För dig.

Jag vill hjälpa dig omfamna livet, och släppa taget om dina mentala barriärer.
Genom självreflektion och självkännedom kan du åstadkomma mycket mer än du anar. Hos mig kan du ta del av flera olika program och minikurser. Läs gärna och känn efter vilken du tror passar dig bäst.

The Power Within YOU - Gå från följare till förare i ditt liv

Mitt mest populära självledarskapsprogram  för dig som vill leva ett liv på dina villkor. Du får konkreta verktyg som skapar riktig förändring så att du kan känna mer frihet, glädje och sinnesro i din vardag. Du blir bäst på att leda dig själv!

Ledarskapsprogram - Moving Leadership

Vill du bli den där ledaren som andra vill följa? Vill du gå hem från jobbet, både med kroppen och huvudet? Är det viktigt för dig att själv kunna styra över din tid och behov? 

I mitt ledarskapsprogram får du alla verktyg, all inspiration och den perfekta miljön för att bli den bästa ledaren du vill vara.

Coachning

För dig som vill bli guidad till en framtid utan begränsningar och utan mentala barriärer. Jag coachar på dina villkor och möter dig där du är just nu.

Jag hjälper genom att lyssna, ställa frågor, lyssna igen, sorterar upp ditt tanketrassel och på så sätt kan du hitta fler trådar till det som tar dig framåt. För ingen vet bättre än du själv vad du har för behov och vad som får dig att må bra.

Ibland kan du och jag behöva guidning och hjälp att rota fram det där som finns djupare inuti oss själva.

Träningsresor

Vill du åka på en träningsresa som gör dig kär på livet!? Följ med mig till en plats där du kan landa i den du vill vara. Där du hinner reflektera, utan krav och prestation. För dig som vill omfamna ditt liv nu, inte sen.

Danskurser

Tänk om lite danssteg är det du behöver för att skapa framåtrörelsen i livet? Jag har livslång erfarenhet av flera olika dansstilar/ genre och kan erbjuda dig som privatperson eller företagskund ett svettigt danspass alt. danskurser fyllt av passion och glädje! Eller är det en möhippa/svensexa/bröllopsdans du är ute efter?

Move by Heart - välgörenhetsevent

En dag där vi som kan, bidrar med det vi har till de som behöver oss, barnen. Just för att vi vill och kan. Utan krav, bara med hjärtat. Mitt hjärteprojekt och där vi hittills samlat in närmare 150 000:- till ECPAT Sverige.