Toscana 21 – 28 september - Holistic future

Holistic future

Toscana 21 – 28 september

“Följ med på en kravlös tränings- och skrivresa, utan prestation, som får dig kär på livet! Min önskan är att det ska vara en resa där mjuk, glädjefylld och frigörande stämning råder, där DU njuter, själv står i fokus och får landa in i insikten om att du är viktigast i ditt liv. Du har ett liv, omfamna det”.

Bokning görs till rebecca@holisticfuture.se. 18 platser.

Följ med på en tränings- och skrivresa utöver det vanliga. Det kommer vara full av tillåtande, spännande och rolig dans (ex Afro, Chairtease, Free morningdance, AfHo®, Latin moves mm). Lägg sedan till neuromotorisk träningskön yoga, Soma Move®, Soma Mind®, Functional Power, Movement Flow, meditationstillfällen, föreläsningar mm, och du har en uppsjö av pass att välja på för att stimulera ditt skrivande. Den kommer med stor sannolikhet också innehålla mycket skratt, värme, funderingar och upptäckter. Nya vänner och ett starkare jag hoppas jag att du åker hem med. Schema släpps närmare avresa.

Träningsresan i september får en härlig twist då Caroline Engvall författare, journalist och föreläsare följer med och håller i “Kreativt skrivande”. Det blir en vecka där holistisk träning varvas och ger förutsättningar för kreativt skrivande. Passar dig som tycker om skrivande i alla dess former. Nybörjar som van. Du kommer få med dig massor av inspiration, tips och ett gäng skrivna rader. Miljön vi kommer befinna oss i, är som gjord för skrivande. Du kan läsa mer om Caroline här.

Maten maten maten…

Italiensk mat, är så mycket mer än bröd och pasta. Smaklökarna får sig en härlig resa under denna vecka och du kan njuta av att få sätta dig vid ett dukat bord flera gånger per dag. Självklart finns det goda viner och prosecco att avnjuta om du så önskar. I priset för resan ingår en god och mättande frukostbuffé, lunchbuffé samt en 4-rätters middag med fokus på mycket vegetariskt (tonfisk och kyckling förekommer vissa måltider, med vegetariskt alternativ).

Rogivande och hisnande omgivningar

Den toscanska gården ligger mitt i ett hav av böljande gröna kullar och skogar. Mellan vackra stämningsfulla soluppgångar och lika färgsprakande solnedgångar kan du låta ditt skrivande få ta form.

Det finns all den tid du önskar till att promenera runt och ta in den härliga miljön. Ligga vid poolen och betrakta svalorna som bygger bon och matar sina ungar. Sitta en stund på en av uteplatserna och kanske dricka ett glas gott rött vin, nyduschad efter sista träningspasset du gjort för dagen. Känn lukten av rosemarinen som växer fritt i stora buskar och känn känslan av lugnet som får råda inombords.

Välkommen att följa med mig och Caroline på en alldeles magisk resa vågar jag säga.

/Rebecca

Caroline Engvall – Kreativt skrivande

21 – 28 september 2019

Caroline Engvall är författare, journalist och föreläsare som har skrivit flera böcker om barn i svensk sexhandel, bland annat 14 år till salu, Skamfläck, Skuggbarn, Virtuell våldtäkt samt deckarna Ärren vi bär, Judasvaggan och aktuella Dockleken.

Hon driver flera projekt som hjälper barn som utsätts för brott på nätet, bland annat utbildningsmaterial, hjälpsajter (safeselfie.se, safeselfietalks.se, intetillsalu.se), poddar (Vägen framåt – om barn i svensk sexhandel samt Ecpod) och tv-dokumentärer (Ingen riktig våldtäkt, SVT).

Caroline är 2018 års Elise Lindqvist-pristagare och Årets modiga Mama. Hon har pratat för riksdag och regering i frågan samt blivit engagerad av Drottning Silvia och prinsessan Sofia att prata om barnsexhandel i Sverige, både privat och för Childhood Foundation.

Caroline brinner för att lära ut lekfullt skrivande utan prestation, där idéer och lust kan skapa något helt nytt och oväntat.

Bokning och kontakt

Anmälan* sker på mail till

Pris och betalning enligt följande*
11 995:- (enkelrumstillägg 1 925:-).  I priset ingår transfer**, del i dubbelrum, frukost- och lunchbuffé samt 4-rätters middag hela veckan all träning, föreläsningar/workshops och skrivarkursen ”Kreativt skrivande”. Tillkommer gör all dryck utöver vatten och kaffe/te.
Flyg: Ca 1 600 – 2 000:- inkl. bagage till Pisa ToR.  Flyg bokas på egen hand.

Utflykter: Deltagande på utflykt*** ligger på ca 350-450:-/pp och utflykt och är självklart valfritt att följa med på. 

*Vid anmälan erhålls ett bekräftelsemail med betalningsinformation. Anmälningsavgift på 2 500:- erläggs inom 5 dagar och först då är platsen tilldelad. Resterande belopp betalas ca två månad innan avresa och framgår i bokningen. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Resan kan i övrigt avbokas fram till dag innan slutbetalning (ca två månader innan avresa).

** Transfer är bokad till ca 21:00 på lördag kvällen från Pisa flygplats. (Sista flighterna landar ca 20:00-20:30). Gemensam transfer från gården avgår ca 10:00 lördagen efter.

***Vilka utflykter det blir varierar. Tidigare har vi besökt Sienna, Montaione, San Gimignano, Volterra, Floden vid Colle di Val d’Elsa, vinprovning mm.

Är du redo?

Startkabel till förändring

Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.