Move by Heart - Holistic future

Holistic future

Move by Heart®

En dag där vi som kan, bidrar med det vi har till de som behöver oss, barnen. Just för att vi vill och kan. Utan krav, bara med hjärtat.

VÄLGÖRENHETSEVENT

Välkommen till Move by Heart®
– Ett träningsevent för kampen mot sexuell exploatering av barn

Clarion Hotel Arlanda
Clarion Hotel ArlandaSamarbetspartner
Läs mer
"Genom att välkomna detta energiska, välgörande fina event till Clarion Hotel Arlanda bidrar vi till de som behöver oss mest, barnen.
Vi gör detta för att vi kan, och vi gör det med hela vårt hjärta"
Pernilla Johansson VD/General manager
Memlin
MemlinSamarbetspartner
Läs mer
"Memlin var stolt samarbetspartner till Move by Heart® förra året och vill självklart vara med och bidra även detta året. Ett viktigt event som lyfter ett allvarligt problemområde som behöver belysas mer."
Lizette Andersson, Head of CSM
Dagar
Timmar
Minuter
Cecilia Gustafsson_holistictraining_movebyheart_träningsevent

Cecilia Gustafsson
- Holistic Grace

Cecilia är holistisk tränare och inspiratör vars företagsmission är att bidra till mer inre glöd och yttre lyskraft hos människor.
Hon står bakom flera olika rörelsekoncept och syns på alla stora event och träningsresor och i olika online sammanhang.

Holistic Grace är en flödande klass med sköna rörelser som stärker, förlänger och bygger in en känsla av Grace i oss. Enkelt, men känns vackert!

Jag uppskattar möjligheten till den här plattformen där vi i vår bransch också kan få vara med och bidra - till något som jag tycker är väldigt viktigt!
Instagram - @holistictraining

Mohamed_mommo_ragragui_move_by_heart_träningsevent

Mohamed "Mommo" Ragragui
- Zumba

Mommo är Leg. sjuksköterska på Södersjukhuset i Stockholm, och har de senaste åtta åren arbetat inom diverse träningsområden.

Han har som zumbainstruktör rest runt i USA och varit verksam i event samt presenterat på det stora Zumba konventet som äger rum varje år i Florida Orlando, där bl. a grundaren Beto Perez deltar, samt över 10 000 Zumba instruktörer. Hemma i Sverige har Mommo gett Zumba klasser på välgörenhetsevent och årliga Zumba kryssningar.

Att få vara med på Move by Heart® betyder mycket för mig, då jag som sjuksköterska har tagit emot en del utsatta patienter, unga som vuxna. Att alla skall ha samma möjligheter till en trygg och säker värld är något jag alltid har strävat efter. Känner därmed att det arbete som ECPAT Sverige utför i förebyggande syfte mot denna brottslighet är något som jag kan stå bakom och vill stötta.
Instagram - @mommo91

Rebecca Krantz
Föreläsning "Kär på livet - Välj dina tillstånd!"

Rebecca är grundare och projektledare av Move by Heart®. Lång bakgrund som dansare, träningsinstruktör, projektledare och coach. Fokus på att alla ska få ta sin plats och få vara som var och en önskar vara. Prestation byts mot "prestaskit".

Föreläsningen "Kär på livet - Välj dina tillstånd!" är en boostning till dig med tankar, idéer och konkreta verktyg om hur våra hjärnor fungerar och vad du kan göra för att påverka och välja dina tillstånd genom medvetna strategier. Räkna med skratt, reflektioner och tankar om att du är viktigast i ditt liv och kan påverka det mer än du kanske tror.

"Med min bakgrund som dansare/tränare, coach och projektledare - kändes det självklart att jag vill bidra med det jag kan så att den här världen blir lite varmare och ljusare för de vackraste vi har - barnen." 2018 års event var en magisk dag med så mycket glädje och värme i kampen mot det mörka. Jag är så pepp på 2019 års Move by Heart®."
Instagram - @rebecca_holistic

Dorotka Baburin
- Ultimate Dance

Dorotka har arbetat som tränare, utbildare och presentatör inom gruppträning i över 20 år. Hon har arbetat med de främsta företagen inom branschen såsom NIKE, Les Mills och Reebok och har fått flera utmärkelser, bland annat Guldhjärtat som ”Årets gruppträningsinstruktör”.

Dorotkas mål är att få deltagarna att förstå vad vi gör och varför, kunna slappna av och njuta av träningsupplevelsen och samtidigt få en utmaning.

Ultimate Dance är en dansklass där vi blandar housedance, afro och jazz och gör en danskombination full av energi till cool klubbmusik. Klassen anpassas efter olika nivåer och det enda du behöver göra är att våga - ”confidence is everything”.
Instagram - @dorotkababurin

Åsa Ingelög_move_by_heart_träningsevent

Åsa Ingelög - Street JAM

Åsa är tjejen som har dansat hela sitt liv och aldrig kommer sluta. Dans och träning är hennes yrke och stora passion. Åsa driver en dansskola, coachar tävlingsdansare, koreograferar barndans, håller inspirationsklasser och workshops för både stora och små. Hon undervisar i disco, streetdance, feminine vibe, afro och Street JAM. Hon är även PT och kommer inom kort inspirera inom dans och träning i olika media former.

Du vet när du hör en bra låt och dansar loss hemma i köket? Ta med dig den känslan och häng med på en gungande Street JAM där lätta steg helt plötsligt blir ett svettigt roligt dansträningspass! Vi jammar loss tillsammans!

”Att få bidra till att barn får en tryggare, säkrare och bättre värld är en självklarhet och det är en ära för mig att få vara med på Move by Heart! Jag hyllar det viktiga arbete ECPAT Sverige gör! Det är med glädje, ödmjukhet och stor tacksamhet jag dansar tillsammans med er, för ALLA barn!”
Instagram - @asaingelog

Caroline Engvall konferencier Move by Heart träningsevent

Caroline Engvall - Konferencier

Caroline är författare, journalist och föreläsare som har skrivit flera böcker om barn i svensk sexhandel, bland annat 14 år till salu, Skamfläck, Skuggbarn, Virtuell våldtäkt och deckarna Ärren vi bär, Judasvaggan samt aktuella Dockleken.

Hon driver flera projekt som hjälper barn som utsätts för brott på nätet, bland annat utbildningsmaterial, akademin Safe selfie academy, hjälpsajter, poddar och tv-dokumentärer.

Hon är 2018 års Elise Lindqvist-pristagare, Årets modiga Mama, har pratat för riksdag och regering i frågan samt blivit engagerad av Drottning Silvia och prinsessan Sofia att prata om ämnet, både privat och för Childhood Foundation.

"Jag vill guida deltagarna genom dagen fylld av såväl rörelseglädje som kunskap – för att vi alla ska kunna lära oss se de barn som lever i utsatthet runt omkring oss, ofta i det tysta."
Instagram - @engvallcaroline

Är du redo?

Startkabel till förändring

Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.