CSR - Holistic future

Holistic future

CSR

Corporate Social Responsibility

För mig har det alltid varit viktigt, både som privatperson och i mina yrkesroller, att få bidra till en bättre värld med de resurser jag har.

Jag har valt en organisation som kämpar för att barn och ungdomar ska få en tryggare tillvaro och uppväxt. ECPAT Sverige – barnrättsorganisationen som arbetar mot sexuell exploatering av barn och ungdomar.

Jag är grundare av och projektleder ett stort välgörenhetsträningsevent där 100 % av deltagaravgiften går till ECPAT Sverige. Det är möjligt då jag söker samarbete med företag som kan sponsra med tjänster jag är i behov av för att kunna genomföra eventet.

Tillsammans skapar vi ett träningsevent som gör skillnad utöver det vanliga, Move by Heart. Klicka på knappen nedan för mer information om eventet. 2018 fick vi ihop fantastiska 100 136:-.

Läs mer om mina projekt för barn och unga

Under hösten 2019 startar jag upp I am…enough!® för unga tjejer på Henån, Orust (Orust Fitness lokaler, Najad). Under hösten kommer vi träffas en gång i veckan. Genom dans, coachade samtal enskilt och i grupp samt annan rörelseträning, kommer jag tillsammans med gruppen jobba för att hjälpa dem stärka sin självkänsla och skapa en kroppskännedom som kommer inifrån och ut, istället för tvärtom.

Deltagandet kommer vara kostnadsfritt men obligatorisk närvaro för att kunna ta till sig alla bitar och få ut bästa möjliga av kursen/utbildningen.