För teamet.

Jag vill hjälpa dig att bli den ledare du önskar, och som dina medarbetare förtjänar. Med kunskap inom områden som ex självledarskap, kommunikation och neuroledarskap kan jag hjälpa dig att nå din fulla potential. Hos mig kan du ta del av flera olika typer av utbildningar. Läs gärna och se vilken typ som passar dig bäst.

Ledarskapsutbildning

Vill du bli den där ledaren som andra vill följa? Vill du gå hem från jobbet, både med kroppen och huvudet? Är det viktigt för dig att själv kunna styra över din tid och behov?

I mitt ledarskapsprogram får du alla verktyg, all inspiration och den trygga miljön i liten grupp med mig och andra kvinnliga ledare för att bli den bästa ledaren du vill vara.

Coachning

Varje coachnings tillfälle är unikt. Du kanske vill förbättra din kommunikation, delegera bättre eller bygga en tryggare kultur?

Jag erbjuder individuell coachning till dig som ledare utifrån dina behov. Tillsammans bygger vi upp dig och ditt ledarskap inifrån och ut, utifrån och in. Effektiviserar dina processer och sätter rätt riktning för dig framåt.

Föreläsningar

Föreläsningar som får dig att bli en bättre ledare genom att både förstå dig själv mer och dina medarbetare på ett djupare plan. Innehållet hjälper även dina medarbetare att bli bättre på att leda sig själva. Föreläsningar som inte bara inspirerar utan också motiverar!

Räkna med en resa i reflektioner, humor, metaforer, förståelse och förhoppningsvis en och annan ”aha”-upplevelse. Och har du väl gått in på föreläsningen kommer du med säkerhet komma ut med några dansmoves i kroppen 😉 och effektiva verktyg för ett bättre ledarskap. Både för dig och dina medarbetare.

Skräddarsydda workshops

Har du en utmaning på ditt företag som du ser är svår att lösa själv? Eller kanske känner du att du vill boosta ditt ledarskap och ditt team för att skapa en trygg, utvecklande kultur, men vet inte riktigt hur? Jag möter dig och er med innehåll efter behov.

Flexibelt och med en tydlig intention till vart ni ska och vad upplägget ska leda till. Jag jobbar med både kortare och längre uppdrag och har även vassa samarbetspartners jag tar in vid behov.

Hör av dig till mig så kommer vi överens om en lösning som passar dig och ditt team. (om du kikar under Coachning här ovanför, så kan du se förslag på vad jag kan komma in och jobba med just hos er).