21 – 28 september 2019

Caroline Engvall är författare, journalist och föreläsare som har skrivit flera böcker om barn i svensk sexhandel, bland annat 14 år till salu, Skamfläck, Skuggbarn, Virtuell våldtäkt samt deckarna Ärren vi bär, Judasvaggan och aktuella Dockleken.

Hon driver flera projekt som hjälper barn som utsätts för brott på nätet, bland annat utbildningsmaterial, hjälpsajter (safeselfie.se, safeselfietalks.se, intetillsalu.se), poddar (Vägen framåt – om barn i svensk sexhandel samt Ecpod) och tv-dokumentärer (Ingen riktig våldtäkt, SVT).

Caroline är 2018 års Elise Lindqvist-pristagare och Årets modiga Mama. Hon har pratat för riksdag och regering i frågan samt blivit engagerad av Drottning Silvia och prinsessan Sofia att prata om barnsexhandel i Sverige, både privat och för Childhood Foundation.

Caroline brinner för att lära ut lekfullt skrivande utan prestation, där idéer och lust kan skapa något helt nytt och oväntat.

STARTKABEL TILL FÖRÄNDRING

Vill ni vara företaget personer står på kö till att få arbeta på? Har ni utmaningar som saknar lösningar?
Vill ni hjälpa era anställda att hitta balans? Kanske vill ni bara ha en oförglömlig och proffsig kickoff/WS.
Välkommen att kontakta mig, jag gillar mångfald och variation i mina uppdrag.


När du kontaktar mig använder jag dina personuppgifter (namn och e-post) i enlighet med föreskrifterna för GDPR. Vill du veta mer om vad det innebär, läs här