Föreläsningar

Föreläsningar som får dig att gå hem och skaffa dig ett grymt (själv)ledarskap!

Här listar jag mina allra mest populära föreläsningar. Känn efter vilken som skulle passa dig och ditt team bäst!

  • Live your rhythms within – Gå från passagerare till förare i ditt liv (självledarskap/personlig utveckling)
  • Att leda är som att dansa – En föreläsning om ditt ledarskap & ditt team
  • Hjärnan – Din & andras boss
    Lär dig leda dig själv och andra utifrån förståelsen för hur våra hjärnor fungerar

LIVE YOUR RHYTHMS WITHIN
- Går från passagerare till förare i ditt liv

I en värld där allt snurrar fort och där vi kan få sociala stimuli 24/7 glömmer vi kanske också bort att stanna upp och reflektera.

Reflektera på hur vi mår, känner oss och hur vi önskar ha det. Vi befinner oss ibland i oönskade situationer och vi kan inte alltid påverka dem i stunden, MEN vi kan alltid påverka våra känslotillstånd. Det kan ingen ta ifrån oss om vi inte tillåter det. Men hur?

Genom att bättre förstå och manövrera dig genom dina tre rytmer. Hjärnan, hjärtat och kroppen.

I den här föreläsningen blandar jag humor och allvar med konkreta tips på hur du kan bygga upp ett grymt självledarskap. Du kommer få både delarna och helheten kring de tre rytmerna. Genom att förstå dem bättre har du också större möjlighet att påverka dem i en riktning som du önskar i ditt liv.

Redskapen ligger i det enkla, det betyder inte att det är lätt – vill du vara kär på livet kommer du vilja göra resan ändå!

Att leda är som att dansa

Med min bakgrund som dansare och ledare tar jag dig och er med på en föreläsningen som genom kopplingen till dansen tydligt visar hur du kan leda mer framgångsrikt. 

Du och ni får de vassaste verktygen för att kunna leda både er själva och era medarbetare på ett sätt som skapar ökat välmående, engagemang, motivation och lönsamhet. 

Förbered er på en fartfylld och insiktsfull föreläsning med allvar och humor i en skön blandning. 

Hjärnan - Din och andras boss

Beslutsfattande och rörelse. Vila och andning. Tankar och kost. Allt påverkar oss och behöver vara i balans. Vår hjärna har huvudrollen i våra liv, så vad kan vi påverka direkt och indirekt för att ge den och oss bästa förutsättningarna?

Välkommen till en föreläsning (i både teori och praktik) där du får med dig mycket kunskap om hur du kan vässa din hjärna genom att förstå mer hur den faktiskt fungerar och reagerar på den input vi får både runt omkring och inuti oss själva.

Lär dig utifrån en förståelse för hjärnan som boss, hur du kan göra fler medvetna val som ger mer KRAFT. 

Vad får du ut av föreläsningen?

Du som deltar får en bättre förståelse för vad som kan orsaka obalanser i oss och hur vi gör för att hitta tillbaka till balans. Du får också med dig enkla och konkreta verktyg att utforska och testa vad som fungerar bäst för just dig. Så att du oftare kan ha det som du önskar och behöver.

Det finns inga metoder som fungerar på alla, vi är unika individer varje en av oss, därför behöver det finnas verktyg att använda sig av som är flexibla och modifierbara.

Andra föreläsningar som jag kan erbjuda:

  • Hur ni kommer dit ni önskar utan att krångla till det
  • En holistisk syn på vårt sätt att finna balans (träning, kost, sömn, andning, tankar, vardag)
  • Hur lär vi oss identifiera obalanser i oss själva och vad gör vi sen?