Boka föreläsning - Holistic future

Holistic future

Föreläsningar

Föreläsningar som gör skillnad

Uppskattade föreläsningar just nu!

Kär på livet - Välj dina tillstånd!

I en värld där allt snurrar fort och där vi kan få socialt stimuli 24/7 glömmer vi kanske också bort att stanna upp och reflektera. Reflektera på hur vi mår, känner oss och hur vi önskar ha det. Vi befinner oss ibland i oönskade situationer och vi kan inte alltid påverka dem i stunden, MEN vi kan alltid påverka våra känslotillstånd. Det kan ingen ta ifrån oss om vi inte tillåter det. Men hur?

I den här föreläsningen blandar jag humor och allvar med konkreta tips på hur du kan bygga upp ett grymt självledarskap. Du kommer få en helhetsbild av hur allt hänger ihop (kost, sömn, rörelse, vila, andning) och hur vår hjärna fungerar. Genom att förstå den lite bättre har du också större möjlighet att påverka den.

Redskapen ligger i det enkla, det betyder inte att det är lätt – vill du vara kär på livet kommer du vilja göra resan ändå!

Syfte?

Bidra med glädje, reflektioner, idéer och konkreta verktyg för hur du inte bara kan påverka, utan faktiskt välja i vilka känslotillstånd du vill vara. Landa in i att du är den viktigaste personen i ditt liv och med de filter (ögon) du väljer att se på din omvärld kommer från din insida. Så hur vill du ha det? 

Biljetter köps via webben på kulturbiljetter.se. Vid frågor, kontakta Kulturbiljetters kundtjänst på info@kulturbiljetter.se, 08-50 25 40 80.

Får jag lov? Hjärna!

– Får jag lov att ta dig med på en (dans)resa som ger dig mer KRAFT?

Beslutsfattande och rörelse. Vila och andning. Tankar och kost. Allt påverkar oss och behöver vara i balans. Vår hjärna har huvudrollen i våra liv, så vad kan vi påverka direkt och indirekt för att ge den och oss bästa förutsättningarna? Och kan dans vara en hjälp framåt?

Välkommen till en föreläsning (i både teori och praktik) där du får med dig mycket kunskap om hur du kan vässa din hjärna genom att zooma ut och in, sortera tankar och beteenden, och lära dig göra medvetna val som ger mer KRAFT. Du får konkreta verktyg för hur du kan hålla koll på dina intentioner, jobba med tydlig ramsättning, synliggöra dina eventuella filter och reda ut obalanser genom både rörelse och strategier. Och framför allt, hur du lär dig skifta till och behålla goda känslotillstånd.

Syfte?
Att du som deltar och lyssnar ska få en bättre förståelse för vad som kan orsaka obalanser i oss och hur vi gör för att hitta tillbaka till balans. Samt att du får med dig enkla och konkreta verktyg att utforska och testa vad som fungerar bäst för just dig. Det finns inga metoder som fungerar på alla, vi är unika individer varje en av oss, därför behöver det finnas verktyg att använda sig av som är flexibla och modifierbara.

För närvarande finns inga öppna föreläsningar att köpa biljetter till för just denna föreläsning.

Sagt om föreläsningarna:

Men hur är det då och vad kan det mer handla om?

En föreläsning med Rebecca blir en resa i reflektioner, humor, metaforer, förståelse och förhoppningsvis en och annan ”aha” kommentar. Och har du väl gått in på föreläsningen kommer du med säkerhet komma ut med några dans moves i kroppen.

Rebecca föreläser kring följande områden:

  • Hjärnans påverkan i förändrings- och utvecklingsprocesser
  • Hur lyckas man med förändringsarbeten
  • En holistisksyn på vårt sätt att finna balans (träning, kost, sömn, andning, tankar, vardag)
  • Hur lär vi oss identifiera obalanser i oss själva och vad gör vi sen?
  • Hur lär vi oss identifiera obalanser i oss själva och vad gör vi sen?
  • Andning
  • Dans och dess påverkan och betydelse för självkänsla
  • Dans och hur det kan användas i förändringsprocesser
  • Pedagogiskt upplägg – ett verktyg som verkligen fungerar för att lyckas nå uppsatta mål
Jag föreläser eller har gärna workshop för ert företag, team, förening eller annan målgrupp. Upplägget anpassas efter sammanhang och syfte. Kontakta mig för en dialog.