Healing behandling i Toscana

Nedan följer en närmare beskrivning av de healing behandlingar som Märta kommer erbjuda 18 – 25 maj i Toscana. Dessa bokas och betalas separat med henne på plats.

Reconnective Healing

Healing innebär en uppgradering av hela ditt energisystem – Kropp, själ/livsenergi och tanke. Healingen ger en djupavslappning och återhämtning för hela dig. Under sessionen höjs din frekvensnivå i kroppens energi och du ges de bästa förutsättningarna till att smärta, nedstämdhet, trötthet eller sjukdom kan släppa taget. Blockeringar lossnar ofta och vi upplever ett välmående inifrån och ut.

Enkelt beskrivet fungerar healing ungefär som när en stämgaffel vibrerandes på lägre frekvens, stämmer upp till en stämgaffel på högre frekvens.  Jag som utövare fungerar som en tolk och en sändare för denna nya energi som kommer med ljus, information och kärlek och skapar uppmätta förändringar ända ner på dna-nivå i våra kroppar.
Många av mina klienter använder sig av healingen som en form av friskvård för att återfinna eller upprätthålla balans i kropp och sinne.
Praktiskt innebär healing att du får komma och lägga dig på massagebänken i ca 30 min, jag ger lite info innan vi börjar och vi pratar en stund efteråt, utifrån vad som framkommer och passar just dig. Många upplever beröring men jag håller mina händer en bit ifrån din kropp.

Nya studier och forskning visar en kraftig effekt av healing, utöver placebo-effekt. Studier har visat tydliga förbättringar i blodvärden, cellförändringar ända ner på dna-nivå, energier så kraftiga att de skulle kunna motsvara en 300 grader Celsius höjning om de hade översatts i grader från vad som uppmätts i termodynamiskt tryck, tar form under healingen (Dr. W. Tiller).
Healing grundar sig i den nya forskningen inom området för strängteorin och nollpunktsfältet inom kvantfysiken. Det spirituella och forskningen börjar nu mötas i en tid då vår inre medvetenhet återupptäcks.

Kom som du är, gärna med ett öppet sinne likt ett barn full av förväntan och släpp tankar på vad som borde ske. Healingen kommer i exakt den form som är ämnad för dig och det du behöver just nu.

The Reconnection

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Vill du bli mer klarsynt vad gäller din livsväg? Då är The Reconnection något för dig. Detta gör du endast en gång i livet. Två sessioner, uppdelade på två efterföljande dagar. Det är ett gammalt hantverk med kraft från uråldrig visdom.

Genom The Reconnection blir du till fullo återkopplad till det flöde av energier som kommer utifrån och även den kapacitet du har inom dig. Din personliga utveckling accelererar kraftigt och du når din högre potential.

Dina beslut blir lättare att fatta, då ditt syfte med livet blir tydligare och din inre kompass starkare. I många fall är det en livsomvälvande upplevelse där positiva förändringar sker i sinne, kropp och själ. En utveckling till den person du ämnas vara. Alla är vi här av en orsak, alla pusselbitar hör till och de kan med hjälp av The Reconnection få falla på plats.

Tankemönster förändras då The Reconnection hjälper dig att få insikt och nå ett högre medvetande. Klienter beskriver att de efter en tid känner ett inre lugn, en harmoni som de tidigare inte har upplevt. Vi upptäcker vår inre kärna av frid – The Reconnection ger dig mängder av ljus och information.

Dina energinätverk kopplas samman med både inre och yttre energinätverk. I detta magiska arbete utgår jag ifrån meridianlinjer och motsvarande akupressurpunkter som vi finner i österländsk medicin och läror, för att sammanfoga och bli återkopplade till vår oändliga kapacitet. Vi var för länge sedan ”uppkopplade” emot detta nätverk av energier, men har tappat kontakten genom tiderna. Genom The Reconnection sker en återkoppling.

Hjärtligt välkommen!

– Märta

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här