Jag har aldrig trott på att följa med strömmen för att nå dit jag vill.

Jag gillar att vara nyfiken och utmana. Undersöka och ta outforskade vägar, både privat och i arbetslivet.

Jag är av den bestämda åsikten att humor är en livsviktig komponent. Såväl vid köksbordet som i mötesrummet under tuffa förhandlingar. Humor är inte lika med att vara oseriös. Humor är en väg till att mötas.

Jag är en norrlänning som sedan några år tillbaka älskar att bo på västkusten med min familj. Vi kallar oss för Super 4:an. Det är till dem jag återvänder och landar in för att hämta kraft mellan alla spännande uppdrag jag får möjlighet att genomföra och uppleva.

Västkusten, Sverige och andra delar av världen är min arbetsplats. Det var så jag målade upp det i min dröm som påbörjades i samband med att vår yngsta dotter föddes. Under min uppväxt inspirerades jag av mina föräldrar som båda drev egna företag, och jag fick ett perspektiv på frihet som lockade mig tidigt och har format min karriär och mitt tankesätt sen dess.

Andra sidan är hårt jobb. Men jag älskar ju det jag jobbar med! Så jag har kämpat hårt för att jag har kommit dit jag är idag, och hela tiden haft en tydlig målmedvetenhet och ett mantra att “det kommer bli som jag önskar.”

Min stora passion är att få coacha, projektleda och utbilda i självledarskap, grupputveckling och att leda andra.

Men som att jag skulle ha nöjt mig med ett “karriärspår” i livet?!

Jag började dansa när jag i princip just hade lärt mig gå och jag har aldrig slutat. Jag har dansat Ballroom, bugg, foxtrot, salsa, afrodans, house, street, you name it! Jag har både tävlat och instruerat andra och idag kan du fortfarande hitta mig hållandes dansutbildningar titt som tätt 😉

Dans är min första stora passion i livet och den har inte släppt taget om mig ännu. Jag lär sladda in på ålderdomshemmet med en höftsnärt och bjuda upp 90-plussarna till dans! 😉

Mina erfarenheter inom dans, både i par och enskilt, har gett mig många fina likheter med ledarskapet som jag lärt mig genom mina 10 års erfarenhet av projektledning. Men dansmetaforerna hittade jag även under åren jag har varit egen och hjälpt och coachat andra ledare i att bli sitt bästa jag 💃🏽

“Att leda är som att dansa. Det krävs att man lär sig stegen, men sen kan vi följa musiken och röra oss på ett sätt som känns bra, och bara befinna oss i framåtrörelsen tillsammans”

Jag brukade vara trött på ledarlotteriet.

Skulle jag ha en bra ledare på nästa jobb? Eller skulle jag ha en dålig? Det kändes ofta som att de dåliga cheferna var många fler..

Jag förstod snabbt att mitt egna sätt att leda gör att jag får med mig människor. Att jag har en ledarstil som går hem. Så varför inte dela med mig av det till andra? Dessutom kunde jag genom den insikten bli egenföretagare, bygga mitt dreamteam och jobba på det sätt jag önskar.

Och som om det inte var nog?! Jag är även utbildad gruppträningsinstruktör sedan 17 år tillbaka. Jag har också jobbat som personlig tränare och hälsopedagog vilket hjälper mig jättemycket i mitt arbete idag. Det hjälper mig att se helheten, eftersom du och jag är människor, och vi har många olika beståndsdelar som ska funka tillsammans.

Jag vill också slå ett slag för den årliga träningsresan till Toscana jag brukar hålla i som brukar vara omåttligt populär!

Jag vill bidra till att fler människor lever sina svar på frågorna "Hur vill jag ha det?" och "Vad behöver jag nu?"

Min sanning är att fler av oss behöver omfamna våra liv mer. Genom att stanna upp oftare, självreflektera och känna in, kan vi upptäcka vad som är viktigt för var och en av oss. Lära oss sätta gränser och justera dem när vi behöver.

Så här är jag idag, precis där jag vill vara. Jobbar helhjärtat och genuint med att skapa de bästa uppdragen utifrån varje persons och/eller teams behov.

Jag tror på att personkemi och genuinitet för ett uppdrag avgör om den önskade förändringen blir till.

Om du vill ta ett möte med mig för att se om vi är en perfect match, så fyll bara i formuläret här nere så hör jag av mig ❤️

PS. Jag jobbar med flera samarbetspartners med olika expertiser, mitt egna dreamteam! 🦸🦸‍♀️ Så vad du eller ditt företag än behöver så ska jag göra mitt bästa för att lösa det.

Huvudsaken är att du får det du behöver för att göra ditt jobb eller leva ditt liv på bästa sätt. Hör av dig!