Coachning

“Lägg örat nära själen och lyssna noga”

Har du en önskan om att sortera ut tankar? Vill du till något annat än ditt nuläge? Behöver du verktyg som kan hjälpa dig att oftare ha det som du behöver och önskar?

Det här är frågor som många har när de kommer till mig vill ha hjälp med. De kämpar kanske med självkänslan, självförtroendet eller har allmänt tanketrassel.

Jag vägvisar dig dit du vill genom att lyssna, ställa frågor, lyssna igen och hjälpa dig hitta svaren. För ingen vet bättre än du själv vad du har för behov och vad som får dig att må bra. Ibland blir vi vilsna och känslan av att inte veta uppstår. Då kan coachning vara ett sätt att komma vidare.

Jag är coachen som stöttar, men också som hjälpsamt och ödmjukt puttar dig i den riktning du vill gå. Du vill framåt och jag vill hjälpa dig med det.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att bena ut de negativa tankarna i ditt huvud, och arbeta mot ett friare sinne så att du kan leva det liv du önskar.❤️

Play Video
My passion is to move you! By heart. By brain. By doing
Rebecca Krantz

Jag coachar både digitalt och fysiskt. 

Coachar jag dig fysiskt förespråkar jag, så länge vädret tillåter, att vi promenerar eller hittar en fin plats utomhus för coachningen.

Rörelse och rogivande miljö har en positiv inverkan på det mentala och möjligheten att hitta svar på ett djupare plan inom dig själv.

För du har svaren, ibland gömda under lager av distraktion.