En 360 ledarskapsutbildning - Det passionerade ledarskapet - Holistic future

Holistic future

En 360 ledarskapsutbildning - Movement Leadership

Är du kvinna och letar efter en ledarskapsutbildning som tar fokus på helheten? Då har du hittat rätt. Movement Leadership är en utbildning för dig som vill slippa gå flera olika utbildningar för att uppnå ett vasst ledarskap. Allt sker digitalt och på dina villkor, så att du kan integrera den nya kunskapen på bästa sätt och när det passar dig. Alltid med mycket närvaro från kursledaren. 

MOVEMENT LEADERSHIP
– En 360 ledarskapsutbildning

Så vad betyder det då?

Jo, den tar utgångspunkt i helheten kring ett ledarskap. Från dig som individ där innanför ledarkostymen till förståelsen för hur våra hjärnor kan få ett team att fungera bra eller inte alls. Så att du inte ska behöva gå flera olika utbildningar för att skaffa dig ett vasst ledarskap. Nedan följer områden vi kommer djupdyka i under utbildningen.

SJÄLVLEDARSKAP
MEDARBETAREN I FOKUS – MEDARBETARSKAP
TILLSTÅNDSFOKUSERT MÅLARBETE
SORTERAD FEEDBACK
LEDARROLLEN & DITT TEAM
NEUROLEDARSKAP

Utbildningsstarter 2021: (max 10 platser för att kunna coacha mer personligt skapa givande dialoger)
4 november 

Utbildningsstarter 2022:

Mars

September

Alla gruppcoachningar spelas in och läggs upp i kursportalen så att du inte ska behöva missa något p g a annat ex andra möten eller annat arbete. 

Varför ska du gå utbildningen?

 • Du kommer i din egen utvecklingstakt få kunskap om och lära dig ett helhetstänk kring självledarskap, kommunikation, medarbetaren, tillstånds fokuserat målarbete, mötesstrategi, feedback och neuroledarskap – så att du kan leda dig själv och leda/hjälpa dina medarbetare att leda sig själva till att bli mer välmående, engagerade och öka lönsamheten, som några av resultaten.

 • Du lär dig självledarskapets olika dimensioner som gör att du blir bättre på att ta hand om och förstå dig själv bättre. Det ger dig en ökad förståelse för andra och bättre förmåga att leda med framgångsrik och hållbar kommunikation, vilket tar dig och er till ett mer lustfyllt, effektivare och lönsammare arbetsklimat.

 • Du kommer ha mig 100% engagerad i DIN utveckling under utbildningen. Jag finns tillgänglig för frågor, bollning, funderingar som kan dyka upp när vi går igenom de olika ledarskapsområdena.

 • Du integrerar i din takt och jag följer dig längs vägen under 12 månader.

 • Samtliga livesändningar spelas in och läggs upp i kursportalen så du inte missar något om du inte kan vara med vid live tillfället. Du kan alltså aldrig missa något. Istället kan du se allt om och om igen, så många gånger du behöver och önskar.

 • Spännande gästföreläsare under utbildningen.

 • Det här är en personligare ledarskapsutbildning för dig som kvinna. Jag genomför all utbildning digitalt – tryggt, enkelt och smidigt med mycket närvaro från mig. 

 • Jag vågar lova att det kommer bli mycket värme, glädje och pepp! 

Varför en utbildning som den här?

För att jag själv saknade en utbildning när jag var mitt upp i ledande roller som tog hänsyn till hela ledarskapsperspektivet. En utbildning som såg till mig som enskild individ och min personliga resa, utmaningar och integrering av nya verktyg och sätt att leda mig själv och andra.

Jag har upplevt och sett styrkan i det kvinnliga ledarskapet – om vi tillåter oss att växa och ta den plats vi önskar. Den här utbildningen tar dig genom hela ledarsskapets dimensioner. Från självledarskapet där allting börjar via strategiska processser och förståelsen för det som finns bakom beteenden – intentioner, ramar, valda sanningar och dess betydelse för hur jag kan välja att se, tolka och kommunicera med min omvärld. Till neuroledarskap, teamets funktion och kommunikation. Bit för bit så att du i slutändan har en stadig grund att stå på och vid din sida en verktygslåda du själv kan välja ur. Flexibelt och kraftfullt för just dig. 

Jag ville också ha en utbildning med:

 • Utrymme för flexibilitet och en närvarande utbildare
 • Möjlighet att bli sedd i sin egen utveckling som ledare
 • Lättillgängligt och hanterbart material för förståelse, utveckling och integrering – så att du inte bara får till dig kunskap utan får tid att omvandla den till värdefull kompetens
 • Tydliga och enkla verktyg att applicera och öva direkt på i verksamheten – oavsett personlighet, bransch och ledarroll

Därför tog jag med ovan sagt fram en online utbildning där du som kvinnlig ledare ska få möjlighet att ta ditt ledarskap till nästa nivå. Bara du sätter gränsen för hur högt du vill nå. Men en sak vet jag, du kommer vara vass och redo för att leda dig själv och andra med succé efter dina månader med mig. Så varför vänta på att leva det liv du önskar?

”Jag är nästan förvånad över hur mycket jag kan lära mig på distans! Och vilka fördelar det finns. Som t ex att jag väljer när jag vill ” jobba” med materialet. När jag har tid, lust, och motivation.

Det som också är bra är att jag kan backa och lyssna på  stycken igen. Jag hör nånting som antingen inte fastnar alternativt jag hör nånting jag vill ta med mig, då backar jag nån minut och lyssnar igen.

Jag funderar väldigt mycket på mitt egna beteende och mina automatiska tankar. Det händer något med mig. Nästan omärkligt, men ändå. Det stärker mig på något sätt och jag går till jobbet med känslan att det är lite spännande, ” Vad skall hända idag”?”
Annika Sigurdsson – Verksamhetssamordnare

Det jag tycker så mycket om med den här utbildningen är hur mycket våra gruppcoachningar ger. Möjligheten att få bolla sina tankar och utmaningar både med andra ledare men också med Rebecca. Att kunna få frågor att reflektera på men också konkreta idéer på hur jag kan komma vidare i situationer jag fastnat i.”

Isabell Bergman – Teamledare