Rebecca Krantz - Den dansande krigaren

My passion is to make your life dance, your heart sing and your brain shine!
Let’s get to work!

Välkommen att skapa ditt nya jag och leva ditt liv framåt.

Jag erbjuder kurser, föreläsningar och träningsresor inom självledarskap, teambuilding, träning, självutveckling och såklart dans.

The Dancing Warrior

Play Video

Dansa med mig så kommer ditt liv att spraka!

Drömmer du om att skapa det där grymma teamet på ditt företag som levererar i världsklass, samtidigt som du och dina kollegor mår gott på insidan? Bra! Låt oss prata. 

Eller vill du ta in en person som kan riva av en föreläsning som du och teamet aldrig kommer att glömma? Coolt. Låt oss dansa! Eller vill du att jag kommer och stannar lite längre? Så att vi hinner jobba mer på djupet med det du önskar uppnå nu och framåt. Jag hjälper dig dit du vill utan floskler. Låt oss kavla upp ärmarna tillsammans! 

Varför välja mig? De flesta coacher har ett ett program eller en metod de följer. De polerar, finjusterar och förbättrar ditt liv eller ditt företag – lite grann. Jag förändrar liv. Jag har ingen fast kursplan eftersom du och dina kollegor är mitt material. Mitt program finns hos dig och ditt team. Du pratar. Jag lyssnar. Vi dansar. Ditt liv sprakar.

Det här kan du räkna med när du anlitar mig: 

Allt jag pratar om och lär ut är baserat på vetenskaplig forskning. Du och dina kollegor får konkreta och enkla verktyg att jobba med som fungerar. Räkna med skratt, tårar och glädje i allt vi gör tillsammans. Du får en norrländsk människa med italienskt humör som älskar att jobba med människor och skapa mer välmående företagare, ledare och team. Kom igen – nu dansar vi! 

När du mår bra på insidan tar utsidan hand om sig själv

I över 7 år har jag hjälpt ledare, chefer, kvinnor, män, och alla möjliga typer av människor, att bli en bättre på att leda sig själva och sina medarbetare.

De jag har utbildat och utbildar är verksamma inom olika branscher som till exempel hotellkedjor, statliga verksamheter, IT- och tjänstesektorn, barn- och omsorg och många andra. 

Mitt synsätt är det här: Alla är ledare på olika sätt. Du leder dig själv. du leder andra. Och det pågår hela tiden. Både på jobbet och hemma. Men för att bli en bra ledare, en ledare som andra vill följa, då behöver vi inse att allt börjar på insidan. Mår vi bra på insidan så tar utsidan oftast hand om sig själv. 

Min vision är att nå ut till ännu fler människor, både privatpersoner och ledare i företag så att fler kan må bra både på och utanför jobbet. När du och dina medarbetare mår bra på jobbet och i privatlivet – då ökar lönsamheten i företag nästan alltid. Så det lönar sig att satsa på självledarskap – det är när vi kan leda oss själva och andra som vi gör skillnad på riktigt! .

Min bakgrund som dansare ger mig verktygen att sätta dig och din organisation i rörelse. Tillsammans dansar vi framåt mot dina mål. Med lätta steg för vi oss mot en långsiktig och framgångsrik framtid. 

Vill du dansa med mig?

Mina Värdeord

Mod

Heart and mind. MBH. Neuroledarskap. Långsiktighet. Göra skillnad i samhället.

Passion

En helhetsbild med balans i hela livet. Kräver planering och struktur. Alla är unika. Inkluderande.

Genuin

Att beröra andra. Rörelsen, kontrasterna, tempoväxlingarna, drivet. Inte lämna något åt slumpen.  Glädje, humor. Kommunikation. Resan mot målet. Future. 

Humor

Modet att utforska, att vara den man är. Stolthet. Kraft. 

My passion is to move you!
By heart. By brain. By doing

Hjärtat, hjärnan och rörelsen är det tre rytmerna som du behöver för att känna mod, passion, genuinitet och glädje i ditt ledarskap. 
Något som är vitalt för att du ska leda dig själv och andra mot gemensamma mål,  drömmar och för att skapa en miljö där du och andra trivs. 
Det är nyckeln för att du ska våga stå i vad DU vill och sedan nå dina drömmar!

Mina Kurser

Här hittar du alla mina kurser som du kan delta på online. 

Ta del av mitt nyhetsbrev!

Kontakta mig

Kontakta mig gärna genom att skicka ett meddelande med din fundering eller förfrågan.

Jag återkommer inom 48 h på vardagar. Är det mer akut?
Ring mig! 🙂

Kontakta mig direkt

Fyll i dina uppgifter här

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.