Självledarskapsutbildning - Jag360 - Får jag lov att välja? - Holistic future

Holistic future

Självledarskap - Jag360

Jag360 – Får jag lov att välja? 

En digital självledarskapskurs för dig som bestämt dig för att du inte vill fortsätta ha det som du har det nu. 

Du har ett liv – omfamna det

Jag360 – Får jag lov att välja? 
– En självledarskapskurs för dig som vill skapa ditt livs dans

En digital självledarskapskurs för dig som bestämt dig för att du inte vill fortsätta ha det som du har det nu. Du som bestämt dig för att du vill framåt och leva det liv du själv önskar. 

Där du kan välja in och välja bort för att vara mer i de sinnestillstånd du mår bästa av. En kurs som ger dig ett helhetsperspektiv inifrån och ut och utifrån och in.  Och framförallt, kunskapen och verktygen som kan ta dig exakt dit du önskar. 

Vi har alla fått ett liv att göra vad vi vill med, vad vill du göra med ditt?

Den här kursen riktar sig till dig som vill stärka din självkänsla, förbättra och åka din självmedkänsla, öka ditt självförtroende och/eller för dig som vill vara bäst på att leda dig själv i den riktning du vill gå, springa, hoppa eller dansa. 🙂

Jag har hjälpt, coachat och utbildat människor som varit i destruktiva förhållanden, varit utbrända, vilsna, trött på att göra som alla andra vill, svårt att få ihop livspusslet, vill men inte vågar, vill påbörja ett nytt kapitel i livet men vet inte hur osv. 

Min fråga till dig…

Är du 100% motiverad till att äntligen våga det där du innerst i hjärtat vill?

Om du svarade ja på min fråga, då har du helt rätt kurs ett scrollande ner. 

Om du känner dig osäker, läs och fundera på om det här kan vara rätt för dig.

Kursstart – Nu!  Du får tillgång till allt material direkt vid betalning och kan starta din resa mot ett vasst självledarskap direkt. 

  • Videomaterial och övningar i din egna kursportal. Tillgänglig i 12 månader från inköp.
  • Kunskap och konkreta välbeprövade och forskningsbaserade verktyg som verkligen fungerar för att utveckla ditt självledarskap

 

Maila mig gärna frågor  rebecca[at]holisticfuture.

Rebecca-självledarskap

Modul 1 - Du

I den här modulen tar jag utgångspunkt i dig. Du får lyssna till, fundera på och lära dig om hur vi är systemiska och hur viktig vår bas, våra fem pelare, är för att kunna fungera bättre som tänkande levande människor. Samt påbörja resan med Hur vill jag ha det?

Modul 2 - Närvaro

I den här modulen ligger fokus på din ”nya” medvetenhet och reflektioner samt hur du med det du fått med dig i livet påverkas i ditt nu och vad du nu kan göra framåt med fokus på dina önskade sinnestillstånd kan göra upp med ”valda sanningar” som hämmar dig och byta ut dem mot de som tar dig framåt.

Fotsteg_personligutveckling

Modul 3 - Framåtrörelse

Nu tittar vi på vad din riktning är. Vad är dina intentioner och syften och vad för sammanhang och aktiviteter behöver du välja in och välja bort för att gå i rätt riktning. Du behåller grunden i vilka sinnestillstånd du önskar.

Modul 4 -
Nå dina mål & drömmar

Den här modulen handlar om att ge dig själv de rätta verktygen för att inte du bara ska göra saker (to do list) utan göra RÄTT saker. Så du kommer dit du vill och kan behålla fokus på det. 

Hjärnan-neuroledarskap-

Modul 5 - Train your brain

Konkreta verktyg för hur du leder dig själv utifrån din hjärna. Neuroledarskap är ett kraftfullt område att lära sig mer om för att förstå hur vi fungerar och inse att vi styrs mer än vi tror. MEN, med en ökad förståelse för vår hjärna ger vi oss stora möjligheter att påverka hur vi ska reagera och agera.