Aktivitetsportfölj - Holistic future

Holistic future

Aktivitetsportfölj

Aktiviteter som bygger relationer.
Stärker individer, team och företag.

Med min bakgrund  kan jag erbjuda en bredd av aktiviteter för att passa ert företag. Nedan är en del av det. Kontakta mig för att sätta ihop något just till er. Roliga aktiviteter som stärker både jaget och laget utlovas!

TRÄNING

Dans – Afrodans, bugg, latin moves, free morningdance (lugn)

Boot camp – Ett svettigt pass i intervallform. Kan levereras som ett gemensamt träningspass eller genomföra det med lagbygge som fokus. Övningar och upplägg anpassas efter önskemål och gruppstorlek.

5-kamp med olika övningar i stafettform – En femkamps stafett med udda övningar och där kroppen är redskapet. Träningsvärk, skratt och svett utlovas. Gruppindelning om 3-6 personer.

Soma Move® – Är en atletisk helkroppsträning som omfattar träningsbara aspekter som kondititon, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination. Vi gör effektiva, flödande rörelser för en naturligt stark och vältränad kropp. Vi jobbar barfota på yogamatta.

Soma Mind® – Är motsatsen till Soma Move®. Det här är en stilla klass där fokus ligger på att centrera oss. Det som ger gör dig lugn, får dig att bli mjuk, snällare och mer grundad.

Slow movements – En klass som går helt i långsamt tempo – en skön start eller avbrott på dagen. Ett mer stilla och skarpare sinne utlovas och vi lägger fokus på att stärka oss inifrån och ut.

TEAMAKTIVITETER

Det finns oändliga möjligheter för att skapa team aktiviteter som passar just er. Nedan är några exempel.

Vem är vem?
(Lära känna aktivitet, samarbete, tema kan ex. vara värdegrunder, nya mål, problemlösning etc) Denna aktivitet kan göras på 1,30 h upp till 3-4 h. Olika moment av improvisationsteater, scharader och mini teatrar med givna teman beroende på syfte för gruppen/grupperna. Här utlovas skratt och många nya insikter om kollegor.

Dance like no one´s watching!
(Samarbete, lära känna varandra och fokus på att våga kliva utanför boxen tillsammans). Aktivitet som kan göra på 1,5 – 3 h beroende på hur ”mycket” man vill göra den.

Det går ut på att varje grupp får en låt de ska göra en egen koreografi till. De kan välja att berätta en historia med hjälpa av rörelser, dansa till orden, låta instrumenten i låten göra avtryck genom rörelser i kroppen. Grupperna visar sedan upp sin koreografi för de andra (här kan göras tillägg för klädombyten, skapa feststämning osv).

Half baked
(Aktiviteten går ut på lagbygge, kommunikation och individansvar). Aktivitet som går ut på att baka, men först måste de olika lagen samarbeta och göra uppdrag för att få rätt på ingredienserna. Vem blir klar först?

Aktiviteten avslutas med att få fika på det goda och samtala kring udda/roliga frågor för att stärka samhörigheten i gruppen/grupperna. Jakten på ingredienserna till receptet kan komma att se lite olika ut beroende på väderlek och tidsåtgång som gruppen har.

Dream it – Do it
(Aktiviteten går ut på att våga se utanför boxen. Bli uppmärksam på vad andra kollegor tänker och vilka potentialer som finns)
Med saxar, lim, stora pappersark, tidningar och pennor, får grupperna klippa ut, klistra och rita tankar och idéer kring hur verksamheten kan utvecklas, finna ut om det finns fler resurser bland medarbetarna än som används i nuläget mm. Därefter presentation inför de andra. Det handlar om att tänka både realistiskt och långt utanför boxen.

Övriga aktiviteter
Kontakta mig för önskemål och bollning av idéer som passar just er!