TJÄNSTER

Vill du vara en ledare bland alla andra eller vill du vara den där ledaren som andra minns och vill lära av? 

Vill ni vara ett företag bland alla andra eller det där extraordinära som vinner medarbetare och kunders hjärtan?

 
Om du INTE vill vara som alla andra, så har du hamnat rätt. Välkommen att titta närmare på mina tjänster här nedan.  

Jag utgår alltid från forskningsbaserade verktyg. Men jag gör inget enligt “one-model-fits-all”. Varje uppdrag anpassas utifrån ditt och företagets nuläge. 

Kontakta mig för förfrågan och offert. Jag tar också gärna ett förutsättningslöst möte för att höra mer om dina behov och önskemål.  Om det känns rätt blir det lätt.

 

Mastermind gruppcoachning start februari 2024. 8 platser.

FireWire – The Conversation är för dig som är kvinna, i en ledande roll och har minst 3 års erfarenhet av ledarskap. Du som saknar och kanske längtar efter det äkta samtalet. Ett tryggt sammanhang tillsammans med andra kvinnor som leder från olika branscher. Få bli lyssnad på och känna dig allt annat än ensam i dina frågeställningar och utmaningar. 

Du kommer dessutom få öva och praktisera på några andnings- och rörelsetekniker som tar ner din stressnivå samt ger dig hjärnskärpa.

Kanske stämmer även detta in på dig?

 • Saknar ett bollplank i din arbetsvardag
 • Vill fylla på med mer/ny kunskap inom ledarskap, självledarskap och teamkultur
 • Önskar ett privat forum där du får hjälp och stöd i ett tryggt sammanhang
 • Vill få nya ledarskapsvänner från olika branscher som kan hjälpa dig få nya perspektiv
 • Vill bli lyssnad på, förstådd och hjälpt på det sätt du behöver
 • Vill ha en coach som hjälper dig hitta nya infallsvinklar på utmaningar och utveckling i dig själv och ditt personliga ledarskap

Mer information kommer. Kontakta mig redan nu för intresseanmälan.

Ett exklusivt gruppcoachningsprogram för max 6 personer. Detta passar dig som är CEO, ledare i ledningsgrupp eller liknande ledarnivå. Du vill utveckla ditt och/eller dina kollegors ledarskap för att skapa ett ökat välmående i dig och dina medarbetare. Så att ni kan må bra på insidan och skapa extraordinära resultat på utsidan. 

Programmet sträcker sig över 6 månader och innefattar:

 • 10 gruppcoachnings-tillfällen (utbildande, interaktiva övningar, coachning, gruppdiskussioner)
 • Förinspelat material i en kursportal som kopplas till varje gruppcoachning
 • Inspelning av gruppcoachningar läggs upp i kursportalen 
 • Privat chattkanal för coachning, pepp och stöttning mellan gruppcoachningarna.
 • Tillgång till allt kursmaterial inkl. inspelade gruppcoachningar och förinspelat material i totalt 6 månader
 • Två 1-1 coachingstillfällen á 60 minuter 

 

OBS! Det finns endast 6 platser. Detta för att både du som individ och gruppen ska få ut mesta möjliga. Nästa start är våren 2024. 

Programmet kan också ges för chefer/ledare på ett och samma företag. 

Om du vill lyckas med att bygga ett företag och team som mår och presterar bra. Behöver du och ni fokusera på just det som får er att bindas samman till ett tajt team. What fires together, wires together. Detta är en dynamisk och flexibel helhetsutbildning – där jag tillsammans med er skräddarsyr sammansättningen av utbildningen utifrån era behov och mål. 

Den är för dig som driver ett företag (som växer fort?) eller arbetare på ett och vill minska sjukfrånvaro, bygga starkare team, förbättra kommunikationen internt och externt, minska personalomsättningen och öka lönsamheten och välmåendet på företaget genom att utbilda ledare och bygga stark företags- och teamkultur med självgående och motiverade medarbetare.

Det här är en unik möjlighet för dig och ditt företag att forma kärnan i bolaget och stå starka i det som är NI. Tillsammans med mig sätter ni en tydlig plan för hur ni ska nå dit ni vill (konkreta mål).

Nedan följer exempel på vad utbildningsdelarna innehåller.

 • Självledarskap
 • Leda andra och varandra
 • Styrkebaserat & coachande ledarskap
 • Arbeta utifrån hjärnans begränsningar och möjligheter (neuroledarskap & motivationsteori)
 • Kommunicera så att andra vill lyssna
 • Gruppdynamik
 • Feedback som gåva
 • Stressförebyggande arbete
 • Bygga team- & företagskultur

 

Utbildningen består av olika workhop block. Vilka just ni behöver beror på ert nuläge och önskeläge.

Digitalt material ingår för att öka möjligheterna till inlärning och bestående kompetens. Individuell- och gruppcoachning ges utifrån behov. Utbildning kan ges både på plats och digitalt.

Kontakta mig här för ett första samtal

För företag som vill utbilda och utveckla sin personal i självledarskap. 

Det finns förinspelat material i en kursportal och det går även att kombinera med workshops och/eller föreläsning.

