Coachning

Vill du bli den där ledaren som andra vill följa? Eller längtar du efter att kunna gå hem från jobbet både fysiskt och mentalt?

Varje coachningstillfälle är unikt. Men den gemensamma nämnaren är att du kommer att få min fulla närvaro. Eftersom alla har olika behov så kan resan se väldigt olika ut beroende på vad du behöver, vart du vill och var du befinner dig nu.

Antingen kan jag coacha dig individuellt som ledare. Du får lära dig om självledarskap, kommunikationens olika dimensioner och verktyg för hur du använder den på bästa sätt. Så du både kan nå ut, fram och in hos dina medarbetare och kollegor.

Vi tittar också närmare på neuroledarskap (förståelse om hjärnan och hur vi kan leda oss själva bättre genom det) och mycket annat, så att du kan utvecklas och bli den där ledaren som kommer få dig och alla andra att stormtrivas på jobbet.

Eller så kan jag coacha dig tillsammans med ditt team. Här kommer jag förklara hur processer i hjärnan styr oss mer än vi tror, och hur ni genom att bli mer medvetna kan lära er möta och hantera dem till er fördel. Det blir en gruppcoachning där alla får chansen att få sina röster hörda och sina behov förstådda.

Jag coachar:

Många skratt, insikter och aha-moments garanteras när du investerar i coachning med mig! Jag älskar att hjälpa ledare bli den bästa versionen av sig själva. Jag hoppas att du är näst på tur!

Du/ni kan bli coachade i och få användbar kunskap om: