Jag har en dröm om en dag där vi som kan, bidrar med det vi har till de som behöver oss, barnen.
Just för att vi vill och kan. Utan krav, bara med hjärtat.
Logga med text och par händer i yoga "tack"

Insamlingen landade på fantastiska 100 136:-!!

Mitt varmaste och största TACK till alla som varit inblandade, skänkt pengar, sponsrat och spridit ordet. Ingen nämnd, ingen glömd. Ni är mig varmt om hjärtat – och tillsammans har vi bidragit till att göra skillnad på riktigt. I kampen mot sexuell exploatering av barn och ungdomar.

Information om 2019 års Move by Heart kommer under januari.

VÄLGÖRENHETSEVENT 

Välkommen till Move by Hearts träningsevent – för kampen mot sexuell exploatering av barn.

Plats: Artipelag, Gustavsberg. (20 min från Stockholm City)
Tid: Lördag 24 november – 10:00 – 17:00 (registrering från 09:00)
Gåva till ECPAT Sverige500:- (betalas in efter du fått betalningsinfo via bekräftelsemail. Betald gåva/deltagaravgift -> säkrad plats)
Schema: 
Några av Sveriges bästa instruktörer kommer inta scenen med stort hjärta. Tobias Karlsson (Let´s Dance), Åsa Fornander (Nike Master Trainer), Frida Lindström (UCSP), Norberto Lacourt och Niloo Lopez.

Föreläsning med en av Sveriges bästa kostföreläsare, Leg. dietist Jill Holmström. En dag som ger kunskap och kraft. Konferencier är skarpa journalisten och författaren Caroline Engvall.

Vad är Move by Heart?
Ett välgörenhetsträningsevent som jag startade i liten skala 2014 (då gick alla intäkter till UNICEF) och som nu återupptas som en årlig händelse. Idén med vägörenhetseventet är att 100% av intäkterna har gått och går till välgörenhetsorganisationer som skapar skillnad för våra barn i Sverige och runt om i världen. Denna gång har jag valt att alla intäkter ska gå till barnrättsorganisationen ECPAT Sverige. Genom att jag har fått sponsring av lokal, scen, anmälningsverktyg mm, är det möjligt att skänka 100% av deltagaravgifterna, vilket är grundtanken med hela eventet. Tillsammans kan vi bidra till att göra skillnad med de kunskaper och tillgångar vi har.

Upplägget är enkelt. Du anmäler dig till en dag full av härlig träning, föreläsningar mm. Hela summan av alla deltagaravgifter går till organisationen som arbetar för att bekämpa sexhandel med barn i världen (läs mer om ECPAT Sveriges arbete här)

Varför ECPAT Sverige?
Jag har alltid brunnit för barns rätt till trygghet och värme. Med min bakgrund som dansare/instruktör, coach och projektledare (läs mer om det här), vill jag bidra med det jag kan för att göra skillnad. Tillsammans kan vi skapa något unikt och bidra till ECPAT:s viktiga arbete.

Vinst till välgörenhet
Dagen bidrar till en säkrare värld för våra barn och ungdomar. Du skänker pengar genom deltagaravgiften. Skulle du vilja skänka mer pengar eller endast bidra med pengar utan att kunna delta på eventet, så kontakta mig gärna.

Sprid gärna(och för mer information)
Facebookeventet – Move by Heart
FB sida – @holisticfuture
Instagram – @rebecca_holisticfuture

Move by Heart – en dag där vi alla rör oss med hjärtat som drivkraft. 

Samarbetspartners:

        

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här