Detta är vad tidigare kunder säger

Referenser

"Rebecca är en av de mest kompetenta projektledare jag arbetat med under mina 25 år i eventbranschen. Hon har en fantastisk förmåga att se helheten och samtidigt vara noggrann när det gäller detaljerna. Som kommunikatör är Rebecca suverän på att förankra beslut och projektets fortskridande såväl internt som till leverantörer och övriga intressenter i projektet. Kort och gott, Rebecca är en riktig klippa!"
Jan Welander,
Ägare Split Kommunikation
"Rebecca kom in i kedjan som en frisk fläkt. Såg till att MÖTA medlemmen/människan. Hon blev snabbt omtyckt, och många av oss ute i landet kallade på hennes uppmärksamhet och såg hennes kompetens. Att få 130 st medlemsföretag att samarbeta mot samma mål är inte lätt, men genom Rebeccas förmåga att coacha och möta oss i våra behov, fick vi enorm hjälp.Jag glömmer heller aldrig året då hon var projektledare för vår Kick-Off med ca. 500 st deltagare. Den bästa jag upplevt under mina 25 år i Comfortkedjan."
Lisa Wiik
VD Wiiks Rör och styrelseledamot i Comfort-kedjan
Kerstin Brinkman, Enhetschef på statlig myndighet
Såg webinaret för att sen gå Rebeccas utbildning. Bland det bästa jag har gjort EVER...värt varenda öre. Snacka om att skala löken, lager från lager, in i ditt djupaste inner. Där du vet.. Där du känner.. Där svaren finns.. Rekommenderas innerligt.
Veronica S
"Varmt tack för en grym kurs och sättet du förmedlar på. Jag har använt dig lite som mentor i hur du möter människor i gruppcoachningen. Allt är digitalt, alla har olika behov och du klarar ändå att se alla utifrån behov och sprida värme. Du betyder skillnad ❤️"
Anita E