movebyheart

Move By Heart

En dag där vi som kan, bidrar med det vi har till de som behöver oss, barnen. Just för att vi vill och kan. Utan krav, bara med hjärtat.

Ett välgörenhetsträningsevent som jag startade i liten skala 2014 och som 2018 upptogs i en större skala, tänkt som en återkommande händelse. Idén med välgörenhetseventet är att 100 % av deltagaravgifterna har gått och går till välgörenhetsorganisationer som gör skillnad för våra barn i Sverige.

När? Var? Hur?

Vad är Move by Heart®?

Ett välgörenhetsträningsevent som jag startade i liten skala 2014 och som sedan 2018 nu upptagits som en årlig händelse. Idén med välgörenhetseventet är att 100 % av deltagaravgifterna har gått och går till välgörenhetsorganisationer som gör skillnad för våra barn i Sverige och runt om i världen.

2014 – UNICEF (12 000:-)
2018 – Artipelag utanför Stockholm – Insamlingen gick till ECPAT Sverige (100 136:-) En fantastisk dag och vilken insamling!
2019 – Clarion Hotel Arlanda – Insamlingen gick till ECPAT Sverige (46 015:-) Återigen en magisk dag!
2022 – Utrymme för ett event efter pandemin har inte varit möjlig så jag väljer att under 2022 istället skänka 10% av de intäkter från företagsbokningar jag får in mellan 14 november – 16 december. Betalning görs under 2022, bokning av uppdrag är giltig t o m 20 april 2023. Vill ditt företag vara med och bidra till FRIENDS, genom att boka mig? Kontakta mig här
2023 – Move by Heart kommer vara tillbaka i sin rätta form. Grymmare än någonsin och med fokus på välgörenhetsorganisationen FRIENDS

 

Genom att jag har fått sponsring av lokal, anmälningsverktyg och instruktörer som instruerar ideellt är det möjligt att skänka 100 % av deltagaravgifterna. Tillsammans kan vi bidra till att göra skillnad med de kunskaper och tillgångar vi har. Jag söker företag som önskar sponsra med give aways till goodie bag för deltagarna, priser till lotteriet (vars alla pengar går till insamlingen) och täckande av kostnader som ex. hustekniker.

Upplägget är enkelt. Du anmäler dig till en dag full av härlig träning, föreläsning, utställare med fina eventerbjudanden, skönt häng och schyssta vibes. Hela summan av alla deltagaravgifter går till en  organisation som på något sätt arbetar för att barn och ungdomar ska  få en trygg uppväxt och må bra. 

Underbara instruktörer med stort hjärta och enorm karisma har och kommer leverera träningsglädje på hög nivå denna dag. Du behöver “bara” betala en anmälningsavgift som oavkortat går till insamlingen, sen kan du njuta 100 % av en härlig dag med kravlös och kul träning, happenings, föreläsning och annat roligt!

Varför FRIENDS?

Mobbing förstör så många barn och ungdomars uppväxt och framtida liv som vuxna. 

I mitt yrke som coach och utbildare, träffar jag alldeles för många vuxna som varit mobbade som barn och som ännu försöker läka såren. 

Jag har sett och ser mobbing av barn och ungdomar på nära håll. Mitt hjärta går bokstavligen sönder. 

FRIENDS gör ett fantastiskt jobb med att sprida och nätverka för att stoppa mobbing. I år väljer jag att bidra till deras organisation genom att skänka hela insamlingen från Move by Heart® till dem. 

Vinst till välgörenhet och ett snällare samhälle

Dagen bidrar till en snällare vardag för våra barn och ungdomar. Du skänker pengar genom deltagaravgiften. Skulle du vilja skänka mer pengar eller endast bidra med pengar utan att kunna delta på eventet, så kontakta mig direkt via mail eller sociala medier.

RUBRIK HÄR

Våra medarbetare

Cecilia Gustafsson

Holistic Grace

Cecilia är holistisk tränare och inspiratör vars företagsmission är att bidra till mer inre glöd och yttre lyskraft hos människor.
Hon står bakom flera olika rörelsekoncept och syns på alla stora event och träningsresor och i olika online sammanhang.

