TJÄNSTER - Bli en bättre ledare

Svarar du JA på någon eller några av frågorna nedan?

 • Vill du bli en ännu bättre ledare?

 • Vill du kunna styra mer över din tid och dina behov?

 • Vill du bygga ett kreativt och ostoppbart team?

 • Vill du sluta känna dig trött på att inte komma framåt på ett effektivt och lönsamt sätt?

 • Vill du få fler engagerade medarbetare som tar ansvar och dansar till och från jobbet?

 • Vill du blir en mästare på att leda dig själv genom motgång och framgång?

 • Vill du bygga en företagskultur som byter söndagsångest mot fredagsångest (nej inte helg redan vi har ju så kul på jobbet)?


I så fall har du hamnat rätt och du är välkommen att titta närmare på mina tjänster här nedan.
  

Kontakta mig för förfrågan och offert. Jag tar också gärna ett förutsättningslöst möte för att höra mer om era behov och önskemål.  Om det känns rätt blir det lätt.

Ett exklusivt gruppcoachningsprogram för dig som är företagsledare eller har en ledarroll i ett företag. Du vill förbättra ditt ledarskap för att skapa ett ökat välmående i dig och dina medarbetare. Så att ni kan må bra på insidan och skapa extraordinära resultat på utsidan. 

Programmet sträcker sig över tre månader och innefattar:

 • 6 gruppcoachnings-tillfällen (utbildande, interaktiva övningar, coachning, gruppdiskussioner)
 • Förinspelat material i en kursportal som kopplas till varje gruppcoachning
 • Inspelning av gruppcoachningar läggs upp i kursportalen 
 • Privat Slack kanal för coachning, pepp och stöttning mellan gruppcoachningarna.
 • Tillgång till allt kursmaterial inkl. inspelade gruppcoachningar och förinspelat material i totalt 6 månader
 • Ett 1-1 coachingstillfälle á 75 minuter

 

OBS! Det finns endast plats för 5 st ledare åt gången. Detta för att både du som individ och gruppen ska få ut mesta möjliga. Nästa start är 4 april 2023. 

Här kan du läsa mer ingående om vad du får ut av gruppcoachningsprogrammet

Programmet kan också ges för chefer/ledare på ett och samma företag. 

Om du vill lyckas med att bygga ett företag och team som mår och presterar bra. Behöver du och ni fokusera på just det som får er att bindas samman till ett tajt team. What fires together, wires together. Detta är en dynamisk och flexibel helhetsutbildning – där jag tillsammans med er skräddarsyr sammansättningen av utbildningen utifrån era behov och mål. 

Den är för dig som driver ett företag (som växer fort?) eller arbetare på ett och vill minska sjukfrånvaro, bygga starkare team, förbättra kommunikationen internt och externt, minska personalomsättningen och öka lönsamheten och välmåendet på företaget genom att utbilda ledare och bygga stark företags- och teamkultur med självgående och motiverade medarbetare.

Det här är en unik möjlighet för dig och ditt företag att forma kärnan i bolaget och stå starka i det som är NI. Tillsammans med mig sätter ni en tydlig plan för hur ni ska nå dit ni vill (konkreta mål).

Nedan följer exempel på vad utbildningsdelarna innehåller.

 • Självledarskap
 • Leda andra och varandra
 • Arbeta utifrån hjärnans begränsningar och möjligheter (neuroledarskap)
 • Kommunicera så andra vill lyssna
 • Gruppdynamik
 • Feedback som gåva
 • Att coacha som ledare
 • Stressförebyggande arbete
 • Bygga team- & företagskultur

 

Utbildningen består av olika workhop block. Vilka just ni behöver beror på ert nuläge och önskeläge.

Digitalt material ingår för att öka möjligheterna till inlärning och bestående kompetens. Individuell- och gruppcoachning ges utifrån behov. 

KONTAKTA MIG HÄR FÖR ETT FÖRSTA SAMTAL

Självledarskap & mental träning för dig som vill gå från känslan av att livet bara springer ifrån dig eller har uppgiva tankar som ”jaha är det så här livet blev?”. Till att stärka dig själv inifrån och ut och få verktygen som tar dig dit du vill (som du just nu kanske bara drömmer om) och göra livet mer rock ´n` roll.
Med andra ord, säga JA till DIG själv och DITT liv.

Läs mer och anmäl dig här

För företag som vill utbilda och utveckla sin personal i självledarskap. 

Det finns förinspelat material i en kursportal och det går även att kombinera med workshops och/eller föreläsning.

Utbildandet i självledarskap leder medarbetarna till:

 • Ökad självkännedom
 • Ökat välmående
 • Bättre kommunikation med sig själv och andra
 • Ökad medvetenhet om tankar, känlsor och beteenden
 • Neuroledarskap – att kunna leda sig själv och varandra utifrån kunskap om hjärnans möjligheter och begränsningar
 • Mer självgående medarbetare genom fördjupad förståelse i vems ansvar det gäller
 • Tydligare struktur och arbetssätt hos individen
 • Minskad stress
 • Verktygslåda med enkla och forskningsbaserade vertkyg för med- och motgångar
 • Mer kommunikativa, effektiva, sammansvetsade och välmående team

 

Det finns några olika lösningar på upplägg. Hör av dig så bokar vi in ett möte och tittar på vad just ert behov är och vilken lösning som skulle passa bäst för er.