Utbildandet i självledarskap leder medarbetarna till:

 • Ökad självkännedom
 • Ökat välmående
 • Bättre kommunikation med sig själv och andra
 • Ökad medvetenhet om tankar, känlsor och beteenden
 • Neuroledarskap – att kunna leda sig själv och varandra utifrån kunskap om hjärnans möjligheter och begränsningar
 • Mer självgående medarbetare genom fördjupad förståelse i vems ansvar det gäller
 • Tydligare struktur och arbetssätt hos individen
 • Minskad stress
 • Verktygslåda med enkla och forskningsbaserade vertkyg för med- och motgångar
 • Mer kommunikativa, effektiva, sammansvetsade och välmående team

 

Det finns några olika lösningar på upplägg. Hör av dig så bokar vi in ett möte och tittar på vad just ert behov är och vilken lösning som skulle passa bäst för er.

Vänligen kontakta mig här

 

Självledarskap & mental träning för dig som vill gå från känslan av att livet bara springer ifrån dig eller har uppgiva tankar som ”jaha är det så här livet blev?”. Till att stärka dig själv inifrån och ut och få verktygen som tar dig dit du vill (som du just nu kanske bara drömmer om) och göra livet mer rock ´n` roll.
Med andra ord, säga JA till DIG själv och DITT liv.

Läs mer och anmäl dig här

Föreläsningar som fokuserar på självledarskap, hur ni bygger vinnande team och hur bra ledare leder sina team. 

Alla föreläsningar har inslag av interaktivitet som bidrar till att du och dina medarbetare kan bli bättre självledare och mer starka och hållbara tillsammans. Ni kommer dessutom ha kul på köpet!

Boka mig om ni vill ha en föreläsning och/eller workshop som inte bara inspirerar utan också motiverar!

Räkna med en resa i reflektioner, humor, vetenskaplig forskning, erfarenhetsberättelser, metaforer, förståelse och garanterat en och annan ”aha”-upplevelse. Och har du väl gått in på föreläsningen kommer du med säkerhet komma ut med några dansmoves i kroppen och effektiva verktyg för ett bättre ledarskap. Både för dig och dina medarbetare.

Läs mer om mina föreläsningar här

Jag hjälper er att utvecklas både individuellt och i grupp med fokus på välmående mänskliga relationer. Det kan vara t ex. kommunikation, ledarskap, självledarskap, projektledning, mental träning, grupputveckling mm

Jag bygger mina uppdrag med ett innehåll som varvar teori med praktik och skapar en interaktiv lärande miljö. Aktivt deltagande under arbetsprocessen ökar involvering, motivation och utveckling hos deltagarna. Mina workshops kan vara under en dag eller löpa över flera. Det beror på behov och önskemål från er. 

Mitt fokus är att skapa, lära ut och ge verktyg och förutsättningar för problemlösning som ger långvariga positiva effekter på ledare, team och företag. Jag har ingen fast uppläggsplan eftersom du och dina kollegor är mitt material. Mitt program finns hos dig och ditt team. Du pratar. Jag lyssnar. Sen skapar vi.

Kontakta mig här för att prata mer om hur ett upplägg skulle kunna se ut för just er.

Varje coachnings tillfälle är unikt. Du kanske vill förbättra din kommunikation, delegera bättre eller bygga en tryggare kultur?

Jag erbjuder individuell coachning till dig som ledare utifrån dina behov. Tillsammans bygger vi upp dig och ditt ledarskap inifrån och ut, utifrån och in. Effektiviserar dina processer och sätter rätt riktning för dig framåt.

Är coachning något för dig?

Ett sidospår men som är en stor del av mitt liv och passion är dans och träning. Ofta i kombination med självledarskap. Men det kan lika gärna vara att du vill boka en dansknorr på nästa konferens. 😉 

 

DANSINSLAG TILL KONFERENS ELLER KICKOFF
Jag gör både uppvisningar (tillsammans med min partner) och/eller lär er dansa som en del av kickoffen/konferensen.  Och vet du, alla kan dansa, även de som säger sig ha två vänsterfötter. 😉 

Jag använder också dans som ett sätt att beskriva och uppleva ledarskap och teamkultur. Så är ni nyfikna på att testa något nytt som ger mening direkt, kontakta mig här så pratar vi vidare. 

 

DANS
Tänk om lite danssteg är det du behöver för att skapa framåtrörelsen i livet? Jag har livslång erfarenhet av flera olika dansstilar/ genre och kan erbjuda dig som privatperson eller företagskund ett svettigt danspass alt. danskurser fyllt av passion och glädje! Eller är det en möhippa/svensexa/bröllopsdans du är ute efter?

Jag vill ha mer dans i mitt liv

 

TRÄNINGSRESOR & BOOSTANDE WEEKENDS

Vill du åka på en  dans/träningsresa eller delta på en boostande weekend som gör dig kär på livet!? Följ med mig till en plats där du kan landa i den du vill vara. Där du hinner reflektera, utan krav och prestation. För dig som vill omfamna ditt liv nu, inte sen.

Jag vill veta mer om resor & weekends 
TJÄNSTER - bli en bättre ledare