Föreläsningar som inte bara inspirerar utan också motiverar!

Föreläsningar som får dig att bli en bättre ledare genom att både förstå dig själv mer och dina medarbetare på ett djupare plan. Innehållet hjälper även dina medarbetare att bli bättre på att leda sig själva.
Räkna med en resa i reflektioner, humor, metaforer, förståelse och förhoppningsvis en och annan ”aha”-upplevelse.

Föreläsningar som får dig att gå hem och skaffa dig ett grymt (själv)ledarskap!​

Här listar jag mina allra mest populära föreläsningar. Känn efter vilken som skulle passa dig och ditt team bäst!

 • Live your rhythms within – Gå från passagerare till förare i ditt liv (självledarskap/personlig utveckling)
 • Att leda är som att dansa – En föreläsning om ditt ledarskap & ditt team
 • Hjärnan – Din & andras boss
  Lär dig leda dig själv och andra utifrån förståelsen för hur våra hjärnor fungerar

Live Your Rhythms Within

– Går från passagerare till förare i ditt liv. 

I en värld där allt snurrar fort och där vi kan få sociala stimuli 24/7 glömmer vi kanske också bort att stanna upp och reflektera.

Reflektera på hur vi mår, känner oss och hur vi önskar ha det. Vi befinner oss ibland i oönskade situationer och vi kan inte alltid påverka dem i stunden, MEN vi kan alltid påverka våra känslotillstånd. Det kan ingen ta ifrån oss om vi inte tillåter det. Men hur?

Genom att bättre förstå och manövrera dig genom dina tre rytmer. Hjärnan, hjärtat och kroppen.

I den här föreläsningen blandar jag humor och allvar med konkreta tips på hur du kan bygga upp ett grymt självledarskap. Du kommer få både delarna och helheten kring de tre rytmerna. Genom att förstå dem bättre har du också större möjlighet att påverka dem i en riktning som du önskar i ditt liv.

Redskapen ligger i det enkla, det betyder inte att det är lätt – vill du vara kär på livet kommer du vilja göra resan ändå!

Att leda är som att dansa​

Med min bakgrund som dansare och ledare tar jag dig och er med på en föreläsningen som genom kopplingen till dansen tydligt visar hur du kan leda mer framgångsrikt. 

Du och ni får de vassaste verktygen för att kunna leda både er själva och era medarbetare på ett sätt som skapar ökat välmående, engagemang, motivation och lönsamhet. 

Förbered er på en fartfylld och insiktsfull föreläsning med allvar och humor i en skön blandning. 

Hjärnan - Din och andras boss

Beslutsfattande och rörelse. Vila och andning. Tankar och kost. Allt påverkar oss och behöver vara i balans. Vår hjärna har huvudrollen i våra liv, så vad kan vi påverka direkt och indirekt för att ge den och oss bästa förutsättningarna?

Välkommen till en föreläsning (i både teori och praktik) där du får med dig mycket kunskap om hur du kan vässa din hjärna genom att förstå mer hur den faktiskt fungerar och reagerar på den input vi får både runt omkring och inuti oss själva.

Lär dig utifrån en förståelse för hjärnan som boss, hur du kan göra fler medvetna val som ger mer KRAFT. 

Vad får du ut av föreläsningen?

Du som deltar får en bättre förståelse för vad som kan orsaka obalanser i oss och hur vi gör för att hitta tillbaka till balans. Du får också med dig enkla och konkreta verktyg att utforska och testa vad som fungerar bäst för just dig. Så att du oftare kan ha det som du önskar och behöver.

Det finns inga metoder som fungerar på alla, vi är unika individer varje en av oss, därför behöver det finnas verktyg att använda sig av som är flexibla och modifierbara.

Andra föreläsningar som jag kan erbjuda:

 • Hur ni kommer dit ni önskar utan att krångla till det
 • En holistisk syn på vårt sätt att finna balans (träning, kost, sömn, andning, tankar, vardag)
 • Hur lär vi oss identifiera obalanser i oss själva och vad gör vi sen?
 • Special – välj en mix av mina signatur föreläsningar
  à Ex. Hur kan medarbetarna ta mer ansvar och bli den bästa arbetsmiljön för sina kollegor?
  à Ex. Skapa en välmående, motiverande och lönsam verksamhet

Omdömen

Så fantastiskt att få ha dig på scenen idag - Du är grym 🤩 Alla va supernöjda! Det känns som att du hade kunnat föreläsa för det här gänget hur länge som helst, alla va verkligen engagerade och tiden gick så fort. Ämnet Självledarskap är något som vi behöver jobba med i personalen. Mår de bra så kan de även leverera i världsklass. Du gjorde det väldigt tydligt idag - Alla behöver ta kommandot över sitt eget liv. Hela du är verkligen så mycket våra värdeord: Levererar med GLÄDJE, PASSIONERAT från hjärtat med OMTANKE till alla du möter !"

Linda
Linda Johansson

Platschef, Wellness Studio

"Rebecca har hjälpt mig att få ett bättre förhållningssätt till mig själv och mitt ledarskap. Jag upplever att jag med ganska små medel har gjort stora förändringar i hur jag förhåller mig till både mig själv och min omgivning. Det har gjort mig tryggare och tydligare – både mot mig själv och andra. Rebecca som utbildare och coach är Inspirerande, mänsklig, varm, kunnig, nära till skratt och genuint intresserad av mig som person."

Mette
Mette Brolinson

Vice VD & Head of Customer Success and Support

Företag jag har jobbat med:

Kontakta mig

Kontakta mig gärna genom att skicka ett meddelande med din fundering eller förfrågan.

Jag återkommer inom 48 h på vardagar. Är det mer akut?
Ring mig! 🙂

Kontakta mig direkt

Fyll i dina uppgifter här

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.