Vänligen kontakta mig här

 

Coachning, utbildningsprogram och workhub för dig som är egen- eller småföretagare.

The C Hub är inget vanligt nätverk där du behöver prestera och sälja in dig själv.  Det här är något helt annat!

The C Hub är en workhub  för dig som känner sig ensamma och vilsen i ditt affärsmannaskap och vill ha stöttning, bli starkare mentalt, bättre på att leda dig själva.

Ett medlemskap i The C Hub innebär att du kommer få coachning, utbildning, möta andra likasinnade egenföretagare men utan att behöva prestera. I stället är det ett community där du kan “bara vara” och få coachning och pepp.  Nätverkandet blir en bonus. 

Jag kommer utbilda dig genom ett antal steg. Så att du lär dig att leda dig själv bättre, kan arbeta mer strukturerat och med tydliga mål. Du kommer få tillgång till gästföreläsare som är extremt vassa på sina områden och som kan vara till stor nytta för dig. Ex. copy writing för sociala medier, nyhetsbrev och hemsida. Marknadsföring och hur du kan bygga en digital och lönsam process för dina tjänster mm. Jag anlitar bara de bästa och jag lovar dig att jag har testat flera byråer och frilansare. Så de du får ta del av, är i absolut elitklass!

Välkommen att bli en del av The C Hub.
Coaching
Connection
Conscious
Creative
Catch Flow & reach goals

Mer information kommer i mitten av februari.

Föreläsningar som fokuserar på självledarskap, hur ni bygger vinnande team och hur bra ledare leder sina team. 

Alla föreläsningar har inslag av interaktivitet som bidrar till att du och dina medarbetare kan bli bättre självledare och mer starka och hållbara tillsammans. Ni kommer dessutom ha kul på köpet!

Boka mig om ni vill ha en föreläsning och/eller workshop som inte bara inspirerar utan också motiverar!

Räkna med en resa i reflektioner, humor, vetenskaplig forskning, erfarenhetsberättelser, metaforer, förståelse och garanterat en och annan ”aha”-upplevelse. Och har du väl gått in på föreläsningen kommer du med säkerhet komma ut med några dansmoves i kroppen och effektiva verktyg för ett bättre ledarskap. Både för dig och dina medarbetare.

Läs mer om mina föreläsningar här

Jag hjälper er att utvecklas både individuellt och i grupp med fokus på välmående mänskliga relationer. Det kan vara t ex. kommunikation, ledarskap, självledarskap, projektledning, mental träning, grupputveckling mm

Jag bygger mina uppdrag med ett innehåll som varvar teori med praktik och skapar en interaktiv lärande miljö. Aktivt deltagande under arbetsprocessen ökar involvering, motivation och utveckling hos deltagarna. Mina workshops kan vara under en dag eller löpa över flera. Det beror på behov och önskemål från er. 

Mitt fokus är att skapa, lära ut och ge verktyg och förutsättningar för problemlösning som ger långvariga positiva effekter på ledare, team och företag. Jag har ingen fast uppläggsplan eftersom du och dina kollegor är mitt material. Mitt program finns hos dig och ditt team. Du pratar. Jag lyssnar. Sen skapar vi.

Kontakta mig här för att prata mer om hur ett upplägg skulle kunna se ut för just er.

Varje coachnings tillfälle är unikt. Du kanske vill förbättra din kommunikation, delegera bättre eller bygga en tryggare kultur?

Jag erbjuder individuell coachning till dig som ledare utifrån dina behov. Tillsammans bygger vi upp dig och ditt ledarskap inifrån och ut, utifrån och in. Effektiviserar dina processer och sätter rätt riktning för dig framåt.

Är coachning något för dig?

TRÄNINGSRESOR & BOOSTANDE WEEKENDS

Vill du åka på en  dans/träningsresa eller delta på en boostande weekend som gör dig kär på livet!? Följ med mig till en plats där du kan landa i den du vill vara. Där du hinner reflektera, utan krav och prestation. För dig som vill omfamna ditt liv nu, inte sen.

Jag vill veta mer om resor & weekends 

DANS

Tänk om lite danssteg är det du behöver för att skapa framåtrörelsen i livet? Jag har livslång erfarenhet av flera olika dansstilar/ genre och kan erbjuda dig som privatperson eller företagskund ett svettigt danspass alt. danskurser fyllt av passion och glädje! Eller är det en möhippa/svensexa/bröllopsdans du är ute efter?

Jag vill ha mer dans i mitt liv
TJÄNSTER - bli en bättre ledare