Holistic Grace är en flödande klass med sköna rörelser som stärker, förlänger och bygger in en känsla av Grace i oss. Enkelt, men känns vackert!

Jag uppskattar möjligheten till den här plattformen där vi i vår bransch också kan få vara med och bidra – till något som jag tycker är väldigt viktigt!

Instagram – @holistictraining

Mohamed "Mommo" Ragragui

Zumba

Mommo är Leg. sjuksköterska på Södersjukhuset i Stockholm, och har de senaste åtta åren arbetat inom diverse träningsområden.

Han har som zumbainstruktör rest runt i USA och varit verksam i event samt presenterat på det stora Zumba konventet som äger rum varje år i Florida Orlando, där bl. a grundaren Beto Perez deltar, samt över 10 000 Zumba instruktörer. Hemma i Sverige har Mommo gett Zumba klasser på välgörenhetsevent och årliga Zumba kryssningar.

Att få vara med på Move by Heart® betyder mycket för mig, då jag som sjuksköterska har tagit emot en del utsatta patienter, unga som vuxna. Att alla skall ha samma möjligheter till en trygg och säker värld är något jag alltid har strävat efter. Känner därmed att det arbete som ECPAT Sverige utför i förebyggande syfte mot denna brottslighet är något som jag kan stå bakom och vill stötta.
Instagram – @mommo91

Rebecca Krantz

Föreläsningar

Rebecca är grundare och projektledare av Move by Heart®. Lång bakgrund som dansare, träningsinstruktör, projektledare och coach. Fokus på att alla ska få ta sin plats och få vara som var och en önskar vara. Prestation byts mot “prestaskit”.

Föreläsningen “Kär på livet – Välj dina tillstånd!” är en boostning till dig med tankar, idéer och konkreta verktyg om hur våra hjärnor fungerar och vad du kan göra för att påverka och välja dina tillstånd genom medvetna strategier. Räkna med skratt, reflektioner och tankar om att du är viktigast i ditt liv och kan påverka det mer än du kanske tror.

“Med min bakgrund som dansare/tränare, coach och projektledare – kändes det självklart att jag vill bidra med det jag kan så att den här världen blir lite varmare och ljusare för de vackraste vi har – barnen.” 2018 års event var en magisk dag med så mycket glädje och värme i kampen mot det mörka. Jag är så pepp på 2019 års Move by Heart®.”
Instagram – @rebecca_holistic

Dorotka Baburin

Ultimate Dance

Dorotka har arbetat som tränare, utbildare och presentatör inom gruppträning i över 20 år. Hon har arbetat med de främsta företagen inom branschen såsom NIKE, Les Mills och Reebok och har fått flera utmärkelser, bland annat Guldhjärtat som ”Årets gruppträningsinstruktör”.

Dorotkas mål är att få deltagarna att förstå vad vi gör och varför, kunna slappna av och njuta av träningsupplevelsen och samtidigt få en utmaning.

Ultimate Dance är en dansklass där vi blandar housedance, afro och jazz och gör en danskombination full av energi till cool klubbmusik. Klassen anpassas efter olika nivåer och det enda du behöver göra är att våga – ”confidence is everything”.
Instagram – @dorotkababurin

Åsa Ingelög

Street JAM

Åsa är tjejen som har dansat hela sitt liv och aldrig kommer sluta. Dans och träning är hennes yrke och stora passion. Åsa driver en dansskola, coachar tävlingsdansare, koreograferar barndans, håller inspirationsklasser och workshops för både stora och små. Hon undervisar i disco, streetdance, feminine vibe, afro och Street JAM. Hon är även PT och kommer inom kort inspirera inom dans och träning i olika media former.

Du vet när du hör en bra låt och dansar loss hemma i köket? Ta med dig den känslan och häng med på en gungande Street JAM där lätta steg helt plötsligt blir ett svettigt roligt dansträningspass! Vi jammar loss tillsammans!

