Blogg hit och blogg dit - Holistic future

Blogg hit och blogg dit

En eller två bloggar?

Jag har haft en längre dialog med mig själv gällande min blogg här på holisticfuture.se och den jag har på min andra hemsida, rebeccakrantz.se. Från början var min tanke att behålla dem båda och låta dem ha varsin inriktning, det gällde egentligen hemsidorna som helhet. Ju längre tiden gått det senaste halvåret så har jag vuxit in i att de inte behöver vara separerade och jag faktiskt heller inte vill det. Så nu kommer det bli en period att försöka få ihop de båda sidorna så att de får en schysst layout som passar dem båda. Kommer börja med att flytta över blogginläggen jag skrivit på den andra sidan till denna. Så får resten mixas ihop under vintern. Ser med spänning framemot resultatet (tror jag…).

Det är just det där att minnas att vägen jag nu går är min egen, jag behöver ingen annans tillstånd att välja det jag gör. Jag kan be om råd om jag behöver, beslutet ligger oavsett hos mig. Så med den insikten mjuk vilandes i kroppen, ser jag framemot min fortsättning.

Vad är din väg?

Jag vill också med det inspirera dig till att reflektera över vad du själv går på för stig eller väg och vad du skulle vilja komma fram till. Kanske ser du inte destinationen just nu, men vägen du går på, känns den rätt för dig just nu?

/Rebecca

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Lämna ett svar