• Tjej huksittandes på ett berg. Skog och vatten.

Vad är Team360?

Ett företag, stort eller litet, består ofta av fler än en yrkeskategori. Det är kanske säljare, tekniker, marknadsförare, administrativ personal och fler eller färre ledare (chefer). För att ett företag ska fungera optimalt och därmed genererar maximalt med lönsamhet behöver det finnas balans. Balans i varje enskild individ, relationen mellan de olika yrkeskategorierna, balans mellan ledare (chef)/medarbetare och balans i varje teamgrupp. Jag tror och vet att det är fullt möjligt att uppnå den balansen.

Team 360 är till för att skapa bestående och positiva förändringar i företaget och i dig själv. Genom en “Systemcheck” tar vi tillsammans reda på vad ert behov är i nuläget. Vi reder därefter ut om det finns underliggande och omedvetna behov som också påverkar er business och resultatmål. Därefter gör jag en sammanställning av det som lyfts fram, och tillsammans sätter vi en strategi på vad som ska vara i fokus och vägen framåt, för att ni ska uppnå era önskade målsättningar.

“Systemcheck” – Erbjudande 4 995:- ex. moms
På en halvdag får du en analys och förslag på strategi hur just ditt företag ska bli mer lönsamt och det mest attraktiva på arbetsmarknaden.

Innehåll:
– 1 h förberedande möte – Intentioner och önskemål med “systemchecken” fastställs
– 3 h workshop med av företaget utvalda medarbetare – Målet är att ta reda på ovan satta önskemål och bibehålla intentionen bakom. Tydlig förmedlan till de deltagande medarbetarna vad workshopen går ut på och vad min närvaro ska leda till.
– 1 h uppföljningsmöte – Utfall, förslag och strategi framåt (om ni skulle önska samarbeta)
Tiden emellan vi ses förebereder jag WS delen och sammanställer sedan inkl. förslag på strategi inför uppföljningsmötet.

Exempel hur det skulle kunna se ut i ett nästa steg är (och vad jag med min kompetens kan bidra med):
– Coachning av medarbetare (team och individuellt) och ledare (chefer)
– Obalanser i personalen kan leda till att jag gör punkt insatser som t ex PT träning och stresshantering
– Företagsklass – har ni en lokal och vill erbjuda träning på företaget har jag ett brett utbud av klasser jag kan köra med er
– Projektledning i form av seminarier, events, konferenser (resor) mm
– Projektledarstöd till anställda som befinner sig i projekt och behöver stöttning
– Utmaningar och behov av att få sälj- och marknadsavdelningen att fungera bättre och verktyg för hur de ska mätas mm.

Uppdragen skräddarsys efter era behov. Vi sätter tydliga intentioner och ramsättningar (ex resultatmål, tillståndsmål, tid, investeringar, målgrupp etc) för uppdraget och gör kontinuerlig uppföljning längs vägen.

Coachning kan ske både på plats hos er och digitalt.

Om det låter intressant så ser jag framemot att höra ifrån er. För att se vad jag kan göra just för att hjälpa er där ni är just nu och dit ni vill imorgon.

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här