Toscana -
10-17 september 2022

Dans & funktionell träning i ljuvlig miljö

FULLBOKAD – standby lista finns. Maila Rebecca rebecca[a]holisticfuture.se för köplats och mer info. 

Pris och betalning enligt följande

11 995:- (enkelrumstillägg 1 975:-). I priset ingår transfer, del i dubbelrum, frukost- och lunchbuffé, mellanmål samt 3-rätters middag hela veckan, all träning och föreläsningar/workshops**. Tillkommer gör all dryck utöver vatten och kaffe/te.
Flyg: Ca 1 600 – 2 800:- inkl. bagage till Pisa ToR. Flyg bokas på egen hand. Kontakta mig efter bokning av resa och innan bokning av flyg för vidare rekommendationer.

Utflykter: Deltagande på utflykt*** ligger på 35-45 EUR/pp och utflykt och är självklart valfritt att följa med på. Utflykterna betalas i EUR på plats i Toscana.

*Anmälan är bindande. Vid anmälan och betalning av aktivitetsavgiften på 4 995:-erhålls ett bekräftelsemail som du ombeds att läsa igenom noga. Resterande belopp betalas två (2) månader innan avresa och framgår i bokningsbekräftelsen. 50% av anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Resan kan i övrigt avbokas fram till dagen för slutbetalning. Villkor framgår i bokningsbekräftelsen. Maila mig om du önskar få dem innan bokning.

** Transfer är bokad till ca 21:30 på lördag kvällen från Pisa flygplats. (Sista flighterna landar ca 21:00). Transfer från gården avgår efter frukost (ev ytterligare transfer om många bokar ett tidigt morgonflyg, vilket avgörs när flygtider för perioden är bokningsbara). Mer information vid bokning. Kontakta mig innan bokning av flyg.

***Vilka utflykter det blir varierar. Tidigare har vi besökt Sienna, Montaione, Volterra, Floden vid Colle di Val d’Elsa, San Gimignano, vinprovning mm. Thermobad står på tur att besökas.

FULLBOKAD – standby lista finns. Maila Rebecca rebecca[a]holisticfuture.se för köplats och mer info. 

Efter danssuccéresorna i september 2019, 2020, 2021…ja vi fortsätter väl bara och dansar loss!

“Följ med på en kravlös dans- och träningsresa med Rebecca Krantz och Jesper Fästh, utan prestation och som får dig kär på livet! Tanken med resan är att det ska vara en resa där mjuk, glädjefylld och frigörande stämning råder, där DU njuter, själv står i fokus och får landa in i insikten om att du är viktigast i ditt liv. Du har ett liv, omfamna det.

Max antal är 18 platser så vänta inte för länge med att boka. Det är en populär resa. 😉

Följ med på en dans- och träningsresa utöver det vanliga med Rebecca Krantz och Jesper Fästh (på bilden). Det kommer vara full av tillåtande, spännande och rolig dans, ex. AfroJam, Sassy Women, Dancefulness, Showdans, Jazz, Danceaerobic, dans med bubbel). Lägg sedan till neuromotorisk träning, skön yoga, Soma Move®, Forza, Functional Dance Power, Slow Flow, meditation, föreläsningar mm. Den kommer med stor sannolikhet också innehålla mycket skratt, värme, funderingar och upptäckter. Nya vänner och ett starkare jag hoppas jag att du åker hem med.

Maten maten maten…

Italiensk mat, är så mycket mer än bröd och pasta. Smaklökarna får sig en härlig resa under denna vecka och du kan njuta av att få sätta dig vid ett dukat bord flera gånger per dag. Självklart finns det goda viner och prosecco att avnjuta om du så önskar. I priset för resan ingår en god och mättande frukostbuffé, lunchbuffé, mellanmål samt en 3-rätters middag med fokus på mycket vegetariskt (tonfisk och kyckling förekommer vissa måltider, med vegetariskt alternativ).

Rogivande och hisnande omgivningar

Den toscanska gården ligger mitt i ett hav av böljande gröna kullar och skogar. Mellan vackra stämningsfulla soluppgångar och lika färgsprakande solnedgångar kan du låta ditt skrivande få ta form.

Det finns all den tid du önskar till att promenera runt och ta in den härliga miljön. Ligga vid poolen och betrakta svalorna som bygger bon och matar sina ungar. Sitta en stund på en av uteplatserna och kanske dricka ett glas gott rött vin, nyduschad efter sista träningspasset du gjort för dagen. Känn lukten av rosemarinen som växer fritt i stora buskar och känn känslan av lugnet som får råda inombords.

Välkommen att följa med mig och Jesper på en personligare träningsresa med grymt häng!

/Rebecca

Jesper Fästh - Killen som turnérat världen runt på olika dansscener

Om du visste hur glad jag är att ha denna härliga människa med igen på träningsresan i september 2022! Han gjorde succé både på och av dansgolvet i september 2021.

Jesper är en kille som jag gillat från första gången vi sågs. Det började med att han kom på en dansklass för mig på SATS i Sundbyberg för måååånga år sedan. Han gav härlig energi till mig som instruktör och de andra deltagarna. Han hade ett fantastiskt fint rörelsemönster och jag blev inte så förvånad när jag fick veta att han var en rutinerad showdansare (inte så lite rutinerad heller).

Jesper är också dansinstruktör och helt klart med hjärtat på rätt ställe som skapar ljuvlig stämning på sina dansklasser!

Vi har sedan setts i olika sammanhang inom SATS, utbildningar, medarbetardagar osv. Så dök en instruktörs vakans upp på min träningsresa och Jespers namn dök upp med stora bokstäver i mitt huvud.

Om det när något du kan vara säker på så är det att han kommer leverera dansklasser för DIG, oavsett om du dansat mycket eller lite och du kommer le både på in- och utsidan.

Jesper Fästh - 10-17 september 2022

Jesper halkade in på dansen via en annons på anslagstavlan på hans skola (vilken tur tänker jag!!) och sedan dess är han fast i dansens värld.

Efter gymnasiet turnerade han runt med Showgruppen Up With people runtom i världen och därefter utbildade han sig på Balettakademin – yrkesskola för professionella dansare.

Under tio år arbetade han som professionell dansare runtom i Skandinavien och har medverkat i flertal shower, filmer och musikaler som t ex.: Cats, Fame, Skönheten och Odjuret , Evita, Crazy for You m fl.

Vid sidan av sina teaterjobb har han också undervisat på flera dansskolor, dansgymnasium, events och coachat gymnaster i dansteknik och danspresentation.

Sedan 2006 arbetar han på SATS som dansinstruktör i jazz, dansaerobic, AfHo, Love2dance m fl.

Jespers klasser är svettiga och fyllda med glädje och energi. Han skapar roliga koreografier för både nybörjare och avancerade dansare, och kryddar klasserna med galna upptåg.

För Jesper är dansglädjen viktigast, inte hur man dansar utan att man dansar. Alla kan dansa..och den sanningen delar både han och jag. Såå..vad väntar du på?! Det kommer bli en galet härlig träningsresa med massa härlig dans, funktionell träning, yoga och sköna moves!

Och för allt i världen…glöm inte det i kombination med en egen gård för oss själva på den toscanska landsbygden, egen kock som lagar magiskt god italiensk mat, god dryck, egen pool, vackra vyer och ett lugn runt omkring som är svårslaget. Jag har haft resor till den här gården tio gånger och varje gång knockas jag av den här platsen. Vänta bara tills du får se stjärnhimlen…

Se bilderna från tidigare resor