Föreläsningar som gör skillnadLeende kvinna med blont kort hår och mönstrad klänning.

Uppskattad föreläsning just nu!

Får jag lov? Hjärna!
– Får jag lov att ta dig med på en (dans)resa som ger dig mer KRAFT?

Beslutsfattande och rörelse. Vila och andning. Tankar och kost. Allt påverkar oss och behöver vara i balans. Vår hjärna har huvudrollen i våra liv, så vad kan vi påverka direkt och indirekt för att ge den och oss bästa förutsättningarna? Och kan dans vara en hjälp framåt?

Välkommen till en föreläsning (i både teori och praktik) där du får med dig mycket kunskap om hur du kan vässa din hjärna genom att zooma ut och in, sortera tankar och beteenden, och lära dig göra medvetna val som ger mer KRAFT. Du får konkreta verktyg för hur du kan hålla koll på dina intentioner, jobba med tydlig ramsättning, synliggöra dina eventuella filter och reda ut obalanser genom både rörelse och strategier. Och framför allt, hur du lär dig skifta till och behålla goda känslotillstånd.

Syfte?
Att du som deltar och lyssnar ska få en bättre förståelse för vad som kan orsaka obalanser i oss och hur vi gör för att hitta tillbaka till balans. Samt att du får med dig enkla och konkreta verktyg att utforska och testa vad som fungerar bäst för just dig. Det finns inga metoder som fungerar på alla, vi är unika individer varje en av oss, därför behöver det finnas verktyg att använda sig av som är flexibla och modifierbara.

För närvarande finns inga öppna föreläsningar att köpa biljetter till.

Köp din biljett hos 

Biljetter köps via webben på kulturbiljetter.se. Vid frågor, kontakta Kulturbiljetters kundtjänst på info@kulturbiljetter.se, 08-50 25 40 80.

Sagt om mig och föreläsningen:

“Tankeväckande och intressant praktisk kunskap om kroppen, sinnena och hjärnan. En föreläsare med mycket utstrålning”
Caroline Engvall

“Jag har haft förmånen att få lyssna till Rebecca och kan varmt rekommendera hennes föreläsningar. Hennes utstrålning och energi smittar verkligen och inspirerar. Hon har förmågan att möta varje individ där denna befinner sig och lockar en att VILJA plocka fram det bästa inom sig genom att ingjuta känslan att ALLT ÄR MÖJLIGT! Jag önskar jag kunde ha en mini-Rebecca i fickan, att ta fram de dagar jag behöver lite extra pepp.”
Camilla Bandhold

“Tack Rebecca för att du i din föreläsning delar med dig av verktyg så att jag blir medveten om hur jag tänker, har kraft att påverka hur jag vill må och framförallt lyckas med det. Du inspirerar och sprider härlig energi.”
Gunnel Jörnebrant

Mina föreläsningar är en kombination av lyssnande och medverkande.
Jag föreläser eller har gärna workshop för ert företag, team, förening eller annan målgrupp. Jag vågar utlova en föreläsning som sätter snurr på hjärncellerna och rotar runt i ditt känslosystem. Jag tycker om att involvera och låta de som lyssnar få testa praktiskt i det jag pratar om. Jag älskar humor och lägger vikt vid seriositet och den röda tråden. Använder metaforernas kraft för att väg visa dig mot mera kraft och balans.

Exempel på inriktning jag kan erbjuda genom mina föreläsningar är:
– Hur vi systemiskt hänger ihop (hjärnan – beslutsfattande, rörelse – hjärnan)
– I oss alla bor en kraft och hur påverkas företaget av medarbetare som har tillgång till den kraften?
– Vad gör tillståndsmål för skillnad i resan mot resultatmålet?
– Gränsdragning – vad är det egentligen och hur fungerar det just i er organisation?
– Ska du få koll på hur du önskar rita ditt livs karta, så behöver du vissa verktyg som är enkla men kraffulla.
– Hur påverkar vår evolution oss när det kommer till hjärnan och beslut vi tar?
– Vi är systemiska – vi påverkas av allt runt omkring oss. Vi är en helhet, som består av flera “delheter”. Är alla i balans?
– Går det att vara kär på livet?
– Är vi verkligen omgiven av idioter eller agerar vi bara med olika “glasögon” beroende på vad vi bär på för minnen, upplevelser och valda sanningar?
– Vad gör dina valda sanningar med dig? Hindrar eller tar dig framåt?
– Sorterad feedback – som balsam för själen

Föreläsningarna kan anpassas utefter sammanhang och hur ni vill att det ska kopplas till er verksamhet, samt vad syftet med föreläsningen ska vara. Kontakta mig på nedan formulär för mer information och offert.

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här