Kontakta mig!

Om du har någon fråga och är nyfiken på någon av mina tjänster som utbildningar, föreläsningar, skräddarsydda workshops, coachning. Eller mina övriga tjänster som träningsresor och danskurser. Så är du varmt välkommen att höra av dig till mig.  Du kan klicka dig vidare på någon av knapparna nedan som passar bäst in på dig, så återkommer jag på studs. 

Åh varför ska du boka ett möte med mig?

Jag gissar att du går i funderingar kring självledarskap och/eller att leda andra. Kanske drömmer du om att skapa det där grymma teamet på ditt företag som levererar i världsklass, samtidigt som du och de mår gott på insidan. 

Eller vill du kanske ta in en person som kan riva av en föreläsning ni sent ska glömma? Kanske vill du att jag kommer och stannar lite längre. Så vi hinner jobba mer på djupet med det ni önskar nu och framåt. Jag hjälper er dit ni vill utan floskler och med uppkavlade ärmar. 

Ni får konkreta och enkla verktyg att jobba med och som fungerar. Räkna med humor så att ni har roligt när ni lär. En norrländsk passionerad människa som älskar att jobba med människor och skapa mer välmående sammanhang.  Ödmjukhet till dig och dina medarbetare och jag kommer se er, lyssna på er och vara med er till 100%. 

Om du inte direkt kan sätta fingret på vad för uppdrag du skulle vilja skicka mig en förfrågan om, boka då gärna ett kostnadsfritt digitalt möte med mig.  Då kan vi räta ut frågetecknen genom att jag får  lyssna till vad dina (era) behov är och se om jag kan vara rätt person att bidra och utifrån det se om vi kan hitta ett samarbete.

Mötet är helt förutsättningslöst. Du kan dock räkna med att jag gärna bidrar med värde i alla mina möten. 

Jag ser framemot att prata med DIG!

Med värme,

Rebecca

Kontakta mig

Kontakta mig gärna genom att skicka ett meddelande med din fundering eller förfrågan.

Jag återkommer inom 48 h på vardagar. Är det mer akut?
Ring mig! 🙂

Kontakta mig direkt

Fyll i dina uppgifter här

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.