Föreläsningar som utbildar, inspirerar och motiverar!

Föreläsningar som får dig som ledare och dina medarbetare att bli starkare tillsammans. Genom att öka graden av självinsikt och ett mer fungerande självledarskap, kan vi också förstå varandra bättre på ett djupare plan. Vilket leder till förbättrade samarbeten, tydligare och bättre kommunikation samt mer välmående, engagemang och förmågan att påverka sin egen och andras motivation. Starkare teamkultur och ledarskap helt enkelt!

Räkna med en resa i humor, mod, reflektioner, metaforer, interaktiva inslag, förståelse och en och annan "aha"-upplevelse.

Föreläsningar som får dig att gå hem och skaffa dig ett grymt (själv)ledarskap!​

Här listar jag mina mest populära föreläsningar. Alla föreläsningar tar utgångspunkt i vetenskaplig forskning och teorier. Som sedan bakas in i en härlig mix av metaforer, story telling och medmänsklighet. Humor, mod, allvar, tänkvärt. Föreläsningarna tar dig med på en resa i känslor och reflektioner. Känn efter vilken som skulle passa dig, ditt team och företag bäst!

  • 100 % OPERFEKT – En föreläsning om att gå från följare till förare i ditt liv och hur du genom att vara operfekt kan leva mer full ut!
    Tema: Självledarskap och personlig utveckling

  • Fire together – Wire together – En föreläsning om hur ni som ledare och medarbetare tillsammans skapar magin som leder till välmående, motivation, effektivitet och lönsamhet 
    Tema: Bygga team- och företagskultur – bli starkare tillsammans

  • Hjärnan – Gör din boss till din bästa vän – En föreläsning om hur du lär dig leda dig själv och andra utifrån förståelsen för hur våra hjärnor fungerar
    Tema: Självledarskap och ledarskap med fullt fokus på hjärnans begränsningar och möjligheter

100 % OPERFKET

– Går från följare till förare i ditt liv och hur du genom att vara operfekt kan leva mer full ut!

En föreläsning som bjuder på allt och kryddas med det lilla extra. Humor, mod, allvar, tänkvärt och en game changer!

I en värld där allt snurrar fort och där vi kan få sociala stimuli 24/7 glömmer vi kanske också bort att stanna upp och reflektera.

Reflektera på hur vi mår, känner oss och hur vi önskar ha det. Vi befinner oss ibland i oönskade situationer och vi kan inte alltid påverka dem i stunden, MEN vi kan alltid påverka våra känslotillstånd. Det kan ingen ta ifrån oss om vi inte tillåter det. Men hur?

Genom att bättre förstå och manövrera dig genom dina tre rytmer. Hjärnan, hjärtat och kroppen.

Vad får ni ut av föreläsningen?

I den här föreläsningen blandar jag humor och allvar med konkreta tips på hur vi kan bygga upp ett grymt självledarskap. När vi släpper taget om hur vi tror att vi ska vara, och i stället lägger fokus på hur vi VILL att det ska vara, det är då det blir magi på riktigt. Ni går hem med användbara tips, strategier och steg-för-steg processer.

Redskapen ligger i det enkla, det betyder inte att det är lätt – vill du vara kär på livet kommer du vilja göra resan ändå!

Fire together - Wire together

Vill du och ni lyckas med att bygga ett företag och team som mår och presterar bra? 

I så fall behöver du och ni fokusera på just det som får er att bindas samman till ett tajt team. What fires together, wires together. I den här föreläsningen ger jag er verktygen för att ni sedan ska kunna börja bygga det ni vill stå och jobba för. Så gör er beredda på att inse och hantera kraften i vad som händer när ni börjar kroka arm och era hjärnor avfyras gemensamt mot målet. 

Vad får ni ut av föreläsningen?

Du och ni får vassa tips, reflektionsönvingar och verktyg i enkla steg-för-steg strategier och processer. För att ni lättare ska kunna leda både er själva och varandra på ett sätt som skapar bl. a ökat välmående, engagemang, motivation och lönsamhet. 

Hjärnan - Gör din boss till din bästa vän

En inspirerande och motiverande föreläsning som får dig att vilja ta action mellan och efter skratten!

Hjärnan är din boss. Punkt. Så lika bra du blir bästa vän med den. Och hur behandlar man en bästa vän?!

Beslutsfattande och rörelse. Vila och andning. Tankar och kost. Allt påverkar oss och behöver vara i balans. Vår hjärna har huvudrollen i våra liv, så vad kan vi påverka direkt och indirekt för att ge den och oss bästa förutsättningarna?

Välkommen till en föreläsning i både teori och praktik. Där ni får med er mycket kunskap om hur var och en av er kan vässa sin hjärna genom att förstå mer hur den faktiskt fungerar och reagerar på den input vi får både runt omkring och inuti oss själva.

Lär er utifrån en förståelse för hjärnan som boss, hur ni enskilt och tillsammans kan göra fler medvetna val som ger mer KRAFT. 

Vad får ni ut av föreläsningen?

De som deltar får genom interaktiva övningar i föreläsningen en bättre förståelse för vad som kan orsaka obalanser i oss och hur vi gör för att hitta tillbaka till balans. Ni får också med er enkla och konkreta verktyg att utforska och testa enskilt och tillsammans. För att se vad som fungerar bäst för var och en av er. Så att du och ni oftare kan ha det som du/ni önskar och behöver.

Det finns inga metoder som fungerar på alla, vi är unika individer varje en av oss. Därför behöver det finnas verktyg att använda sig av som är flexibla och modifierbara. Det får ni med er under den här föreläsningen. 

Kontakta mig för en skräddarsydd föreläsning

Önskar ni en mix av ovan föreläsningar eller ha ett ännu mer specifikt fokus på något av mina specialist områden ovan? Hör då av dig så sätter jag ihop något just för er!

Sagt från några som bokat mig

Så fantastiskt att få ha dig på scenen idag - Du är grym 🤩 Alla va supernöjda! Det känns som att du hade kunnat föreläsa för det här gänget hur länge som helst, alla var verkligen engagerade och tiden gick så fort.

Ämnet självledarskap är något som vi behöver jobba med i personalen. Mår de bra så kan de även leverera i världsklass. Du gjorde det väldigt tydligt idag - Alla behöver ta kommandot över sitt eget liv.

Hela du är verkligen så mycket våra värdeord: Levererar med GLÄDJE, PASSIONERAT från hjärtat med OMTANKE till alla du möter !"

Linda Johansson

Platschef, Wellness Studio

Rebecca är en fantastiskt inspirerande och glädjespridande föreläsare. Föreläsningen blandades med praktiska tips i självledarskap och roliga kroppsövningar med inslag av dans. Övningarna och dansen är inget någon behöver vara orolig för, alla var med på detta och alla tyckte att det var rolig.

Rebecca föreläser på ett pedagogiskt och naturligt sätt om hur vi kan hantera och påverka ansträngda situationer i våra liv privat eller på arbete. Alla våra 90 medarbetare var lyriska efter föreläsningen och glädjen i rummet var väldigt påtaglig hos medarbetarna. Många av medarbetarna uttryckte att det var den bästa föreläsningen på länge!

Maria Pettersson

Enhetschef/ Barnsjuksköterska Sollentuna och Rotebro BVC samt Sollentuna Amningsmottagning 

Kontakta mig

Kontakta mig gärna genom att skicka ett meddelande med din fundering eller förfrågan. 

Är det akut? Ring mig! 

Kontakta mig direkt

Fyll i dina uppgifter här

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.