Toscana 30 maj - 6 juni 2023

Pilates, fascia flow & sköna dansmoves (max 18 platser)

Pris och betalning enligt följande

13 250:- (enkelrumstillägg 1 975:- och begränsat antal, om du önskar enkelrum kontakta mig innan bokning). I priset ingår transfer, del i dubbelrum, frukost- och lunchbuffé, mellanmål samt 3-rätters middag hela veckan, all träning och föreläsningar/workshops**. Tillkommer gör all dryck utöver vatten och kaffe/te samt flyg (se nedan).

Flyg (bokas på egen hand): Ca 1 900 – 3 200:- inkl. bagage till Pisa ToR.
Kontakta mig efter bokning av resa och innan bokning av flyg för vidare rekommendationer.

Utflykter: Deltagande på utflykt*** ligger på 45 – 60 EUR/per person och utflykt. Det är 100% valfritt att följa med på dem och utflykterna betalas kontant i EUR på plats i Toscana.

*Anmälan är bindande. Vid anmälan och betalning av aktivitetsavgiften på 4 995:- erhålls ett bekräftelsemail som du ombeds att läsa igenom noga. Resterande belopp om 8 250:- (10 225:- för enkelrum) betalas 1 mars 2023 och framgår i bokningsbekräftelsen. Du som bokar närmare inpå resan kommer göra hela betalningen direkt. 50% av anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Resan kan i övrigt avbokas fram till 1 februari 2023. Se till att ha en reseförsäkring som täcker ev. avbokningskostnader. 

**Transfer till och från Pisa flygplats till gården där vi ska vara ingår i priset för dig. Transfer den 30 maj 2023 från Pisa flygplats kommer bli mellan 14:00-18:00 och transfer tillbaka blir mellan 06:00-09:00 på tisdag 6 juni 2023. Bestämd transfertid meddelas till bokade deltagare i början av mars 2023. 

Det betyder att det kan bli väntetid för några av er. Endera när ni kommer eller när ni ska åka och beroende på om ni flyger från Stockholm eller Göteborg. Men det går att lämna in väskorna på flygplatsen alt. ta med dem och lämna in dem på tågstationen i Pisa till en billig peng (ca 7-8 EUR). Det tar 10 min med tåg/buss från flygplatsen till Pisa station (5 EUR). Ett supertillfälle att se Lutande tornet i Pisa eller andra fina delar av Pisa. Genom åren är det många som utnyttjat sin väntetid på att besöka Pisa. 😊 Det brukar räcka med att vara på flygplatsen ca 2 h innan avgång. 

***Vilka utflykter det blir varierar. Tidigare har vi besökt Sienna, vandring vid Montaione, Volterra, Floden vid Colle di Val d’Elsa, San Gimignano, vinprovning mm. Thermobad står på tur att besökas.

18 platser (endast fåtal kvar i september 2022) 🙂

Dans, yoga, pilates, funktionell träning och föreläsningar/workshops

“Jag vill ta dig med på en kravlös träningsresa, utan prestation, som får dig kär på livet! Min önskan är att det ska vara en resa där mjuk, glädjefylld och frigörande stämning råder, där DU njuter, själv står i fokus och får landa in i insikten om att du är viktigast i ditt liv. Du har ett liv, omfamna det”.

Är inte livet för kort för att inte vara kär i det? Att få känna frihet i sitt liv genom att få ta plats och vara den du är och önskar är en rättighet. Våga lev det liv du har. Den här veckan har en härlig mix av dans, yoga, övrig holistisk träning och föreläsningar.  Den kommer med stor sannolikhet också innehålla mycket skratt, värme, funderingar och upptäckter. Nya vänner och ett starkare jag hoppas jag att du åker hem med.ölj med på en träningsresa full av tillåtande, spännande och rolig dans och träning. 

Ex.  Afrodans , Sassy Women, Yin Yoga, Functional Dance Power, Pilates, House dance, Fascia Flow, Dancefulness, Latin moves mm). Lägg också till neuromotorisk träningSoma Move®, Forza, Slow Flow, meditationstillfällen, föreläsningar mm, och du har ett schema du kan välja och vraka i. Var med på det du önskar och låt det andra vara. 

Maten maten maten…

Italiensk mat, är så mycket mer än bröd och pasta. Smaklökarna får sig en härlig resa under denna vecka och du kan njuta av att få sätta dig vid ett dukat bord flera gånger per dag. Självklart finns det goda viner och prosecco att avnjuta om du så önskar.

I priset för resan ingår en god och mättande frukostbuffé, lunchbuffé, mellanmål samt en 3-rätters middag med fokus på mycket vegetariskt (tonfisk och kyckling förekommer vissa måltider med vegetarisk alternativ).

Rogivande och hisnande omgivningar

Den toscanska gården ligger mitt i ett hav av böljande gröna kullar och skogar. Med vackra och tysta soluppgångar och lika färgsprakande solnedgångar, skulle även endast ett glas vatten smaka gott i dessa omgivningar.

Det finns all den tid du önskar till att promenera runt och ta in den härliga miljön. Ligga vid poolen och betrakta svalorna som bygger bon och matar sina ungar. Sitta en stund på en av uteplatserna och kanske dricka ett glas gott rött vin, nyduschad efter sista träningspasset du gjort för dagen. Känn lukten av rosemarinen som växer fritt i stora buskar och känn känslan av lugnet som får råda inombords.

Välkommen att följa med mig och Liselotte på en alldeles magisk resa vågar jag säga.

/Rebecca

Gästinstruktör – Toscana maj/juni 2023 - Liselotte Reivén

Liselotte Reivén – Movementcenter Göteborg
Liselotte har under ca 30 år kombinerat att vara danspedagog, pilatesinstruktör och kroppsterapeut. Dansen fanns tidigt med som energikälla och hon har efter Danshögskolan jobbat med undervisning i både Stockholm och Göteborg. Housedans och klubbmusik ligger henne varmast om hjärtat och ger alltid en glädjekick som hon gärna vill dela med andra.

Som pilatesinstruktör jobbar hon både med gruppträning och med PT, och med fokus på fascia/bindväv har hon skapat egna tekniker för att låta kroppen utveckla smidighet, dynamik och styrka. Hållbar hälsa är en viktig kärna och hon vill gärna förmedla hur vi tar bättre hand om oss i vår vardag, bl a med lymf- och stressbalansering.

Liselotte är en otroligt varm, mjuk och ödmjuk person. Det är en ynnest att få ha en person som henne med på resan. Hon har stor kunskap inom sina områden och förmedlar dem kravlöst, med närvaro och nyfikenhet. Hon är helt enkelt världens bästa Lise! 😉

Hon var mycket uppskattad på resan i maj 2022 och är nu med ännu en gång.
Du vill inte missa henne, det lovar jag dig!

OBS!!
Schemat är från majresan 2022, liknande schema kommer gälla för 2023. Så här har du en föraning om hur det kan komma att se ut.

Se bilderna från tidigare resor