För mig har det alltid viktigt, både som privatperson och i mina yrkesroller, att få bidra till en bättre värld med de resurser jag har.  

Jag har oftast valt en organisation som kämpar för att barn och ungdomar ska få en tryggare tillvaro och uppväxt. Så har jag nu landat i att bidra till Ecpat – barnrättsorganisationen som arbetar hårt för att motverka sexhandel med barn och ungdomar. I Sverige och världen, samt i verkliga livet och internet. Internet som har varit och fortfarande är en stor och mörk arena för de som önskar våra unga illa.

I år väljer jag att göra ett stort välgörenhets träningsevent där samtliga intäkter går till Ecpat. Jag tar inget arvode, helt ideellt arrangerar jag och inga sponsorer får betalt, utan alla bidrar med det de har möjlighet till. Tillsammans skapar vi ett träningsevent utöver det vanliga, Move by Heart. Insamligen kommer ge ett fint tillskott till Ecpats arbete för utsatta barn/ungdomar. Häng på du också!

24 november på Artipelag, Stockholm. Stort träningsevent arrangerat i min egen regi, där ALLA intäkter går till Ecpat. Läs mer här.

Projekt –  I am…enough!
Ideelt projektet på Orust.

Kursen består av att genom en kombination av dans (enkelt och med fokus på rörelseglädje utan prestation), stärkande rörelser för inre och yttre muskelskikt, samt coachning, bidra till att stärka självkänslan och den egna kroppsuppfattningen hos unga tjejer. Läs mer om projektet här.

Två barn som springer på stranden

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här