Coachning

Tillsammans kan vi bryta negativa mönster och bygga ett liv fyllt av positivitet och glädje

Har du en önskan om att sortera ut tankar? 
Eller vill du till något annat än ditt nuläge?
Behöver du verktyg som kan hjälpa dig att välja vilka sinnestillstånd du vill vara i?

Det här är frågor som många har när de kommer till mig. De kämpar med självkänslan eller självförtroendet, och behöver någon som lyssnar och förstår, och sen kommer med förslag på lösningar. Jag är coachen som stöttar, men också som pushar. Du vill framåt, och jag vill hjälpa dig med det. Tillsammans kan vi hjälpas åt att bena ut de negativa tankarna i ditt huvud, och arbeta mot ett friare sinne så att du kan leva det liv du önskar ❤️

Jag coachar digitalt och fysiskt. 

Jag vägvisar dig dit du vill genom att lyssna, ställa frågor, lyssna igen och hjälpa dig hitta svaren. För ingen vet bättre än du själv vad du har för behov och vad som får dig att må bra. Ibland blir vi vilsna och känslan av att inte veta uppstår. Då kan coachning vara ett sätt att komma vidare.

 

 

Coachar jag dig fysiskt förespråkar jag, så länge vädret tillåter, att vi promenerar eller hittar en fin plats utomhus för coachningen. Rörelse och rogivande miljö har en positiv inverkan på det mentala och möjligheten att hitta svar på ett djupare plan inom dig själv. För du har svaren, ibland gömda under lager av distraktion.

 

”Lägg örat nära själen och lyssna noga”.

 

Boka in ett första 20 minuters samtal med mig, så kan vi se över dina behov och välja ut en coachninglösning som passar dig. Det här första samtalet är helt gratis!