Toscana 11-18 september 2021 - Dans- & träningsresa med Calle Sterner - Holistic future

Holistic future

Toscana - 11-18 sep 2021
Dansa med Calle Sterner

100 % pengarna-tillbaka-garanti om resan blir inställd pga reserestriktioner från UD.

Efter succéerna i september 2019 och 2020…ja vi fortsätter väl bara! 🙂

“Följ med på en kravlös dans- och träningsresa med Calle Sterner och Rebecca Krantz, utan prestation och som får dig kär på livet! Tanken med resan är att det ska vara en resa där mjuk, glädjefylld och frigörande stämning råder, där DU njuter, själv står i fokus och får landa in i insikten om att du är viktigast i ditt liv. Du har ett liv, omfamna det.

Bokning görs till rebecca[at]holisticfuture.se. Max antal är 15 platser (rådande omständigheter kan leda till max 10 platser). 

Följ med på en dans- och träningsresa utöver det vanliga med Calle Sterner och Rebecca Krantz. Det kommer vara full av tillåtande, spännande och rolig dans (ex roliga dansklasser med Calle, Afro, Chairtease, Free morningdance, AfHo®, Latin moves mm). Lägg sedan till neuromotorisk träningskön yoga, Soma Move®, Soma Mind®, Functional Power, Flow Movement, Forza, meditationstillfällen, föreläsningar mm. Den kommer med stor sannolikhet också innehålla mycket skratt, värme, funderingar och upptäckter. Nya vänner och ett starkare jag hoppas jag att du åker hem med. 

Maten maten maten…

Italiensk mat, är så mycket mer än bröd och pasta. Smaklökarna får sig en härlig resa under denna vecka och du kan njuta av att få sätta dig vid ett dukat bord flera gånger per dag. Självklart finns det goda viner och prosecco att avnjuta om du så önskar. I priset för resan ingår en god och mättande frukostbuffé, lunchbuffé, mellanmål samt en 3-rätters middag med fokus på mycket vegetariskt (tonfisk och kyckling förekommer vissa måltider, med vegetariskt alternativ).

Rogivande och hisnande omgivningar

Den toscanska gården ligger mitt i ett hav av böljande gröna kullar och skogar. Mellan vackra stämningsfulla soluppgångar och lika färgsprakande solnedgångar kan du låta ditt skrivande få ta form.

Det finns all den tid du önskar till att promenera runt och ta in den härliga miljön. Ligga vid poolen och betrakta svalorna som bygger bon och matar sina ungar. Sitta en stund på en av uteplatserna och kanske dricka ett glas gott rött vin, nyduschad efter sista träningspasset du gjort för dagen. Känn lukten av rosemarinen som växer fritt i stora buskar och känn känslan av lugnet som får råda inombords.

Välkommen att följa med mig och Calle på en personligare träningsresa med grymt häng!

/Rebecca

Calle Sterner - Grym entertainer och 2019-års vinnare i Let´s Dance

11-18 september 2021 

Calle Sterner är Göteborgskillen som tagit hela Sverige med storm genom sin ödmjuka och sköna stil. Både på dansgolvet som danspartner, som instruktör runt om på scener i världen och utanför rampljuset. En kille med hjärtat på rätt ställe!

Calle vann välförtjänt Let´s  Dance 2019 tillsammans med Kristin Kaspersen. 2020 blev han stark 2:a med Sussie Eriksson 2020, som bjöd på dansglädje som träffade hjärtat och leendet flera gånger om.  Han har också varit med i Tobias Karlsson fantastiska dansikaler ”En dans på rosor” och ”Dansa samba med mig”. 

Calle har en gedigen bakgrund som dansare och undervisare både i Sverige och utomlands. När han inte dansar älskar han att segla. 

Med Calle kommer du få uppleva roliga dansklasser som bjuder på ren glädje, kravlösa moves och en känsla av att du äger golvet!

Bokning och kontakt

Anmälan* sker på mail till

Pris och betalning enligt följande*
11 995:- (enkelrumstillägg 1 975:-).  I priset ingår transfer**, del i dubbelrum, frukost- och lunchbuffé, mellanmål samt 3-rätters middag hela veckan all träning, föreläsningar/workshops. Tillkommer gör all dryck utöver vatten och kaffe/te.
Flyg: Ca 1 600 – 2 800:- inkl. bagage till Florence ToR.  Flyg bokas på egen hand. 

Utflykter: Deltagande på utflykt*** ligger på ca 35-45 EUR/pp och utflykt och är självklart valfritt att följa med på. Vi anpassar detta året utflykter utifrån rådande läge och undviker platser med mycket människor. 

*Anmälan är bindande (100% – tillbaka-pengarna- garanti om reserestriktioner från UD skulle gälla pga Covid-19). Vid anmälan erhålls ett bekräftelsemail och anmälningsavgift på 4 495:- erläggs inom sju (7) dagar via faktura. Resterande belopp betalas senast 28 augusti och framgår i bokningsbekräftelsen. 50 % av anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Resan kan i övrigt avbokas fram till dagen för slutbetalning. Villkor framgår i bokningsbekräftelsen. Maila mig om du önskar få dem innan bokning. 

** Gemensam transfer arrangeras i förhållande till ankomststid (brukar bli mellan 17:00-18:00 på lördagen).  Gemensam transfer från gården avgår efter frukost (mellan 08:00-10:00). Kontakta mig innan bokning av flyg för att stämma av transfertider. 

***Vilka utflykter det blir varierar. Tidigare har vi besökt Sienna, Montaione, San Gimignano, Volterra, Floden vid Colle di Val d’Elsa, vinprovning mm. Utflykter anpassas om det behövs p g a rådande pandemi.