsavgift. Kontakta mig innan bokning av flyg.

Det betyder att det kan bli väntetid för några av er. Endera när ni kommer eller när ni ska åka och beroende på om ni flyger från Stockholm eller Göteborg. Men det går att lämna in väskorna på flygplatsen alt. ta med dem och lämna in dem på tågstationen i Pisa till en billig peng (ca 7-8 EUR). Det tar 10 min med tåg/buss från flygplatsen till Pisa station (5 EUR). Ett supertillfälle att se Lutande tornet i Pisa eller ta ett pendeltåg upp längs med kusten. Genom åren är det många som utnyttjat sin väntetid på att besöka Pisa, Viareggio mm. Det brukar räcka med att vara på flygplatsen ca 2,5 h innan avgång.

***Vilka utflykter det blir varierar. Tidigare har vi besökt Sienna, vandring vid Montaione, Volterra, Floden vid Colle di Val d’Elsa, San Gimignano, vinprovning mm. 

Är inte livet för kort för att inte vara kär i det? Att få känna frihet i sitt liv genom att få ta plats och vara den du är och önskar är en rättighet. Våga lev det liv du har. Den här veckan kommer du bli guidad i att verkligen uppleva det från insidan och ut. 

Efter danssuccéresorna i september 2019, 2020, 2021, 2022…blir 2023 den sista gången. Det kommer bli en resa alla minns.

Följ med mig och Jesper Fästh (se nedan) på en kravlös dans-, yoga och träningsresa utan prestation och som får dig kär på livet! Tanken med resan är att det ska vara en resa där mjuk, glädjefylld och frigörande stämning råder, där DU njuter, själv står i fokus och får landa in i insikten om att du är viktigast i ditt liv. Du har ett liv, omfamna det.

18 platser så vänta inte för länge med att boka. Det är en populär resa och många vill ha en plats på den sista resan. 😉

Följ med på en dans- och träningsresa utöver det vanliga! Det kommer vara full av tillåtande, spännande och rolig dans, ex. AfroJam, Sassy Women, Dancefulness, Showdans, Jazz, Danceaerobic, temaklasser, dans med bubbel mm. Lägg sedan till neuromotorisk träning, skön yin yoga, Soma Move®, Djungle Moves, Functional Dance Power, Slow Flow, meditation, föreläsningar mm. Den kommer med stor sannolikhet också innehålla mycket skratt, värme, funderingar och upptäckter. Nya vänner och ett starkare jag hoppas jag att du åker hem med.

Maten maten maten…

Italiensk mat, är så mycket mer än bröd och pasta. Smaklökarna får sig en härlig resa under denna vecka och du kan njuta av att få sätta dig vid ett dukat bord flera gånger per dag. Självklart finns det goda viner och prosecco att avnjuta om du så önskar. I priset för resan ingår en god och mättande frukostbuffé, lunchbuffé, mellanmål samt en 3-rätters middag med fokus på mycket vegetariskt (tonfisk och kyckling förekommer vissa måltider, med vegetariskt alternativ).

Rogivande och hisnande omgivningar

Den toscanska gården ligger mitt i ett hav av böljande gröna kullar och skogar. Mellan vackra stämningsfulla soluppgångar och lika färgsprakande solnedgångar kan du låta ditt skrivande få ta form.

Det finns all den tid du önskar till att promenera runt och ta in den härliga miljön. Ligga vid poolen och betrakta svalorna som bygger bon och matar sina ungar. Sitta en stund på en av uteplatserna och kanske dricka ett glas gott rött vin, nyduschad efter sista träningspasset du gjort för dagen. Känn lukten av rosemarinen som växer fritt i stora buskar och känn känslan av lugnet som får råda inombords.

Välkommen att följa med mig och Jesper på en personligare träningsresa med grymt häng!

/Rebecca

Jesper Fästh - Killen som turnérat världen runt på olika dansscener

Höstresan 2023 blir min 15:e resa till det här stället och det finns INGEN jag hellre avslutar den här eran med än Jesper. 

Han gjorde succé både på och av dansgolvet i september 2021 och 2022. Det kommer bli en galen vecka 2023. 

Jesper är en kille som jag gillat från första gången vi sågs. Det började med att han kom på en dansklass för mig på SATS i Sundbyberg för måååånga år sedan. Han gav härlig energi till mig som instruktör och de andra deltagarna. Han hade ett fantastiskt fint rörelsemönster och jag blev inte så förvånad när jag fick veta att han var en rutinerad showdansare (inte så lite rutinerad heller).

Jesper är också dansinstruktör och helt klart med hjärtat på rätt ställe som skapar ljuvlig stämning på sina dansklasser!

Vi har sedan setts i olika sammanhang inom SATS, utbildningar, medarbetardagar osv. Så dök en instruktörs vakans upp på min träningsresa och Jespers namn dök upp med stora bokstäver i mitt huvud.

Om det när något du kan vara säker på så är det att han kommer leverera dansklasser för DIG, oavsett om du dansat mycket eller lite och du kommer le både på in- och utsidan.

Jesper Fästh - 9-16 september 2023

Jesper halkade in på dansen via en annons på anslagstavlan på hans skola (vilken tur tänker jag!!) och sedan dess är han fast i dansens värld.

Efter gymnasiet turnerade han runt med Showgruppen Up With people runtom i världen och därefter utbildade han sig på Balettakademin – yrkesskola för professionella dansare.

Under tio år arbetade han som professionell dansare runtom i Skandinavien och har medverkat i flertal shower, filmer och musikaler som t ex.: Cats, Fame, Skönheten och Odjuret , Evita, Crazy for You m fl.

Vid sidan av sina teaterjobb har han också undervisat på flera dansskolor, dansgymnasium, events och coachat gymnaster i dansteknik och danspresentation.

Sedan 2006 arbetar han på SATS som dansinstruktör i jazz, dansaerobic, AfHo, Love2dance m fl.

Jespers klasser är svettiga och fyllda med glädje och energi. Han skapar roliga koreografier för både nybörjare och avancerade dansare, och kryddar klasserna med galna upptåg.

För Jesper är dansglädjen viktigast, inte hur man dansar utan att man dansar. Alla kan dansa..och den sanningen delar både han och jag. Såå..vad väntar du på?! Det kommer bli en galet härlig träningsresa med massa härlig dans, funktionell träning, yoga och sköna moves!

Och för allt i världen…glöm inte det i kombination med en egen gård för oss själva på den toscanska landsbygden, egen kock som lagar magiskt god italiensk mat, god dryck, egen pool, vackra vyer och ett lugn runt omkring som är svårslaget. Jag har haft resor till den här gården tio gånger och varje gång knockas jag av den här platsen. Vänta bara tills du får se stjärnhimlen…

 

OBS!!
Schemat är från septemberresan 2022, liknande schema kommer gälla för 2023. Så här har du en föraning om hur det kan komma att se ut.

Se bilderna från tidigare resor