Jag har aldrig trott på att följa med strömmen. Jag gillar att vara nyfiken och utmana. Undersöka och ta outforskade vägar, både privat och i arbetslivet. Därför ska ni välja mig.

Jag tror på att personkemi och genuinitet för ett uppdrag avgör om den önskade förändringen blir till. Kontakta mig för ett personligt möte, så får du eller företaget avgöra om jag är rätt person för er. Referenser lämnas gärna på begäran, du hittar även några här.

Utbildning
Coachning

Jag är utbildad och certifierad Kommunikolog och Systemisk Coach. Jag har även 60 p pedagogik och ledarskap- och coachningskurser från universitet.

Om Kommunikologi
Jag är kommunikolog, vilket är titeln jag fått efter att ha studerat kommunikologi. Kommunikologi® är en disciplin och kan definieras på två sätt:

  1. Studiet om det som är gemensamt i förändrings- och utvecklingsprocesser.
  2. Studiet av struktur och dynamik i kommunikation och förändring- när all upplevelse och allt beteende är valt att definieras, beskrivas och förstås som kommunikation.

Läs gärna mer om diciplinen här.

Projektledning
Utbildad i YH utbildningen, Projektledning – Incoming tourism and events, vid Frans Schartaus Handelsinstitut.

Träning och dans
Jag är utbildad inom gruppträning (2004-) och personlig träning (2005-), samt dansare (tävlat i 10-dans och bugg) och dansinstruktör (2008-).

Erfarenhet
Coachning

Jag har arbetat med coachning i många projekt och i olika team sammansättningar i över 10 år (säljare, tekniker, administration, externa byråer, leverantörer etc).

Jag har utöver det coachat både individuellt och i grupp inom träning, dans och övriga uppdrag i ca 10 års tid. Här kan du få mer info om min coachning.

När jag nu coachar som extern person i ett företag eller på individnivå tittar jag närmare på och utgår ifrån tio grundbalanser som kan vara i balans eller obalans. Beroende på uppdrag kan det vara att t. ex. medvetandegöra och sortera existerande och icke existerande kommunikation. Det finns ingen helhet som fungerar utan att alla “delheter” är i balans. Så arbetar jag med grupper, är det också fokus på individerna där i.

Projektledning
Jag har ca 12 års erfarenhet som projektledare inom marknadsföring i IT- branschen och detaljhandeln. Jag har projektlett både större och mindre event. Varit projektansvarig för att driva filmprojekt, annonskampanjer, samarbeten med leverantörer och kravställan mot olika byråer (webb, digitalt, content).

Dans
Jag har ca 25 års erfarenhet av dans i olika dess slag, varav ca 15 år som tävlingsdansare och drygt 10 år som dansinstruktör. Jag är ute och instruerar runt om i Sverige i olika dansföreningar m. fl. under året och även på ett större evenemang, Sverige Dansar, i juni varje år. Mitt hjärta i dansen och att få förmedla och dela med mig till andra av vad dansen kan göra för hjärta och själ är en stor passion. Dansen finns där för alla, oavsett vad du har för bakgrund. Läs mer här.

Träning
Jag har över 20 års samlad erfarenhet inom dans, träning, gruppträning och personlig träning. Från att jag utbildade mig inom gruppträning 2004 och vidare som personlig tränare 2005, så har jag tagit ett antal vidareutbildningar för att bredda mina kunskaper. Läs mer om mig som tränare här.

Sedan 2015 har jag tillsammans med en kollega ordnat träningsresor till Toscana, Italien. De har blivit högt uppskattade och populära. Från maj 2019 kommer en del nyheter kring den resan. Läs mer här.

Vem är jag?
Jag är i mitt hjärta en norrlänning som älskar att bo på västkusten. Västkusten, Sverige och andra delar av världen är min arbetsplats. Jag arbetar med olika typer av coachningsuppdrag, föreläser och tränar alla variationer av individer och grupper till ett bättre mående. Vilket bidrar till bättre kommunkation både privat och i arbetslivet. Både privat och i min profession har jag inställningen att många av oss behöver omfamna våra liv mer, och finna en balans mellan privat- och arbetsliv.

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här