KLASSBESKRIVNINGAR

AfHo® (teamklass)

AfHo® – En skön dansklass med mycket energi, känsla och driv.
Fokus ligger just på känsla och på att släppa loss, mer än på svåra steg. De starkaste influenserna är Afro och House (AfHo®).

Förbered dig på en klass där du är bäst precis som du är och det är fritt fram att komma och dansa…like no one´s watching!

Dance Detox Flow

Dance Detox Flow är en dansklass i lättsamt gruppträningsformat.

Klassen är uppdelad i tre delar; den inleds med en teknikuppvärmning, därefter en golvdel, och sen en koreografidel i flöde till musik.

Stilen och känslan är inspirerad av contemporary och modern jazz.
Tempot är relativt långsamt så du kan jobba ordentligt på att förlänga och expandera och jobba med kroppen i olika riktningar, rörelseplan och nivåer och självklart även olika rörelsekvaliteter.

HIT IT

En härlig mix av hög puls och syra, snyggt paketerat i ett klassiskt intervallbaserat cirkelträningsmanér.

Hula Hoop

Ett pass fyllt med dans, svett och skratt… framför allt skratt… höfter lovar Tobias att man går därifrån med.

Soma Move®

Soma Move® är en atletisk helkroppsträning som omfattar träningsbara aspekter som kondititon, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination. Vi gör effektiva, flödande rörelser för en naturligt stark och vältränad kropp. Vi jobbar barfota på yogamatta.

Våga ät - konsten att äta sig mätt utan dåligt samvete

Mat är ett laddat ämne och Jills föreläsning kommer ge dig verktygen att kritiskt granska de påstående som flitigt skapar nyhetsrubriker och diskussion på sociala medier. Efter föreläsningen kommer du förhoppningsvis dra en lättnadens suck då många råvaror inte är så farliga som ryktet påstår.

INSTRUKTÖRER, FÖRELÄSARE OCH KONFERENCIER

Caroline Engvall - Journalist och författare, specialiserad på sexualbrott mot barn på nätet.

Caroline Engvall - Journalist och författare, specialiserad på sexualbrott mot barn på nätet.

Caroline Engvall är journalist, föreläsare och författare som har skrivit flera böcker om barn i svensk sexhandel, bland annat 14 år till salu, Skamfläck, Skuggbarn, Virtuell våldtäkt och deckarna Ärren vi bär och Judasvaggan. Hon driver flera projekt som hjälper barn som utsätts för brott på nätet, bland annat utbildningsmaterial, hjälpsajter, poddar och tv-dokumentärer. Hon har också blivit Årets Mama, engagerat riksdag och regering i frågan samt blivit engagerad av Drottning Silvia och prinsessan Sofia att prata om ämnet, både privat och för Childhood Foundation.

Jag vill guida deltagarna genom dagen fylld av såväl rörelseglädje som kunskap – för att vi alla ska kunna lära oss se de barn som lever i utsatthet runt omkring oss, ofta i det tysta. Caroline är vår skarpa konferencier för dagen.

Frida Lindström - VD UCSP, Stockholm. Instruktör och utbildare.

Frida Lindström - VD UCSP, Stockholm. Instruktör och utbildare.

Frida driver träningsanläggningen UCSP, Under Constuction Sports Performance på Riddargatan i Stockholm,
I över 20 år har hon jobbat med träning och hälsa. Kroppen som en enhet är fokus, där alla delar hör ihop heart, body, soul.

Att via fysisk aktivitet kunna bidra till Ecpat känns underbart. För alla barns rätt till en tryggare värld, vi kan alla göra något för att bidra. Denna dag gör vi det genom att sköljas över av måbra hormoner som ger mening för alla som deltar och genom detta även bidra till godhet då alla intäkter går oavkortat till välgörenhet. Tacksam att få vara med.

Jill Holmström - Leg. Dietist, personlig tränare och författare till boken Matologi.

Jill Holmström - Leg. Dietist, personlig tränare och författare till boken Matologi.

Jill Holmström är en återkommande föreläsare på kardiologen på Södersjukhuset och ansvarig för kostutbildningarna på Safe Education. Mat är ett laddat ämne och Jills föreläsning kommer ge dig verktygen att kritiskt granska de påstående som flitigt skapar nyhetsrubriker och diskussion på sociala medier. Efter föreläsningen kommer du förhoppningsvis dra en lättnadens suck då många råvaror inte är så farliga som ryktet påstår.

“Vårt samhälle behöver eldsjälar och civilkurage för att fler personer ska få möjlighet att må bättre. Rebacca är en sådan person, och genom denna dagen hoppas jag att vi alla tillsammans kan bidra till ECPAT:s arbete med att rädda barn från att utsättas för horribla övergrepp.”

