Märta Almegård

– Reconnective Healing Foundational Practitioner, The Reconnection-Certified Practitioner och Leg. Logoped

“Yoga med Märta är en modern form av yoga gjord för att passa alla – nybörjare som mer vana yogis. Yogan grundar sig i Hathayogan – en fysiskt dynamisk yoga med mjuka rörelsemönster.

Vi går igenom teknik för att lära oss fysiska positioner (asanas) och rörelser samt fördjupa dem, vi utforskar vårt sinne och ökar vår medvetenhet för att uppleva lugn och motverka stress. Allt i samklang med vårt andetag (pranayama) som är grunden i yogan och som får oss förankrade med vår närvaro i nuet. Innehållet anpassas till gruppens deltagare och nivå. ”

Märta kommer hålla i all härlig yoga och pranayama under veckan. Till vardags driver hon Light in Sight , som erbjuder bl. a. yoga till både företag och privatpersoner. Under veckan i Toscana erbjuder hon även healing, vilket du kan läsa mer om här. Så varför inte förstärka din vecka i Italien med nyfikenhet på en healing behandling? Healing behandlingarna bokas och betalas direkt med Märta på plats.

Teija Bervokk

– Certifierad Kommunikolog med specialistkompetens som Medicinsk massageterapeut

Grunden är individens behov och massagebehandlingen anpassas efter det. Svensk klassisk massage, djupgående muskulär behandling, muskeltöjningar, triggerpunktsbehandling samt avslappningsmassage.

”Utgångspunkten i mina behandlingar är att du ska lära dig mer om din kropp och därigenom skapa positiva långsiktiga förändringar.
Som före detta elitidrottare inom flera grenar har jag en gedigen erfarenhet av rehabilitering samt funktionell träning.  Jag tror på att vår hjärna och kropp påverkar varandra och ser dess olika funktioner som en helhet. Därför är det viktigt att även ta hänsyn den mentala hälsan och dess påverkan till vår fysiska välmående.”

Du kan läsa mer om Teija på hennes hemsida. Jag kan lova att hennes behandlingar gör skillnad på ett annorlunda och fint sätt. Bokning och betalning av behandling sker direkt på plats med Teija.

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här