”Att få bidra till att barn får en tryggare, säkrare och bättre värld är en självklarhet och det är en ära för mig att få vara med på Move by Heart! Jag hyllar det viktiga arbete ECPAT Sverige gör! Det är med glädje, ödmjukhet och stor tacksamhet jag dansar tillsammans med er, för ALLA barn!”
Instagram – @asaingelog

Erika Kits Gölevik

Rör dig som du vill känna dig

Erika är tränare, yogalärare, författare, föreläsare, journalist och grundare av Träningsrevolution. ”Jag startade Träningsrevolution för att jag var trött på den allt för ensidiga dialogen kring träning som ett sätt att konstant förändra och förbättra våra kroppar istället för att helt enkelt leva i dem. För mig är hälsa den högsta formen av kroppspositivism – så långt från ’jag duger inte, måste platta till, gå ner, förändra, förbättra’ man kan komma”.

Klassen “Rör dig som du vill känna dig”. Vad händer med dig när du dansar? Yogar? Boxas? Du blir stark, mjuk och koordinativ, javisst. Men den mest påtagliga effekten syns faktiskt bäst i din blick – hur du känner dig! I den här klassen rör vi oss mjukt, starkt, rytmiskt och inte alls. En upptäcksfärd på insidan och en svettig, skrattig, stark och stilla klass på utsidan.

”Jag känner mig hedrad att vara en del av Move by heart och handfast kunna göra något som stöttar ECPAT Sveriges viktiga arbete mot sexuell exploatering av barn. Jag tror att vi är skapta för rörelse och att vi, när vi släpper fokus på utsidan och vänder blicken inåt, inser att vi alla har ett ansvar att ta hand om oss som spänner över så mycket mer än vårt personliga välmående och midjemått. Det låter kanske pompöst, men det är när vi mår bra inifrån och ut vi blir starkast resurser även för andra människor. Och är det något de här barnen, och världen, har behov av är det människor som orkar se och agera.
Instagram – @erikakitsgolevik
Foto: Martin de la Foi

Henrik Hjelt

Stand Up

Henrik jobbar som komiker och skådespelare. Han gör även standup och ger föreläsningar samt regisserar scenuppsättningar, film och tv.

På TV har han bland annat medverkat i ”Playa del Sol”, ”Parlamentet”, ”Time Out”, ”Lilla Landet Lagom” och julkalendern ”Håkan Bråkan”. Filmer han medverkat i är t. ex. ”Klassfesten” och ”Utanför din dörr”.

På scen har han turnerat runt om i Sverige med den komiska monologen ”Pappan” och gjort standup-turné med ”Västkust effekten”. Jag har även medverkat i teater -och musikaluppsättningar som bland annat ”The Producers”, ”Spamalot”, ”Svarte orm” och ”Camping-Den perfekta utsikten”.

“Det är med stor glädje jag ser framemot att vi alla ska få smälta lunchen till en kul stund med Henrik. Jag har arbetat med honom tidigare och han är inte bara väldigt proffsig utan en väldigt ödmjuk och super trevlig person. Vi kör på ljus över mörker genom skrattet.” Rebecca Krantz, Grundare Move by Heart
Instagram – @henrikhjelt
Foto: Karin Törnblom

Niloo Lopez

Konferencier

“Niloo är marknadschefen och föreläsaren som kan sätta vilka höfter som helst i gungning. Därför är jag väldigt glad att få ha henne med som konferencier för dagen. Hon kommer med sin sköna stil peppa oss alla till en härlig stämning, och kommer från scenen hålla i schemat för dagen.” Rebecca
Niloo är en energisk och driven instruktör som fullkomligt älskar dans, särskilt latinamerikanska och karibiska rytmer. Att få förmedla glädje, musik och frihet genom dans är bland det bästa som finns och det har jag haft förmånen att få göra i över 20 år. Instruerar för närvarande Zumba på SATS i Stockholm.

“Som mamma vill jag att alla barn ska ha samma trygga och kärleksfulla liv som min egen dotter. Vi bär alla ett gemensamt ansvar att kämpa för vartenda barn i världen och därför vill jag vara med och bidra denna dag. Alla barn förtjänar kärlek och trygghet.”