Mikaela Kellner

Mikaela Kellner

Mikaela Kellner arbetade fram till för ca två år sedan som polis. De sista sex åren var som spanare vara de sista två åren i Stockholm Polisens Prostitutionsgrupp. Samtidigt hade hon en dröm om att få ägna mer tid åt sin hobby och största fritidsintresse – träning och hälsa. Så efter tolv år i statlig tjänst sadlade hon om och driver nu sitt eget företag, More Than Wellness, där hon erbjuder personlig träning och kostrådgivning.

Mikaela har tränat och tävlat inom en rad olika idrotter i stort sett hela sitt liv med erfarenhet från många olika typer av tävlingar – både lokala och internationella mästerskap. Allt ifrån mångkamp till styrkelyft och CrossFit.

“Min passion och drivkraft är att ständigt hitta nya mål och utmaningar. Jag stävar efter att utvecklas i min styrka och mångsidighet inom träning.”

Mikaela kommer vara på plats under dagen och dela med sig av sina erfarenheter av sitt polisyrke och mötet med brott och utsatthet inom prostitution.

Hon kommer också hålla ett kortare inspirationssnack kring just träning och hälsa. Missa henne inte!

Niloo Lopez - Personlig tränare och gruppträningsinstruktör sedan 20 år (marknadschef vid sidan av scenen)

Niloo Lopez - Personlig tränare och gruppträningsinstruktör sedan 20 år (marknadschef vid sidan av scenen)

Energisk och driven instruktör som fullkomligt älskar dans, särskilt latinamerikanska och karibiska rytmer. Att få förmedla glädje, musik och frihet genom dans är bland det bästa som finns och det har jag haft förmånen att få göra i över 20 år. Instruerar för närvarande zumba på SATS och har även arbetat som personlig tränare och kostrådgivare.

Som mamma vill jag att alla barn ska ha samma trygga och kärleksfulla liv som min egen dotter. Vi bär alla ett gemensamt ansvar att kämpa för vartenda barn i världen, och därför vill jag vara med och bidra denna dag. Alla barn förtjänar kärlek och trygghet.

Norberto Lacourt - Coach, tränare och utbildare.

Norberto Lacourt - Coach, tränare och utbildare.

Allt Norberto gör grundar sig i hans passion, ”Att hjälpa andra att lyckas”.

När han fick frågan om han kunde tänka sig att ställa upp, och med sin grymma energi och närvaro köra en klass som ett bidrag till denna dag. Fick jag till svar, “Självklart! Inget barn ska behöva utstå övergrepp av något som helst slag, punkt!”

Rebecca Krantz - Dansare, coach, föreläsare och projektledare (grundare och driver detta event)

Rebecca Krantz - Dansare, coach, föreläsare och projektledare (grundare och driver detta event)

Rebecca driver företaget Holistic future, med syftet att bidra till mer hållbara team, ledare och individer. Hon gör det genom en unik mix av hennes bakgrund som coach (kommunikation), dansare, tränare och projektledare.

“Jag har alltid haft en drivkraft i att vilja hjälpa andra, och jag tror starkt på den godhet som finns runt omkring oss. I dagen mediabrus är det kanske lätt att tappa den tror, där hårda ord, osanningar och brist på respekt råder i stor utsträckning.

Min dröm har varit att starta upp ett årligt projekt där jag med mina erfarenheter och kompetenser, tillsammans med andras godhet och vilja att bidra, kan ha en rolig dag och samtidigt samla in pengar till en organisation som gör viktig skillnad. Därför har jag valt Ecpat, barnrättsorganisationen mot barnsexhandel.

I en drömvärld skulle jag skänka pengar till alla organisationer som arbetar för barn.”

Tobias Karlsson - Dansare, koreograf och föreläsare

Tobias Karlsson - Dansare, koreograf och föreläsare

“Jag har dedikerat mitt liv för att arbeta för en värld där alla oavsett kön, ras eller sexuell preferens har lika mycket värde. Jag strävar också efter en värld där ingen far illa. Därför stöttar jag så många projekt jag kan som har samma mål och samma dröm”

Åsa Fornander - Dans & gruppträningsprofil, utbildare

Åsa Fornander - Dans & gruppträningsprofil, utbildare

Åsa är en etablerad dans & gruppträningsprofil – som är flitigt anlitad både i Sverige och internationellt att utbilda, föreläsa och inspirera. Hon har utvecklat tre egna koncept; AfHo, Barre Move (tillsammans med Maria Olofsson) samt Dance Detox Flow som hon kommer att presentera på Move by Heart. Utöver det undervisar hon fria dans och yoga-klasser. Varje höst arrangerar Åsa en egen Dans-resa till New York, och hon har även börjat arrangera dans & yoga-retreats.

Åsa om eventet: “I den värld vi lever i just nu känns omtanke viktigare än någonsin. Oavsett om det är i form av välgörenhet, eller att ställa/stå upp för en vän, familj eller någon annan som behöver det. Det här känns som ett fint tillfälle att samla in pengar till en (av många) viktig cause.”

För mer info:
Instagram: @fornandera
www.asafornander.com

Samarbetspartners:

     

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här